VIL Απρίλιος 17, 2008 #4241 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Παίδες τι γίνεται με την σελίδα του πλαισίου ο φίφις μου λέει ότι έχει πρόβλημα την ανοίγεται εσείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 17, 2008 #4242 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 και μενα δεν ανοιγει. Exception Details: System.Web.HttpException: Server Too Busyλεει και το λογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 17, 2008 #4243 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 σε εμενα βγαζει μηνυμα για εργασιες συντηρησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 17, 2008 #4244 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Να πέσει ο σέρβερ για λόγους συντήρησης? (έτσι λέει τώρα) δέν μου φαίνεται !!τί λες Ζαννή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Απρίλιος 17, 2008 #4245 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 αν ειχε πεσει ο server δεν θα εμπενε καν προφανως εχουν βαλει το "πορταλ" σε maintenance mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 17, 2008 #4246 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 ισως να μην ειναι και τοσο περιεργο...το εχω δει και σε αλλες σελιδεςΕγω βλεπω αυτο για την ακριβειαhttp://i210.photobucket.com/albums/bb314/thelabpics/02eb79c8.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 17, 2008 #4247 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Στην Σελίδα του Πλαισίου το βλέπω πρώτη φορά και πάνω που μάζευα για αγορά (μερικά πραγματάκια) για ολική αναβάθμιση (επαναφορά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 17, 2008 #4248 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 η αληθεια ειναι οτι και εγω στην συγκεκριμενη σελιδα πρωτη φορα το βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 17, 2008 #4249 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Εντάξει επανήλθε:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Απρίλιος 17, 2008 #4250 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 http://www.oink.gr/petr00kos/hipro5_overclocking_HQ.mpg :banging: :whistling:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 17, 2008 #4251 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 σοβαρά; σε εμενα ακομα εκεινη την ταμπέλα δειχνει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 17, 2008 #4252 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Δέν παίζω ξαναέπεσε Τι είναι αυτό φίλε petr00kos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 17, 2008 #4253 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 σε εμενα δουλεύει μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Απρίλιος 17, 2008 #4254 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Δέν παίζω ξαναέπεσεΤι είναι αυτό φίλε petr00kos? ειναι ενα videaki με διαφορες φωτο απο hipro5 απο το event @ πλαισιο με ενα χαρακτηριστικο τραγουδακι :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 17, 2008 #4255 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 πάντως εξαιτίας του testdrive πέρασα τα σήματα χωρίς κανένα λάθος και πρώτος απ το τμήμα που ήμουν.Τελείωσα τόσο γρήγορα που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι απλά απαντούσα στην τύχη και δεν έβλεπα καν την ερώτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Απρίλιος 17, 2008 #4256 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 πάντως εξαιτίας του testdrive πέρασα τα σήματα χωρίς κανένα λάθος και πρώτος απ το τμήμα που ήμουν.Τελείωσα τόσο γρήγορα που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι απλά απαντούσα στην τύχη και δεν έβλεπα καν την ερώτηση.και εγώ πλέον έχω κάνει τόσα τεστ με στο τεστντραιβ που δεν χρειάζεται πλέον ούτε να τις διαβάζω καν τις ερωτήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 17, 2008 #4257 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 πάντως εξαιτίας του testdrive πέρασα τα σήματα χωρίς κανένα λάθος και πρώτος απ το τμήμα που ήμουν.Τελείωσα τόσο γρήγορα που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι απλά απαντούσα στην τύχη και δεν έβλεπα καν την ερώτηση. Πως φαίνονται τα μεγάλα μυαλά (το ίδιο έγινε και με εμένα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 17, 2008 #4258 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 και εγώ πλέον έχω κάνει τόσα τεστ με στο τεστντραιβ που δεν χρειάζεται πλέον ούτε να τις διαβάζω καν τις ερωτήσεις... Ακριβώς αυτό έκανα και γώ,για 3 μέρες το έτρεχα όλη μέρα λέμε,σε σημείο που είχα βαρεθεί και έκανα και τα άλλα τεστ για μηχανάκια και φορτηγά και λεωφορεία,όπου και αυτά μετά από μερικές προσπάθειες άρχισα να τα περνάω χωρίς λάθη λέμε και εγώ πήγαινα για το ερασιτεχνικό β κατηγορίας Πως φαίνονται τα μεγάλα μυαλά (το ίδιο έγινε και με εμένα ) ετς ετς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 17, 2008 #4259 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 BTW. Σμρ μετά το φόνο του μπάτσου,είχαν στημένο μπλόκο στην βάρκιζα όπου μου έκαναν έλγχο.Ο πρώτος μου έλεγχος Μου λέει τα κλασικά,αδεια,δίπλωμα,ταυτότητα...του κάνω..μήπως θές και μια κάρτα καυσαερίων που μόλις τώρα την έβγαλα γιατί ήμουν αρκετό καιρό με ληγμένη?..εκεί άρχισε να με στραβωκοιτάει Η πλάκα είναι ότι μόλις γύριζα από σερβις το αυτοκίνητο και το πορτμπαγαζ ήταν άδειο,όπου με ρώτησαν τι έχω πίσω,λέω άδειο είναι,δεν με πίστευαν,το άνοιξα,και δεν πίστευαν ότι ήταν άδειο και άρχισαν να κοιτάν κάτω απ την επένδηση στον χώρο της ρεζέρβας. Εν το μεταξύ ήμουν τόσο άνετος που τους έκανε εντύπωση. Το ότι έλειπε το Ν απ το πίσω παράθυρο,ούτε που τους πέρασε απ το μυαλό.... 1 χρόνο υποχρεωτικό είναι αν θυμάμαι καλά και εγώ έχω άλλους 2 γεμάτους μήνες. Άρε γμτ,αν είναι να κάνουν ελέγχους κάθε φορά που γίνεται κάτι,και ούτε αυτους να μην τους κάνουν σωστά...έλεος. Νταξ,δεν με χάλασε που δεν με έγραψαν...αλλά κάντο σωστά ρε φίλε...ή πές μου το..αν το είχε πάρει χαμπάρι κάτι θα μου έλεγε..δεν θα ήταν στην μούγκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 18, 2008 #4260 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Απο Θεσσαλονικη, drummer για σκληρο heavy metal , ωρα 1 με 3 το μεσημερι σημερα, στουντιο Red House. Ας ερθει, γιατι εχουμε ξεμεινει....... ή ας στηλει ενα PM για more info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.