Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
μαρεσει που θα σηκωνομουν 8 να διαβασω....
και εγώ υποτίθεται πως θα έφευγα για την σχολή στις 9.00...:D :D :D

Και εγω υποτίθεται οτι θα ημουν στις 4 στο Βενιζέλος... εν τέλει στις 5 και κάτι εφτασα, κάνοντας το δικό μου Paris - Dakar στην Εθνική-Αττική Οδό...:hehe:

from a banned user's blog

Δε θα κρύψω ότι τo thelab ήταν το ελληνικό forum, όπου προτιμούσα να γράφω τις απόψεις μου. Λόγω στενότητας χρόνου, δε θα αναλύσω τους λόγους. Δυστυχώς η έντονη επιχειρηματολογία μου υπέρ του Ubuntu και εναντίον της M$ ήταν αιτία για ban. Δεν ξέρω αν οι τρόποι μου ή η αδυναμία αντιμετώπισης των επιχειρημάτων μου προκαλούσαν περισσότερο, πάντως οι απόψεις διίστανται.

Το thread που αποτέλεσε αιτία για το ban είναι εδώ. (edit : Χμ... Το καθάρισαν για να μη φαίνονται οι βρομιές τους. Πρέπει να είσαι πλέον registered για να δεις τα σβησμένα στη "Μαύρη τρύπα" ..... ) Ας το διαβάσει όποιος θέλει και ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

Οποιος βρει για ποιον μιλάω κερδίζει...

Hint: Ήταν από τους καλύτερους φίλους εμένα, του Wizard και πολλών άλλων

:D

Εγώ δέν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχουν διαμάχες σε ένα forum.

Κάθε Forum είναι ανοιχτό για όλες τις απόψεις και για συζήτηση γύρω απο κάθε θέμα χωρίς ο ένας να χρειάζεται να θίγει τον άλλον.

Ο καθένας λέει την προσωπική του άποψη, υποστηρίζει αυτό που λέει με άλλα λινκ που το αποδυκνείουν ή με προσωπική του εμπειρία και σταματάει.

Τώρα, άμα κάποιος είναι ανοιχτός και σε άλλων τις προτάσεις και ακούει και λίγο τους άλλους(άμα λένε κάτι λογικό) γιατί να φοράει παροπίδες και να μην τα δέχεται?

Τέλος πάντων...περιέργοι είμαστε οι άνθρωποι(σαφώς και εγώ) και δημιουργούμε περιέργες καταστάσεις πολλές φορές χωρίς λόγο, άλλες επιτιδευμένα και άλλες λόγο

εξωγενών παραγόντων που ποτέ κανένας δεν μαθαίνει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.