Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

αλλο αυτο... αυτο ναι... ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει οσο πιο μακρυα, τοσο πιο καλα.... ;)

δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς αλλά σαν την Μύκονο δεν είναι τίποτα...

Και δεν μιλάω για μπαράκια, διασκέδαση και άλλες τέτοιες αηδίες που τις σιχαίνομαι αλλά για τις παραλίες τα σοκάκια κλπ

Όποιος σκοπεύει να πάει να στείλει πμ να τον κατατοπίσω ;)

Α ρε πατρίδα αθάνατη...:D

Καλα κάτσε εσυ στα σοκάκια και τις παραλίες και αφήσε εμένα στα μπαράκια και στα parties...δεν θα παρεξηγήσω φιλαρακ (κατα το νέο wannabe trend :hehe: )

Σιγά ρε συ perp και τί παραπάνω έχει δηλαδή η Σαντορίνη από την Κύπρο?

Ένα ηφαίστειο και μία καλντέρα (ψιλοπράγματα δηλαδή);)

Καλα τράβα πρώτα και μεινε καιρο και τα λέμε φιλος... για 5μέρες σε hotel ΕΞΩ απο την Λαρνακα ολα μια χαρα ειναι... για βγες για ποτο, καφέ ή φαγητο και θα γελάσεις...η Λεμεσσος και η Λευκωσια ειναι αλλη φάση αυτο ισχυει.. Αγια Ναπα εγω πάει απειρες φορες μου αρέσει, οπως και τα Μαλια Κρήτης που τα γουσταρω...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Με τα Επτάνησα δε συγκρίνεται τπτ. Και με τις Ιταλίδες μας, και τα γκρουπ με Σουδέζες που σκάνε μύτη τις Πέμπτες (συνήθως) :p

Ωραία τοπία όλων των ειδών :hehe:

μακαρι να χει καλο καιρο στην κυπρο...να τεσταρω και το καινουργιο camo μαγιο μου...πολυ cod παιζω..τωρα τελευταια ολο camo παιρνω...τα οπλα μου λειπουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.