racer Απρίλιος 23, 2008 #4501 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Πολύ καλός ο καινούριος Quad. 400x9 με ~1.37 με το δεύτερο boot. Τώρα δε δουλεύει σωστά η υδρόψυξη.. 70 βαθμούς είχα στα 3.6, ενώ στα 3.2 (400x8 @ 1.35) έχω 56.. Με τον προηγούμενο είχα 39-40.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 23, 2008 #4502 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 για ένα φίλο σου δεν είπες ότι είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 23, 2008 #4503 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Μπα.. Θα τον κρατήσω εγώ και θα του δώσω τον δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 23, 2008 #4504 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 ωραίος φίλοC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 23, 2008 #4505 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 ρε newmans..τι πάθατε ξαφνικά με τα mail σας @ thelab.gr?τα μοστράρετε παντού βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 23, 2008 #4506 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Έμ αυτά είναι....άλλος έχει @ στο thelab και άλλος έχει τα @@ από admin του thelab.... Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος πια....αχάριστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 23, 2008 #4507 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 23, 2008 #4508 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Τώρα που είπα ψυχική ηρεμία... Χθές..πετάγεται γκόμενα από στενό...σε δρόμο με προτεραιότητα... Παιδιά..ούτε κοιταξε ούτε τπτ...πλακώνομαι στα φρένα το στρίβω λίγο δεξιά και την γλιτώνω....αμέσως έφυγαν ότι καντήλια μπορείτε να φανταστείτε. Φτάνει στο φανάρι και πάω δίπλα της..την κοιτάω...κατεβάζει παράθυρο σαν να μην έχει συμβεί τπτ και με ρωτάει τι θέλω... -Καλα κοπέλα μου..πριν βγείς βλέπει καθόλου?..η τουλάχιστο δεν είδεσ ότι ερχόμουν να πάς πιο γρήγορα.. Η απάντηση της... -Αντε άσε μας μωρέ... Κατεβαίνω κάτω απ το αυτοκίνητο και την αρχίζω στα καντήλια...στο νιμου της...ε στο τέλος που είχα γίνει θέαμα ξανα μπήκα μέσα... Ημαρτον...άμα την έσπαγα στο ξύλο θα έφταιγα? Η τσάμπα βγήκε η φημη για τις γκόμενες? Γι'αυτο πρεπει να εισαι παντοτε ετοιμος για τα χειροτερα και σιγα σιγα να μαθεις τα επικινδυνα σημεια. Προχτες ειχα μπροστα μου εναν απο Κορινθο και μας πηγαινε καροτσακι με - 30-40χλμ απο τη φυσιολογικη ταχυτητα κινησης στο δρομο,που καταληγει σε επικινδυνη διασταυρωση με γιγαντιαιο STOP και πρεπει να σταματησεις για να ελεγξεις την κινηση(τριτη-πεμπτη-σαββατο εχει τρακαρισμα ακριβως εκει) Ε,το παλικαρακι περασε το STOP σαν να μην υπηρχε,δεν σηκωσε καν το ποδι απο το γκαζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 23, 2008 #4509 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Έμ αυτά είναι....άλλος έχει @ στο thelab και άλλος έχει τα @@ από admin του thelab....Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος πια....αχάριστε! Μα γιατί να είμαι? Γι'αυτο πρεπει να εισαι παντοτε ετοιμος για τα χειροτερα και σιγα σιγα να μαθεις τα επικινδυνα σημεια.Προχτες ειχα μπροστα μου εναν απο Κορινθο και μας πηγαινε καροτσακι με - 30-40χλμ απο τη φυσιολογικη ταχυτητα κινησης στο δρομο,που καταληγει σε επικινδυνη διασταυρωση με γιγαντιαιο STOP και πρεπει να σταματησεις για να ελεγξεις την κινηση(τριτη-πεμπτη-σαββατο εχει τρακαρισμα ακριβως εκει) Ε,το παλικαρακι περασε το STOP σαν να μην υπηρχε,δεν σηκωσε καν το ποδι απο το γκαζι... Μόνο που εμένα μου συνέβει στο τετράγωνο του σπιτιού μου...λές να μην ήξερα τους δρόμους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 23, 2008 #4510 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Δεν μπορώ...συφιλιάζω...Είμαι στον παππού μου όπως είπα....όπου είναι στο παγκράτι...Το αυτοκίνητο ώντας κ@λ@φαρδος το πάρκαρα ακριβώς από κάτω...γυαλισμένο πλημένο και τα ρέστα..Και δεν ξέρω πώς..ο γείτονας απέναντι του κ2υλωσε να πλύνει την ταράτσα του με πιεστικό...Εκτός το ότι μου το γέμισε με φτυσίματα απ το πιεστηκό το γέμισε και κομμάτια χρώμα απ τον τοίχο που τα έβγαλε με το πιεστικό.Άσε την μπουγάδα που έχει απλώσει η καημένη απο δίπλα και της την έκανε νιμου καπέλο.Μ@λ@κες γείτονες,ελεοC πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 23, 2008 #4511 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Υποβολή Παραγγελίας Εγινε Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας Εγινε Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων Εγινε Συγκέντρωση Προϊόντων Εγινε Τιμολόγηση Παραγγελίας σε εξέλιξηΞερει κανεις τι ειναι η τιμολογηση παραγγελιας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 23, 2008 #4512 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 πρέπει να τα περάσουν στο pc lol...λογιστικό το θέμα.....TJET MWRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 23, 2008 #4513 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Α Οκ, λογικα δεν θα διαρκεσαι πολυ (ελπιζω)..Ρε Αλεξη, τι θα γινει με τον σκληρο σου... Απο τις 5 κανει διαμορφωση. Ετσι και φτασει στο 100% και μου πει οτι εκανε fail, εεεεεχ και να μου κανει τετοιο χουνερι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 23, 2008 #4514 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Tera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Απρίλιος 23, 2008 #4515 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 TJET MWRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 23, 2008 #4516 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Οκ την εκανε. Τωρα σου περνάω τις τσόντες, τις ταινιες, τις μουσικες, τα προγραμματα κλπ. Δεν ειμαι σιγουρος αν τα εχεις ολα copyright, όμως. gnzp 500αρης ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 23, 2008 #4517 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Ε νταξ...όχι και τα 3/10...όλη του την ρουφάω με το fdm Στα 12 είναι συνδεδεμένος και κατεβάζω με 1mb/s δηλάδη στην αρχή του τη ρουφάς όλη και στο τέλος το ένα από τα 12 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Απρίλιος 23, 2008 #4518 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Υποβολή Παραγγελίας Εγινε Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας Εγινε Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων Εγινε Συγκέντρωση Προϊόντων Εγινε Τιμολόγηση Παραγγελίας σε εξέλιξη Ξερει κανεις τι ειναι η τιμολογηση παραγγελιας ; όσες φορές τους έχω πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσω για την παραγγελία μου και είναι στο στάδιο που προανέφερες,έχει ήδη φτάσει..οπότε ρίξε κανα τηλέφωνο δεν χάνεις τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 23, 2008 #4519 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 όσες φορές τους έχω πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσω για την παραγγελία μου και είναι στο στάδιο που προανέφερες,έχει ήδη φτάσει..οπότε ρίξε κανα τηλέφωνο δεν χάνεις τίποτα Αν το σηκώσουν και ποτέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 23, 2008 #4520 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟεδιτ τωρα ειδα το infraction:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.