hayabusa Απρίλιος 17, 2008 #4221 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 17, 2008 #4222 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 για να ακούσω γνώμες http://www.thelab.gr/showthread.php?t=50089 :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 17, 2008 #4223 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Δεν ανανεώνεται... Με την κίνηση που έχει η Αθήνα, το έχουν κάνει στατικό Αυτό μάλλον παίζει... μόνο την ημερομηνία αλλάζουν με script... η Κατεχάκη ήταν πίπα (Herb) και στο site έλεγε απλά αυξημένη... :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2008 #4224 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 ΈλεοC πιά με την nVidia... Έχει να βγάλει drivers για τη σειρά 8ΧΧΧ από τα Χριστούγεννα...! Μου φαίνεται θα τη δώσω και θα πάρω ΑΤΙ. Τουλάχιστον είναι συνεπής και βγάζει κάθε μήνα update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 17, 2008 #4225 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/classif/nextsubcategorie_flag7frame105?cat?_id=70001897 :rant:Ψηνεται κανεις να παρουμε τηλεφωνο το μεσιτικο να παμε να μας δειξει το "κελεπουρι" του ??Θα πω και στον Chuck Norris να ερθει (μου χρωσταει χαρη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 17, 2008 #4226 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Θα πω και στον Chuck Norris να ερθει (μου χρωσταει χαρη) :hehe::hehe: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 17, 2008 #4227 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 ΈλεοC πιά με την nVidia... Έχει να βγάλει drivers για τη σειρά 8ΧΧΧ από τα Χριστούγεννα...! Μου φαίνεται θα τη δώσω και θα πάρω ΑΤΙ. Τουλάχιστον είναι συνεπής και βγάζει κάθε μήνα update. Και τι είναι οι drivers παιχνιδάκι που βαρέθηκες? Δέν κάνουν αυτοί που έχεις? :P Αφού είπαμε... ότι δουλέυει δέν το σκαλίζουμε γιατί βρίσκουμε μπελάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2008 #4228 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Χώρια του ότι έχουν το κόσμου τα προβλήματα, υπάρχει και το optimization... Τόσα παιχνίδια έχουν βγει από τότε, δε χρειάστηκε να αλλάξει τίποτα? Για βάλε το Supreme Commander και πες μου πως φαίνεται η θάλασσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 17, 2008 #4229 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Χώρια του ότι έχουν το κόσμου τα προβλήματα, υπάρχει και το optimization... Τόσα παιχνίδια έχουν βγει από τότε, δε χρειάστηκε να αλλάξει τίποτα? Για βάλε το Supreme Commander και πες μου πως φαίνεται η θάλασσα... E καλα απο τετοια να φαν κι οι κοτες... The witcher... ολα καλα με το παιχνιδι-γραφικα κλπ... Βαζω το update 1.3 του παιχνιδιου και μαμηθηκε ο Διας. Κινηση "παγοδρομιου" στα sprite (ξερεις απο εκεινα που ΔΕΝ κουνιουνται τα ποδια του χαρακτηρα, αλλα ... μαγικα γλυστραει εκει που θελεις να παει... textures λειπουνε και ειναι transparent... cf με 3870 και 8.3 Τωρα θα δουμε αν με τους 8.4, διορθωθουνε οι μαμακιες artifacts που μου εισηγαγε το... update του παιχνιδιου. Ειναι διπλο το κυνηγητο μεταξυ driver developers -game developers. Τις μισες φορες ειναι χαλια το παιχνιδι και παλευουνε οι drivers να στο συμμαζεψουνε "καπως" και τις αλλες μισες το αναποδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2008 #4230 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Α, καλά, όχι ότι η ΑΤΙ πάει πίσω, αλλά τουλάχιστον βγάζει κάθε μήνα οδηγούς. Προσωπικά πάντως, πάντα είχα περισσότερα προβλήματα με την nVidia... Κι όχι μόνο με παιχνίδια. Πχ, με τις σειρές 6ΧΧΧ, 7ΧΧΧ δε δούλεψε ποτέ το stand-by της οθόνης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 17, 2008 #4231 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 παιδες, ξερουμε αν αυριο εχουν καμια απεργια-σταση εργασιας τα μεσα μαζικης μεταφορας της Αθηνας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 17, 2008 #4232 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 ωραια... πασχα κυπρο στους κουμπαρους θα την βγαλω...το καλο που τους θελω καλο wifi γιατι θα χουμε ασχημα ξεμπερδεματα...απο οτι ειδα το hotelι ειναι beachside μερια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 17, 2008 #4233 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 νομίζω (κατά βάθος ελπίζω) ότι δεν έχει τπτ αύριο. Εν τω μεταξύ ταλαιπωρηθήκαμε που ταλαιπωρηθήκαμε σήμερα, δεν ξέρουμε και γιατί (ξέρουμε ότι απολύθηκαν 2 από την τραμ αε, αλλά δεν έχουμε μάθει το γιατί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 17, 2008 #4234 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 ωραια... πασχα κυπρο στους κουμπαρους θα την βγαλω...το καλο που τους θελω καλο wifi γιατι θα χουμε ασχημα ξεμπερδεματα...απο οτι ειδα το hotelι ειναι beachside μερια.. Its was about time.... Πάντως don't worry και εγω στην πιστα θα ειμαι το Πάσχα...3.30am - 11.30 am To hoteli αν δεν κάνω λαθος δεν εχει πάντως wifi παιδες, ξερουμε αν αυριο εχουν καμια απεργια-σταση εργασιας τα μεσα μαζικης μεταφορας της Αθηνας ; Τσου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 17, 2008 #4235 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 thanx mod :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 17, 2008 #4236 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Σε παρακαλω Θεε μου μη με ξανακανεις να γυρισω την αναλυση της οθονης μου σε 1024*768 με μεγάλα γραματα ( βλ 120 dpi) για να τρέξω το TestDrive (προγραμμα για τις εξετασεις σηματων)...Το &!@#$ δεν τρέχει σε αλλες ρυθμισεις ουτε με σφαίρες.ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ FFS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 17, 2008 #4237 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 αφου ξερεις τωρα τα χουμε πει αυτα ..το τελευταιο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι οι γιορτες...When money talks, the world listens βασικα το στακερακι μ να χα μαζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 17, 2008 #4238 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 αφου ξερεις τωρα τα χουμε πει αυτα ..το τελευταιο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι οι γιορτες...When money talks, the world listensβασικα το στακερακι μ να χα μαζι... ετσι ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 17, 2008 #4239 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Σε παρακαλω Θεε μου μη με ξανακανεις να γυρισω την αναλυση της οθονης μου σε 1024*768 με μεγάλα γραματα ( βλ 120 dpi) για να τρέξω το TestDrive (προγραμμα για τις εξετασεις σηματων)...Το &!@#$ δεν τρέχει σε αλλες ρυθμισεις ουτε με σφαίρες.ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ FFS.χοχο, δεν τρεχει σε αλλη αναλυση. το ειχα δοκιμασει και γω. θα γκαβωθεις, εγω στο τελος το παρατησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Απρίλιος 17, 2008 #4240 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Σε παρακαλω Θεε μου μη με ξανακανεις να γυρισω την αναλυση της οθονης μου σε 1024*768 με μεγάλα γραματα ( βλ 120 dpi) για να τρέξω το TestDrive (προγραμμα για τις εξετασεις σηματων)...Το &!@#$ δεν τρέχει σε αλλες ρυθμισεις ουτε με σφαίρες.ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ FFS.και εγω το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω αυτόν ατον καιρό.όντως το πρόγραμμα είναι λίγο μούφα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.