Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Εγώ δέν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχουν διαμάχες σε ένα forum.

Κάθε Forum είναι ανοιχτό για όλες τις απόψεις και για συζήτηση γύρω απο κάθε θέμα χωρίς ο ένας να χρειάζεται να θίγει τον άλλον.

Ο καθένας λέει την προσωπική του άποψη, υποστηρίζει αυτό που λέει με άλλα λινκ που το αποδυκνείουν ή με προσωπική του εμπειρία και σταματάει.

Τώρα, άμα κάποιος είναι ανοιχτός και σε άλλων τις προτάσεις και ακούει και λίγο τους άλλους(άμα λένε κάτι λογικό) γιατί να φοράει παροπίδες και να μην τα δέχεται?

Τέλος πάντων...περιέργοι είμαστε οι άνθρωποι(σαφώς και εγώ) και δημιουργούμε περιέργες καταστάσεις πολλές φορές χωρίς λόγο, άλλες επιτιδευμένα και άλλες λόγο

εξωγενών παραγόντων που ποτέ κανένας δεν μαθαίνει...

Καλα τα λες φιλε μου.. Πολυ καλα αλλα ξερεις πιο ειναι το θεμα??

Ολοι ειμαστε παραξενοι.. ΟΛΟΙ καπου θα διαφωνισουμε δεν γινετε να τα βρισκουμε σε ολα, και δυστηχω καπιοι εχουν κ παροπιδες (και γω φυσικα) σε καποια θεματα και δεν καταλαβαινουν!

Το θεμα ειναι ενα! Το σκηνικο διαφωνιας στα προθυρα τσακωμου πρεπει να γινετε ασκοπα.. Οχι σκοπιμα !Εκει ειναι το κακο..

Στο εσκεμενο..

Ετσι κ αλλιως ομως η διαφωνια ειναι παντα επικοδομιτικη.. Μαθαινεις μεσα απο μια διαφωνια.. Μορφωνεσε...

Τεσπα για αλλο ηθελα να μπω να γραψω:

Καλησπερα αξιολυπητοι χρηστες intel :yawn:

αμηθήοβ ιακ ιεχράπυ νυούελαπ νητ νεδ υοπ ςύοτυα αιγ

˙˙˙ανέμσιρυγοδοπανα ιενχίεδ ατ ότυα άλλα 'ιαν

Anyway, μπήκε και η τελευταία ειδησούλα για σήμερα και νομίζψω πως είναι ώρα να τσιμπήσω και να βάλψω καμιά ταινιούλα :D

lol... που τα βρίσκεις όλα ρα...?

με τι ανταλλάσεις το κλασσικό txt αρχείο σου (όλοι έχουμε ένα) με όλα τα links και bookmarks που έχεις μαζέψει...? :p

περιμενε, θα μπει στις πωλησεις μεχρι το βραδυ... :p:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.