Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Φτανη ποια παω με ποδηλατο στην δουλεια :OT:,παλη καλα που ειναι κοντα. 4χλμ

Καλό είναι αυτό.. Για 4KM να πάρεις αμάξι?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Καλό είναι αυτό.. Για 4KM να πάρεις αμάξι?

Μιλάμε για 4ΚΜ με ποδήλατο στην Αθήνα , όχι στην Γερμανία... ξέρεις τι μέσο χρόνο ζωής έχει ένας ποδηλάτης με εμάς να οδηγούμε σε αυτούς ειδικά τους δρόμους...? Εδώ κινδυνεύουν οι πεζοί στα πεζοδρόμια, από τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, σκέψου ο ποδηλάτης...

reno, αν και δεν βάζεις τόνους, φαίνεσαι καλό παιδί, ξανασκέψου το αυτό με το ποδήλατο...!!!!!

ένα από τα πράγματα που μου άρεσαν πάρα πολύ στην Πολωνία ήταν ότι ακόμη και στο κέντρο της Βαρσοβίας υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι πεζοί είχαν απόλυτη προτεραιότητα στον δρόμο ακόμη και αν περνούσε πρόεδρος της χώρας ;)

ένα από τα πράγματα που μου άρεσαν πάρα πολύ στην Πολωνία ήταν ότι ακόμη και στο κέντρο της Βαρσοβίας υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι πεζοί είχαν απόλυτη προτεραιότητα στον δρόμο ακόμη και αν περνούσε πρόεδρος της χώρας ;)

Το ίδιο και στην Γερμανία... όσο ήμουν εκεί κυκλοφορούσα μόνο με ποδήλατο... είχα κάνει κορμάρα... :hehe:

Εκεί έχουν κόκκινους ποδηλατόδρομους και στο πεζοδρόμιο και στον δρόμο, με ειδικά φανάρια για τα ποδήλατα και γενικά πολύ μελετημένο σύστημα... μάλιστα τις πρώτες μέρες που δεν ήξερα που παν τα 4 εκεί, περπατούσα στην κόκκινη ποδηλατολωρίδα του πεζοδρομίου και παραλίγο να με πατήσει μια τουρκάλα με μαντήλα, που να ξέρω... μου έριξε και κάτι αλλαχομωαμεθανιές (οι δικές τους χριστοπαναγίες) στα Γερμανικά και δεν κατάλαβα τίποτα και αργότερα μου εξήγησαν το σύστημα και έμεινα μκλς... :blink:

Warsawa είχε πάει.. Και εκεί κοντά (τρόπος του λέγειν) είναι και το Minsk Mazowiecki, απ'όπου του είχα παραγγείλει κάτι :inlove::p

επρεπε να πας κρακοβια και ειδικα στο αουσβιτς (οκ δεν ειναι και η παιδικη χαρα εκει ...)

αντε να την κανω για κυπρο την τεταρτη...να μην εχω και προβληματα βενζινης..ισα ισα που με βγαζει για το αεροπορτο..και αντε γειααα

@Borg:

Σε στρατόπεδο συγκεντρωσης πήγα πάντως. ηταν μια περιχή με ένα περίεργο όνομα...Μαϊντάνεκ..Μεϊντάκεκ δεν θυμαμαι...κάτι τέτοιο πάντως..

Εκεί κατάλαβα με τον καλύτερο τρόπο ότι το μεγαλύτερο κτήνος είναι ο άνθρωπος

@gbak: πάλι ταξιδάκι αγορίνα μ' ; :hehe:

αντε να την κανω για κυπρο την τεταρτη...να μην εχω και προβληματα βενζινης..ισα ισα που με βγαζει για το αεροπορτο..και αντε γειααα

Καλοτάξιδος!

Πω πω εκεί έχει κάτι παραλίες :inlove:

Σε ποιο μερος θα μείνεις?

ε ναι 7μερες εδω αθηνα και 7μερες στους κουμπαρους...ετσι για αλλαγη...δεν μπορω ρει βαριεμαι και σε ενα μερος...εκει παω για βουτιες καλες τουλαχιστον..

@SirDiman

λαρνακα φιλαρακ...ελα παρεα παρε και ενα P90 να ριξουμε καμια βολη στο cod...:hehe:

Ρε παίδες ξέρει κανένας να μου πει πιο είναι το μπαησλάρ και πιο το καζακλάρ

(προτιμούνται Λαρσαίοι ):hehe:

Σιγα το νησι ρε Γιώργο για την Κυπρο λέμε, οχι για καμια Σαντορίνη....:hehe:

H θαλασσα σου φτάνει μέχρι το γονατο ακομα και σε 200μέτρα να πας, η Λαρνακα μυρίζει ολη η πόλη, ζητημα ειναι να μπορεις να πιεις ενα φραπέ της προκοπής...

To μόνο ώραιο ειναι το χαλουμι, οι σεφταλιες και η ΚΕΟ (τοπική μπύρα)

(Μετα απο 8 μηνες και κανα 2μηνο συνολικα με την πρωην δουλεια εεεε την έμαθα καλά :hehe: )

Περαστικά...αλλοι 5 μηνες μείνανε

δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς αλλά σαν την Μύκονο δεν είναι τίποτα...

Και δεν μιλάω για μπαράκια, διασκέδαση και άλλες τέτοιες αηδίες που τις σιχαίνομαι αλλά για τις παραλίες τα σοκάκια κλπ

Όποιος σκοπεύει να πάει να στείλει πμ να τον κατατοπίσω ;)

Α ρε πατρίδα αθάνατη...:D

@VIL: στείλε πμ στον Borg :D

μια χαρα ειναι φιλαρακ το προτιμω απο αυτο το χαος εδω...ειναι πιο chill

Σιγά ρε συ perp και τί παραπάνω έχει δηλαδή η Σαντορίνη από την Κύπρο?

Ένα ηφαίστειο και μία καλντέρα (ψιλοπράγματα δηλαδή);)

Ζαννή νομίζεις ότι ξέρει να μου απαντήσει?

(δεν το νομίζω):rofl:

ελα ντε...και ειδικα προς αγια ναπα ειναι αρκετα καλη φαση...μαλλον θα την πεσω εκει για κανα 20ημερο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.