Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

τελικα αμα δαγκωσεις την λαμαρινα,τρελενεσε:help:

ασε παιρναω λουκι,στα 39 μου,δεν πιστευα οτι θα τραβουσα τοσο λουκι,δεν μπορω να ησυχασω,το μυαλο μου ειναι συνεχεια σε αυτην

πιστευω οτι πρεπει να εισαι πολυ τυχερος στην σημερινη εποχη να βρεις εναν ανθρωπο που να σε καταλαβαινει

τι εννοεις εκεινη το ξερει?ειμαστε μαζι

ζορζ εχεις κανει Love Doctor ρει?:hehe:

μπα δεν γινομαι καλα με τιποτε,μιλαω σοβαρα τωρα,την περναω 17 χρονια

πιστευω οτι πρεπει να εισαι πολυ τυχερος στην σημερινη εποχη να βρεις εναν ανθρωπο που να σε καταλαβαινει

Κάτι που μου αρέσει να λέω για να το συνειδητοποιώ κι εγώ ο ίδιος είναι, ότι από όλους τους ανθρώπους που θα γνωρίσεις το πολύ μία (ή ένας) να είναι η κατάλληλη... Αυτό με βοηθάει να μην απογοητεύομαι. :D

αν εισαι μικρος σε ηλικια και σε παιρνει να ψαχνεις ναι,απο καποια ηλικια και μετα στενευουν τα πραγματα,και το ψαξιμο σε κουραζει

ζορζ εχεις κανει Love Doctor ρει?

Αμέ. 300€ η επίσκεψη :p

τι εννοεις εκεινη το ξερει?ειμαστε μαζι

Τότε, απλά δίνε ότι έχεις, αλλά με μέτρο. Αν το εκμεταλλευτεί, είσαι με λάθος άνθρωπο.

αν εισαι μικρος σε ηλικια και σε παιρνει να ψαχνεις ναι,απο καποια ηλικια και μετα στενευουν τα πραγματα,και το ψαξιμο σε κουραζει

Δεν είμαι μικρός :) Κι αυτό το "στενεύουν" έχει οδηγήσει πολύ κόσμο σε λάθος επιλογές... :unsure:

Άσε τον εαυτό σου να το απολαύσει, όσο είσαι σφιγμένος κι αγχωμένος, τόσο χειρότερα είναι. Άλλωστε, είμαστε με έναν άνθρωπο για να περνάμε καλά, όχι για να μας αγχώνει, έτσι δεν είναι? ;)

Λευτέρη συμφωνώ απόλυτα με τόν Wizard! σε αυτά που λέει παρακάτω

Δεν είμαι μικρός Κι αυτό το "στενεύουν" έχει οδηγήσει πολύ κόσμο σε λάθος επιλογές...

Άσε τον εαυτό σου να το απολαύσει, όσο είσαι σφιγμένος κι αγχωμένος, τόσο χειρότερα είναι. Άλλωστε, είμαστε με έναν άνθρωπο για να περνάμε καλά, όχι για να μας αγχώνει, έτσι δεν είναι?

ffs... Η απόλυτη καΐλα...Μόνο Star wars nerds τα κάνουν αυτά.:nerd::fist:

Ανοίξτε command prompt (cmd.exe στο run)/terminal και γράψτε

telnet towel.blinkenlights.nl

Με ένα enter απολαύστε άπειρες ανθρωποώρες χαμένες:crazy:

Μόλις παρήγγειλα δύο 9800GTX (μία για εμένα και η άλλη για φίλο) και δεν έχω SLi mobo να τις δοκιμάσω λίγο.. :(:(

Δανείστηκα και από έναν φίλο έναν Ε2140 να δω πώς πάει, αλλά βαριέμαι να τον βάλω τώρα επάνω..:yawn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.