hayabusa Νοέμβριος 25, 2010 #35261 Νοέμβριος 25, 2010 Θες να μάθεις αν δουλεύουν κάποιον συγκεκριμένο ή αν δουλεύουν γενικότερα; γενικότερα, μπας και δούμε προκοπή
ΝTG Νοέμβριος 25, 2010 #35262 Νοέμβριος 25, 2010 Multi ministry camera ban frustrates artists » Kuwait Times Website The Ministry of Information, Ministry of Social Affairs and Ministry of Finance recently came to the conclusion that photography should be used for journalism purposes only. This has resulted in the ban of Digital Single Lens Reflex Cameras (DSLRs) in public, on the streets and in malls
deninho Νοέμβριος 25, 2010 #35263 Νοέμβριος 25, 2010 ε, καιρός ήταν. Μας είχαν πρήξει όλοι αυτοί οι τύποι με τις μηχανές-τσιμεντόλιθους, που βγάζουν συνέχεια φωτογραφίες. Άσε που είχα δει ότι και οι τρομοκράτες πριν τα χτυπήματά τους, βγάζουν φωτογραφίες των στόχων τους. Καλύτερα έτσι λοιπόν, και σύντομα να το ακολουθήσουμε κι εδώ για να νιώθουμε και μια ασφάλεια βρε αδερφέ...:hang3:
astrolabos Νοέμβριος 25, 2010 #35264 Νοέμβριος 25, 2010 τα θέματα με τη φωτογραφία διαγράφονται άμεσα ως παράνομα και τρομοκρατικά
PetrosD Νοέμβριος 25, 2010 #35265 Νοέμβριος 25, 2010 Ωχ, δηλαδή άμα έρθουν σπίτι μου θα το περάσουν για Γιάφκα με τόσο πράμα;;;
sotiris Νοέμβριος 25, 2010 #35266 Νοέμβριος 25, 2010 Ντάξει ρε παιδιά, μόνο γιατις dSLR είπανε οι άνθρωποι στη Δημοκρατία του Kuweit. Με τις μικρές no prob
astrolabos Νοέμβριος 25, 2010 #35267 Νοέμβριος 25, 2010 Όσοι την έχουν μικρή τη φωτογραφική δηλαδή να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ε;
hayabusa Νοέμβριος 25, 2010 #35269 Νοέμβριος 25, 2010 υπάρχει μήπως κάποιος που να μένει Αγγλία ; (η τελος πάντων να ξέρει αν έχουν τιποτα απεργίες κλπ στα λιμάνια τους; )
filthy_dwarf Νοέμβριος 25, 2010 #35270 Νοέμβριος 25, 2010 Εγώ τι να πω τότε? Θα έχω γενέθλια στις 29 και δε θα προλάβω να τα γιορτάσω! (Μα τι μλκιες μάς πουλάνε ώρες-ώρες...) 12/12 εγώ! θα προλάβω να γιορτασω το 12/12/12
ΝTG Νοέμβριος 25, 2010 #35271 Νοέμβριος 25, 2010 ρε haya τι ρωτας καθε τρεις και λιγο ποιος απεργει???Σε λιγο θα κατεβαινεις κεντρο να κοβεις και φατσες κιολας..
HotPeanut Νοέμβριος 25, 2010 #35272 Νοέμβριος 25, 2010 http://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT#el|en|%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC%20%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD
hayabusa Νοέμβριος 25, 2010 #35273 Νοέμβριος 25, 2010 ρε haya τι ρωτας καθε τρεις και λιγο ποιος απεργει???Σε λιγο θα κατεβαινεις κεντρο να κοβεις και φατσες κιολας..
