Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Καλήμερα σε ολους

Υπάρχει ιός στο MSN , στο chat και προσπαθει να στειλε ενα αρχειο μεγεθους 150kb και

γραφει do you think this picture is too kinky for Myspace? tell me honestly.

Κόλλησε ένας φίλος

So, προσοχή :)

Καλά που το'πες, γιατί έχω αυτή τη συνήθεια να ανοίγω απερίσκεπτα ό,τι αρχείο μου στείλουνε στο ΙΜ... :hehe:

και μιλώντας για περιβάλλον να αναφέρω ότι η Ελλάδα αποβλήθηκε από την σύνοδο του Κιότο λόγω του ότι ενώ έιχε επισημανθεί πολλές φορές δεν αντικατέστησε τα αναξιόπιστα όργανα μέτρησης των ρύπων

Μπραβο μας...Ενα βήμα μπροστά, τρία πίσω...:TD:

Ωρα να φέρουμε και μεγάλους, διψασμένους V8 κινητήρες και να πάρουμε όλοι Humvees just like Αμερικα.

Εγω λέω να μαζευτούμε όλοι και να ξηλώσουμε τους καταλύτες απο τα αυτοκίνητά μας, για να εκδικηθούμε αυτον τον κακο Κιότο.

Επίσης πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να μετράμε και εμείς με γαλόνια (US) και οχι αυτα τα άθλια τα λιτράκια που έχουμε.. Πολυ λιγα για εμάς...

και μιλώντας για περιβάλλον να αναφέρω ότι η Ελλάδα αποβλήθηκε από την σύνοδο του Κιότο λόγω του ότι ενώ έιχε επισημανθεί πολλές φορές δεν αντικατέστησε τα αναξιόπιστα όργανα μέτρησης των ρύπων

Από που προέρχεται το μεγαλύτερο ποσοστό ρύπων ξέρεις? Από τα αμάξια. Τους συμφέρει να κάνουν κάτι? Δε νομίζω...

μα το θέμα δεν ειναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τους ρύπους στην Ελλάδα. αν θυμαμαι καλά μάλιστα από την ίδια σύνοδο είχαμε πάρει άδεια για να αυξηση της βιομηχανικής δραστηριότητας.

Αυτό που με προβλημάτισε εμένα είναι ότι κάποιοι αντί να αντικαταστήσουν τον εξοπλισμό, όπως είχε επισημανθεί, δεν έκαναν τίποτα με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αναγκαστεί να τα μαζέψει, άσχετα με το αν αυτό είναι καλό, κακό, είτε δεν έχει καμία σημασία ;)

Εκτός από απεργίες, ξέρουν και να καταστρέφουν το περιβάλλον. Μπράβο στα παιδιά:

http://news.pathfinder.gr/greece/news/471945.html

Είναι εντελώς λάθος η προσέγγιση σου κατα τι γνώμη μου. Τι σχέση έχουν οι απεργοί με την ανώτατη διοίκηση που διέταξε αυτη τη κοπή?? Ισά Ισά τα συμφέροντα τους αντικρούστηκαν στην απεργεία...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.