Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

yup, είπα να το δοκιμάσω σα τελευταία λύση αφού ότι αντισταμινικά και να έπαιρνα δεν έκαναν δουλειά.

Αλλά και πάλι προκοπή δεν είδα , μια μικρή βελτίωση.Ίσως σε βάθος χρόνου να αξίζει, αλλά όταν απ τους 3 καφέδες+coke+redbull + γενικά ότι έχει καφείνη πας στο 0, είναι κάπως....Και ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και μπαίνουν σιγά σιγά οι ζέστες δε την παλεύω με ζεστό τσαγάκι :(

Στο μέλλον θα ξαναδοκιμάσω πάντως..

υ.γ. αλλεργία στις γάτες, και έχω 3 και όχι γάτες που έχω-έχουμε 10+ χρόνια δεν παίζει να τις διώξω :inlove::inlove:

Σε 10 μερες παιρνω 6ημερη αδεια για το πασχα,μπηκα δευτερα και μου φαινεται λες και ηρθα χθες, φαγητο εγκαταστασεις οπως μας τα υποσχεθηκαν, υποτιθεται οτι θα μας δινανε τωρα 50 ευρω προκαταβολη αλλα μας εχουνε γραψει, τα λεφτα φευγουνε για πλακα, πρεπει να εχω χαλασει τουλαχιστον 140 ευρω, στολοθηκες πρασινες, κρεμαστρες, φαγητο,καφεδες, μια επισκεψουλα στο miami cabaret, 2ο σακ βουαγιαζ ( γιατι ο ψευταρας ο ιλαρχος μας ειπε πως το αεροπλανο δεν θα αντεξει αμα φερουμε κατι παραπανω απο στρατιωτικο και λουκανικο ),ελδυκοσημα και ραψιμο πανω στα χιτωνια

Τουλαχιστον τα παλικαρια της 301 και 300 μας εξηγιουνται πολυ καλα, σε αντιθεση με τους παλιους στις δυναμεις καταδρομων που αποτι μαθαινω σου κανουν την ζωη μαρτυριο, μου ψιλολειπει το σπιτι μου και ανυπομονω να βρεθω με τους φιλους μου το πασχα, κανονικα θα μας δινανε αδεια σε 2μισι μηνες, παλι καλα, καποια προιοντα ειναι ενα σκαλι πιο πανω αποτι στην ελλαδα ενω αλλα ειναι πιο φθηνα/στα ιδια πλαισια, ενδεικτικα το πιτογυρο το βρισκεις στα 2.80-3.25 ευρω, υπαρχει ομως το περιφημο σπιτι του εθνουφρορου οπου εκει δινεις 1.5-2 ευρω και εισαι τζετ,λιγο προσεχτικος να εισαι στα εξοδα σου και τα 270 ευρω φτανουν και περισσευουνε :) αυριο εχουμε βολες παω να κανω λιγη προπονηση στο cs 1.6 :p

ΕΛΑΤΕ ΚΥΠΡΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ;) :whistling :D

yup, είπα να το δοκιμάσω σα τελευταία λύση αφού ότι αντισταμινικά και να έπαιρνα δεν έκαναν δουλειά.

Αλλά και πάλι προκοπή δεν είδα , μια μικρή βελτίωση.Ίσως σε βάθος χρόνου να αξίζει, αλλά όταν απ τους 3 καφέδες+coke+redbull + γενικά ότι έχει καφείνη πας στο 0, είναι κάπως....Και ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και μπαίνουν σιγά σιγά οι ζέστες δε την παλεύω με ζεστό τσαγάκι :(

Στο μέλλον θα ξαναδοκιμάσω πάντως..

υ.γ. αλλεργία στις γάτες, και έχω 3 και όχι γάτες που έχω-έχουμε 10+ χρόνια δεν παίζει να τις διώξω :inlove::inlove:

ξεκινα - σταματα δεν κανεις τπτ με την ομοιπαθητική, ο αδερφος μου ξεκινησε απο μικρος και δεν την σταματησε

ποτε. δλδ δεν πινει/τρωει/κανει χρηση πραγματα που ετσι κι αλλιώς ειναι βλαβερά για την υγεια του.

Αν αρρωστησει καμια φορά*, παιρνει εκείνα τα true - nature πραγματα και no prob.

Eπισης πλακα - πλακα εκεινο το προβληματακι που ειχε με την υγεια του και οι κλασικοι ιατροι μου

λεγαν αρλουμπες ,το ξεπερασε.

Για το καφέ υπάρχει ενα αντικαταστατο με συκα, που πινει το αδερφακι μου, που με ρωταει

αν ειναι ιδιο με το καφε και του λέω με πολυ σοβαρό υφος

"ακριβως το ίδιο ειναι" :hehe:

Αν αρρωστησεις καμια φορά δεν παιρνεις ασπιρινες φάρμακα και αντιβιώσεις με την

1η ευκαιρία και δυναμωνει ο οργανισμος μου, αναπτυσει αμυνα

+

τρεφεσαι καλυτερα, επομενως γιατί όχι ?

απλα ειναι πιο ευκολο να ξεκινησεις απο μικρος.

ρε παιδες αυτοι οι αδμινορες μας νιοθουνε???

εχω στιλει σε ολους μυνημα και ποτε δεν πηρα μια απαντιση απο κανεναν τους...

αλαξτε αν ειναι ευκολο το login name μου σε Qlim4X

Πολύ φασαρία για το τίποτα.

ξεκινα - σταματα δεν κανεις τπτ με την ομοιπαθητική, ο αδερφος μου ξεκινησε απο μικρος και δεν την σταματησε

ποτε. δλδ δεν πινει/τρωει/κανει χρηση πραγματα που ετσι κι αλλιώς ειναι βλαβερά για την υγεια του.

Αν αρρωστησει καμια φορά*, παιρνει εκείνα τα true - nature πραγματα και no prob.

Eπισης πλακα - πλακα εκεινο το προβληματακι που ειχε με την υγεια του και οι κλασικοι ιατροι μου

λεγαν αρλουμπες ,το ξεπερασε.

Για το καφέ υπάρχει ενα αντικαταστατο με συκα, που πινει το αδερφακι μου, που με ρωταει

αν ειναι ιδιο με το καφε και του λέω με πολυ σοβαρό υφος

"ακριβως το ίδιο ειναι" :hehe:

Αν αρρωστησεις καμια φορά δεν παιρνεις ασπιρινες φάρμακα και αντιβιώσεις με την

1η ευκαιρία και δυναμωνει ο οργανισμος μου, αναπτυσει αμυνα

+

τρεφεσαι καλυτερα, επομενως γιατί όχι ?

απλα ειναι πιο ευκολο να ξεκινησεις απο μικρος.

ντάξει εγώ δεν παίζει να κόψω τον καφέ.Μ αρέσει πολύ! και όχι καφές από σύκα ρεβύθια και δεν ξέρω τι άλλο δεν έχει σχέση :p

pame re ferrari!

φίλος, είσαι διχασμένη προσωπικότητα :p

Από τη μία βαμένος πράσινος, από την άλλη γουστάρεις που ο πρώτος είναι κόκκινος

Από τη μία λες honda, από την άλλη γουστάρεις ferrari

Κάτι δεν πάει καλά με εσένα λέμε :p

φίλος, είσαι διχασμένη προσωπικότητα :p

Από τη μία βαμένος πράσινος, από την άλλη γουστάρεις που ο πρώτος είναι κόκκινος

Από τη μία λες honda, από την άλλη γουστάρεις ferrari

Κάτι δεν πάει καλά με εσένα λέμε :p

Μπορείς να το πεις και έτσι :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.