Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
RTFM... :whistle2:

Προγκοσου συμφορουμιτη το εγχειριδιο δε λεει για πρωτη φορτιση.Καμια απαντηση της προκοπης -δλδ ναι/οχι/- εχεις ή εμεις οι απλοι θνητοι πεφτουμε λιγοι μπροστα στον τρισγμεγιστο γκουρου της αληθειας;

L2p.

μιλαμε πολυ γελιο.Τα παιξε το φουρφοθρι που ειχα στην IFX-14 και εκανε θορυβο(οχι απο σκονη) και εβαλα ενα αλλο buckup που ειχα.Το γελιο ειναι οτι επειδη η ψυκτρα ειναι πολυ ψηλη δεν μπορουσα να την βιδωσω.μετα ομως απο μισι ωρα με 45 λεπτα τα καταφερα και αυτη τη στιγμη το pc ειναι ακομα πιο αθορυβο!:banging: τωρα κανω αυτοψεια στο φουρφουρι που μας αφησε χρονους!

Σιγά ρε παιδιά μην είστε υπερβολικοί. Συνεργαζόμαστε με πολλά ξενοδοχεία εκεί και η μόνη οδηγία που δίνουν είναι "στουμποτικά" γιατί με το φαΐ τους, επειδή δεν είμαστε συνηθισμένοι, τρέχουμε τουαλέτα...

Ρε παιδες, στο e-shop οταν λεει Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη αυτο σημαίνει οτι περιμενουν το προιον να φτάσει στο Point ; απο κατω στην Αναλυτική Αναφορά Προϊόντων στην Κατάσταση γράφει Αμεσα διαθεσιμο.

Τόσα threads για το e-shop και μυαλό δε βάζετε... :p

Την τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί του, μου είχε πάει η κατάσταση στο "Αναμονή αποστολής" (ή κάτι παρόμοιο) και μετά ξαναγύρισε στο "Συγκέντρωση προϊόντων" όπου μετά από 2 ημέρες που δεν είχε αλλάξει κάτι, τους πήρα εγώ τηλέφωνο για να μου πουν ότι αυτό που ζήτησα δεν υπήρχε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.