eleozz Νοέμβριος 25, 2010 #35274 Νοέμβριος 25, 2010 Μετάφραση Googleασ'το διαολο αυτο εννοούσε ο "Γιωργακης"?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WmPm1vb8q1c]YouTube - Λεφτα Υπαρχουν - Χρημματα Υπήρχαν[/ame]
dunkel_Stern Νοέμβριος 25, 2010 #35276 Νοέμβριος 25, 2010 κοιτούσα τις αντιπροσφορές και σκέφτομαι......κάθε φορα που βάζουν μια κράχτη προσφορα με απίστευτη τιμή, λένε πως κάναν λάθος και πάρτε κάτι άλλο......άμα παραγγείλεις όμως κανένα ανεμιστήρα με 100E, αν αναρωτιέμαι, θα σου πουν πως κάναν λάθος(ρητορική ερώτηση)
alexis2044 Νοέμβριος 25, 2010 #35277 Νοέμβριος 25, 2010 κοιτούσα τις αντιπροσφορές και σκέφτομαι......κάθε φορα που βάζουν μια κράχτη προσφορα με απίστευτη τιμή, λένε πως κάναν λάθος και πάρτε κάτι άλλο... ...άμα παραγγείλεις όμως κανένα ανεμιστήρα με 100E, αν αναρωτιέμαι, θα σου πουν πως κάναν λάθος (ρητορική ερώτηση)
Lakisss Νοέμβριος 26, 2010 #35278 Νοέμβριος 26, 2010 Ίσως να βαρύνω το κλίμα με αυτό που θα πώ, ίσως να μήν είναι η κατάλληλη ενότητα, αλλά θέλω να το πώ.Την Δευτέρα επισκέφτηκα έναν φίλο.24 χρόνια κάνουμε παρέα αλλά τώρα ανταμώσαμε σ' ένα άλλο μέρος.Μακάρι να ήταν φυλακή ή κάτι άλλο, αλλά δυστυχώς είναι το Δρομοκαίτειο νοσοκομείο.Έτσι ξαφνικά.....Έπεσα από τα σύννεφα....αντίκρισα έναν άλλο άνθρωπο.Μακάρι να μήν συνεχίσουμε να βλεπόμαστε στα επισκεπτήρια και να αναστραφεί η κατάσταση.Απο την Δευτέρα προσπαθώ να καταλάβω άν ήταν ξαφνικό, ή το πρόβλημα συσσωρευόταν χρόνια ολόκληρα.Προσπαθώ να θυμηθώ σημάδια, κακούς οιωνούς. Ξέρω 'γώ...τα έχω χαμένα.Μία συμβουλή.Παρατηρείστε τους ανθρώπους γύρω σας, τους φίλους σας τους οικείους σας, και μήν διστάσετε άν δείτε κάτι να αντιδράσετε πρίν είναι αργά.....
alexis2044 Νοέμβριος 26, 2010 #35279 Νοέμβριος 26, 2010 Ίσως να βαρύνω το κλίμα με αυτό που θα πώ, ίσως να μήν είναι η κατάλληλη ενότητα, αλλά θέλω να το πώ.Την Δευτέρα επισκέφτηκα έναν φίλο.24 χρόνια κάνουμε παρέα αλλά τώρα ανταμώσαμε σ' ένα άλλο μέρος.Μακάρι να ήταν φυλακή ή κάτι άλλο, αλλά δυστυχώς είναι το Δρομοκαίτειο νοσοκομείο.Έτσι ξαφνικά.....Έπεσα από τα σύννεφα....αντίκρισα έναν άλλο άνθρωπο.Μακάρι να μήν συνεχίσουμε να βλεπόμαστε στα επισκεπτήρια και να αναστραφεί η κατάσταση.Απο την Δευτέρα προσπαθώ να καταλάβω άν ήταν ξαφνικό, ή το πρόβλημα συσσωρευόταν χρόνια ολόκληρα.Προσπαθώ να θυμηθώ σημάδια, κακούς οιωνούς. Ξέρω 'γώ...τα έχω χαμένα.Μία συμβουλή.Παρατηρείστε τους ανθρώπους γύρω σας, τους φίλους σας τους οικείους σας, και μήν διστάσετε άν δείτε κάτι να αντιδράσετε πρίν είναι αργά.....Καλό κουράγιο σε φίλους και συγγενείς και περαστικά. Πολύ δύσκολες καταστάσεις.Θα ήθελες να μας πεις από τι πάσχει; Αν φυσικά θέλεις να το αποκαλύψεις...
Chosen Νοέμβριος 26, 2010 #35280 Νοέμβριος 26, 2010 Ίσως να βαρύνω το κλίμα με αυτό που θα πώ, ίσως να μήν είναι η κατάλληλη ενότητα, αλλά θέλω να το πώ.Την Δευτέρα επισκέφτηκα έναν φίλο.24 χρόνια κάνουμε παρέα αλλά τώρα ανταμώσαμε σ' ένα άλλο μέρος.Μακάρι να ήταν φυλακή ή κάτι άλλο, αλλά δυστυχώς είναι το Δρομοκαίτειο νοσοκομείο.Έτσι ξαφνικά.....Έπεσα από τα σύννεφα....αντίκρισα έναν άλλο άνθρωπο.Μακάρι να μήν συνεχίσουμε να βλεπόμαστε στα επισκεπτήρια και να αναστραφεί η κατάσταση.Απο την Δευτέρα προσπαθώ να καταλάβω άν ήταν ξαφνικό, ή το πρόβλημα συσσωρευόταν χρόνια ολόκληρα.Προσπαθώ να θυμηθώ σημάδια, κακούς οιωνούς. Ξέρω 'γώ...τα έχω χαμένα.Μία συμβουλή.Παρατηρείστε τους ανθρώπους γύρω σας, τους φίλους σας τους οικείους σας, και μήν διστάσετε άν δείτε κάτι να αντιδράσετε πρίν είναι αργά.....Έτσι είναι, κανείς δεν το υπολογίζει ως πρόβλημα, μέχρι να δει έναν δικό του άνθρωπο αλλαγμένο.Αυτή η διαφημισούλα παίζει εδώ και καιρό εδώ πάνω:Watch the TV Ad | Let Someone Know
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.