Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

παιδια δε μπορουμε να δουμε στο search τι "κλειδια" εχουν βαλει αλλοι χρηστες ;Οπως παλια λεω

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

πρασινησε και ο πιστολερο ρει? η δεν βλεπω καλα?...πανω που ηθελα να του ριξω το πρωτο μου banακι..:hehe:

εντωμεταξυ νηστευει κιολας..η μαλλον πλακα μας κανει..:hehe:

πρασινησε και ο πιστολερο ρει? η δεν βλεπω καλα?...πανω που ηθελα να του ριξω το πρωτο μου banακι..:hehe:

εντωμεταξυ νηστευει κιολας..η μαλλον πλακα μας κανει..:hehe:

I know what you're thinking. "Can he ban a moderator?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as i am a new mod, the most powerful person in the world, and would ban your head clean off, you've got to ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk? :p :P :hehe:

Τι μακάκας που είμαι.. Έπαιζα Μ3 Challenge online, είχα τελειώσει το Practice και το Qualifying και στην εκκίνηση έφυγα πριν ανάψει το πράσινο.. Και.. Disqualified:wall::wall::wall:

Έλεος με τις αρρώστιες απο τετάρτη μεσημέρι με ταλαιπωρεί ο πυρετός και τη δευτερά πρέπει να φύγω για πενταήμερη,:wall::wall:

Καλα δεν ειναι να βγεις στους δρομους...με τοσο νέρο που ριχνει, αττικη οδο /εθνικη ειναι ποταμια λέμε...ειδικα αριστερη λωριδα... προσοχη στους δρομους οσοι βγειτε guys

ΑΝ7 OverClocker , Άνοιξε εναν καταθετικο λογαριασμό ( τσάμπα ειναι ) και θα μπορείς να ενεργοποιήσεις ebanking

Η μεγάλη πλειοψηφία των εργοδοτών, 84%, δήλωσε ότι απέλυσε εργαζόμενους επειδή επισκέπτονταν πορνογραφικά site ή άλλο ακατάλληλο περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της εργασίας.

μας εκαψες βραδιατικα

ρε παιδες αυτοι οι αδμινορες μας νιοθουνε???

εχω στιλει σε ολους μυνημα και ποτε δεν πηρα μια απαντιση απο κανεναν τους...

μερααααα

ανωμαλία ρε γμτ όσο πιο κουρασμένος είμαι τόσο πιο λίγο κοιμάμαι....τι να πω...

ρε παιδες αυτοι οι αδμινορες μας νιοθουνε???

εχω στιλει σε ολους μυνημα και ποτε δεν πηρα μια απαντιση απο κανεναν τους...

???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.