Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ο χειροτερος ομως ολων ηταν ενα μαυρο Fiat Cinquecento με το περιγραμμα της Κρητης στο πισω τζαμι.ανα 100 μετρα αλλαζε απο τερμα δεξια τερμα αριστερα ενω η εθνικη ειχε καλη κινηση.

:

Και εβλεπα ενα Saab απο πισω μου με μια γκομενα συνοδηγο που καθε 3 και λιγο εσκυβε να πιασει κατι που της "επεφτε" στην ...θεση του οδηγου.

Λεω με την μια...

Ο Χόρχε!!!!

Οποτε πηγαινα κι εγω δεξια -αριστερα αναλογα με την ορατοτητα του δρομου για να μπανισω απο τον καθρεφτη μου καλυτερα...

Υ.Γ. Αφου δεν παιζει πια ο Chuck στο Phoenix, για ποιο λογο συνεχιζω να υποστηριζω αυτη την ηλιθια ομαδα???

Δηλαδη εχουμε αποκτησει πελατιακες σχεσεις με τους ανυπαρκτους πλεον...

Ασταδιαλα.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Έπαιζε ο Chuck Noris στο Phoenix? :-O

Ποιος τον χ3ζ@#ι τον Norris ρε?

Αντε να διαφημισει κανα παγκο γυμναστικης και κανα βουλευτη του κονγκρεσσου.

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=628432&postcount=32229

Να το επαναφέρω λιγάκι.

Ξέρουμε τλκ ποια είναι?

Μια μέρα που κάτι παλικάρια απ το lab Με έκαναν add σε μια συζήτηση,με έκανε add και αυτή η τύπισα(???)

Τι παίζει εν τέλη?

Σε φάση που σε 5 λεπτά μέσα ζήταγε photo απ τον μητσάκο μου.

οποια και να ειναι, καντης ενα freeze το account και αμα σε ξανα-ενοχλήσει σφύρα μου...:hehe:

Όχι ρε..ξές τι είναι να είσαι στο μαγαζί και να λιώνεις στο γέλιο?

Αξία ανεκτίμητη...και τον μητσάκο μου θα της στείλω άμα συνεχίσει :hehe:

τον ήπιε η αντλία....swiftech...γρου γρου γρου... :(

wtf.

RMA da bitch

Αξία ανεκτίμητη...και τον μητσάκο μου θα της στείλω άμα συνεχίσει :hehe:

Όλο και περισσότερη διαπλοκή βγαίνει στη φόρα. Προσωπικές σχέσεις των μελών και γνωστού ερωτιάρη admin παρακαλούμε να μένουν κρυφές. Τα υπόλοιπα μέλη θα ζουλεύουν μετά....

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=628432&postcount=32229

Να το επαναφέρω λιγάκι.

Ξέρουμε τλκ ποια είναι?

Μια μέρα που κάτι παλικάρια απ το lab Με έκαναν add σε μια συζήτηση,με έκανε add και αυτή η τύπισα(???)

Τι παίζει εν τέλη?

Σε φάση που σε 5 λεπτά μέσα ζήταγε photo απ τον μητσάκο μου.

Μια απο τα ίδια και από δω. Εμενα μάλιστα μου πε ότι ήταν και με φίλη της και ... ήθελαν παρέα! :p

Όλο και περισσότερη διαπλοκή βγαίνει στη φόρα. Προσωπικές σχέσεις των μελών και γνωστού ερωτιάρη admin παρακαλούμε να μένουν κρυφές. Τα υπόλοιπα μέλη θα ζουλεύουν μετά....

:hehe::rofl::hehe::rofl:

πρωτη φορα ειδα στην ζωη μου φραπα με δυο καλαμακια... αντε γεια λεμε..:woot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.