Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

κλασσικος ελληνας σε κανονισμενη συναντηση (γιατρος,καθηγητης κλπ) σε εχει στησει μιση ++ ωρα και το πρωτο πραγμα που λεει οτνα φτανει ειναι

ΑΡΓΗΣΑ

ρε μαμακα για νεο μας το λες η μας το θυμιζεις για να μας πρηζεις τα αραπιδια?

κλασσικος ελληνας σε κανονισμενη συναντηση (γιατρος,καθηγητης κλπ) σε εχει στησει μιση ++ ωρα και το πρωτο πραγμα που λεει οτνα φτανει ειναι

ΑΡΓΗΣΑ

ρε μαμακα για νεο μας το λες η μας το θυμιζεις για να μας πρηζεις τα αραπιδια?

Πώς σου φαίνεται καθηγητής Μαθηματικών στο Αριστοτέλειο, να αργεί 2 ώρες σε εξεταστική, να έχουν φύγει το 85% των παιδιών, να μπαίνει μέσα χαρωπός χαρωπός, να μας μοιράζει θέματα γραμμένα στο χέρι, αμέσως-αμέσως να φεύγουν καμιά 20αρια άτομα και να μένουμε 6, και από εμάς τους 6 να περνάει μόνο εμένα και άλλους 2?

Και ούτε άργησα ούτε τίποτα, λες και δε συνέβη ποτέ.

Πώς σου φαίνεται καθηγητής Μαθηματικών στο Αριστοτέλειο, να αργεί 2 ώρες σε εξεταστική, να έχουν φύγει το 85% των παιδιών, να μπαίνει μέσα χαρωπός χαρωπός, να μας μοιράζει θέματα γραμμένα στο χέρι, αμέσως-αμέσως να φεύγουν καμιά 20αρια άτομα και να μένουμε 6, και από εμάς τους 6 να περνάει μόνο εμένα και άλλους 2?

Και ούτε άργησα ούτε τίποτα, λες και δε συνέβη ποτέ.

Δέν βλέπω κανένα παράξενο στα λεγόμενά σου gznp να ξέρεις ότι τελευταία έχει περαστεί στο εθιμικό δίκαιο η παρόμοια και μερικές φορές χειρότερη συμπεριφορά των καθηγητών (στην πλειονότητά τους) σε ολόκληρη την επικράτεια :whip: ασχέτως εάν δεν μιλάνε οι φοιτητές για να μήν τους περάσουν στο μαυροπίνακα.:shutup:

Οι τύποι σε κάτι K1 και τέτοια, τι ξυλοχωρητικότητα έχουν...? Τόσο ξύλο που τρώνε πως περπατάνε ακόμα, δεν μπορώ να καταλάβω, άλλα είμαι περίεργος τι είναι πιο δυνατό μια γερή μαστούρα ή ένας γύρος στο καναβάτσο με έναν από αυτούς...? :laughing:

Οι τύποι σε κάτι K1 και τέτοια, τι ξυλοχωρητικότητα έχουν...?

x0ax0ax0a0xax0

Οι τύποι σε κάτι K1 και τέτοια, τι ξυλοχωρητικότητα έχουν...? Τόσο ξύλο που τρώνε πως περπατάνε ακόμα, δεν μπορώ να καταλάβω, άλλα είμαι περίεργος τι είναι πιο δυνατό μια γερή μαστούρα ή ένας γύρος στο καναβάτσο με έναν από αυτούς...? :laughing:

είσαι σε συνεχόμενη ρέντα τον τελευταίο μήνα :hehe:

όπως έλεγε ο Bill Hicks ότι είναι η καμήλα του μίσους, δηλαδή έβγαινε μια μέρα το χρόνο έξω και μάζευε κακία στην καμπούρα του για τις υπόλοιπες 364 μέρες, κάπως έτσι είμαι και εγώ αυτόν τον καιρό, έχω ανοίξει τα ραντάρ, βγαίνω έξω βλέπω τον κόσμο (και μένα μαζί) και με αυτά που γίνονται, μαζέυω στην καμπούρα μου ατάκες για όλο τον υπόλοιπο χρόνο... :hehe:

όπως έλεγε ο Bill Hicks ότι είναι η καμήλα του μίσους, δηλαδή έβγαινε μια μέρα το χρόνο έξω και μάζευε κακία στην καμπούρα του για τις υπόλοιπες 364 μέρες, κάπως έτσι είμαι και εγώ αυτόν τον καιρό, έχω ανοίξει τα ραντάρ, βγαίνω έξω βλέπω τον κόσμο (και μένα μαζί) και με αυτά που γίνονται, μαζέυω στην καμπούρα μου ατάκες για όλο τον υπόλοιπο χρόνο... :hehe:

Δε πολυβγαίνεις έξω ε;:hehe:

μεχρι ποτε τελικα με το θεμα βενζινης?

... μεχρι πεμπτη το πολυ την βγαζω μετα μπουλεν

μεχρι ποτε τελικα με το θεμα βενζινης?

... μεχρι πεμπτη το πολυ την βγαζω μετα μπουλεν

5913972.jpg

Δε πολυβγαίνεις έξω ε;:hehe:

Μάγος είσαι...? :magic:

Όπως διάβασα και καπου έδω γύρω...: "ρε συ έχει γ@μώ τα γραφικά έξω"... :hehe:

@unknown: Τι σου κάνανε πάλι; :p

@giorikas: 3409 megabyte? :blink:

Εχμ, σε σχολές 2000+ φοιτητών, οι αποφάσεις βγαίνουν από συνελεύσεις με max 600 άτομα (Ούτε το 1/3) Είναι δημοκρατικό αυτό;

τι εγινε ωρε παιδια? λογοκριθηκαμε ? :wassat:

edit ok τωρα καταλαβα οτι απλως μεταφερθηκαμε sorry:sorry:

3409 megabyte

Αρκετα ειναι ειναι αν σκεφτεις οτι αυτοι οι δισκοι προοριζονται για πολυ συγκεκριμενη δουλεια και φυσικα δεν εχουν ουτε τσοντες ουτε απειρα αγνωστα mp3 και καγκουροταινιες :hehe:

Μαγκες μαζεψτε ιδες για να αντιγκαταστισουμε την βενζινη...Φτανη ποια παω με ποδηλατο στην δουλεια :OT:,παλη καλα που ειναι κοντα. 4χλμ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.