Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Θες να μάθεις αν δουλεύουν κάποιον συγκεκριμένο ή αν δουλεύουν γενικότερα;:p

γενικότερα, μπας και δούμε προκοπή :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ε, καιρός ήταν. Μας είχαν πρήξει όλοι αυτοί οι τύποι με τις μηχανές-τσιμεντόλιθους, που βγάζουν συνέχεια φωτογραφίες. Άσε που είχα δει ότι και οι τρομοκράτες πριν τα χτυπήματά τους, βγάζουν φωτογραφίες των στόχων τους. Καλύτερα έτσι λοιπόν, και σύντομα να το ακολουθήσουμε κι εδώ για να νιώθουμε και μια ασφάλεια βρε αδερφέ...:hang3:

Ντάξει ρε παιδιά, μόνο γιατις dSLR είπανε οι άνθρωποι στη Δημοκρατία του Kuweit.

Με τις μικρές no prob :p

υπάρχει μήπως κάποιος που να μένει Αγγλία ; (η τελος πάντων να ξέρει αν έχουν τιποτα απεργίες κλπ στα λιμάνια τους; ) :)

Εγώ τι να πω τότε? Θα έχω γενέθλια στις 29 και δε θα προλάβω να τα γιορτάσω! :p

(Μα τι μλκιες μάς πουλάνε ώρες-ώρες...)

12/12 εγώ! θα προλάβω να γιορτασω το 12/12/12

ρε haya τι ρωτας καθε τρεις και λιγο ποιος απεργει???

Σε λιγο θα κατεβαινεις κεντρο να κοβεις και φατσες κιολας..

ρε haya τι ρωτας καθε τρεις και λιγο ποιος απεργει???

Σε λιγο θα κατεβαινεις κεντρο να κοβεις και φατσες κιολας..

:hehe:

κοιτούσα τις αντιπροσφορές και σκέφτομαι...

...κάθε φορα που βάζουν μια κράχτη προσφορα με απίστευτη τιμή, λένε πως κάναν λάθος και πάρτε κάτι άλλο...

...άμα παραγγείλεις όμως κανένα ανεμιστήρα με 100E, αν αναρωτιέμαι, θα σου πουν πως κάναν λάθος

(ρητορική ερώτηση)

κοιτούσα τις αντιπροσφορές και σκέφτομαι...

...κάθε φορα που βάζουν μια κράχτη προσφορα με απίστευτη τιμή, λένε πως κάναν λάθος και πάρτε κάτι άλλο...

...άμα παραγγείλεις όμως κανένα ανεμιστήρα με 100E, αν αναρωτιέμαι, θα σου πουν πως κάναν λάθος

(ρητορική ερώτηση)

template-philosoraptor.jpg

Ίσως να βαρύνω το κλίμα με αυτό που θα πώ, ίσως να μήν είναι η κατάλληλη ενότητα, αλλά θέλω να το πώ.

Την Δευτέρα επισκέφτηκα έναν φίλο.

24 χρόνια κάνουμε παρέα αλλά τώρα ανταμώσαμε σ' ένα άλλο μέρος.

Μακάρι να ήταν φυλακή ή κάτι άλλο, αλλά δυστυχώς είναι το Δρομοκαίτειο νοσοκομείο.

Έτσι ξαφνικά.....

Έπεσα από τα σύννεφα....αντίκρισα έναν άλλο άνθρωπο.

Μακάρι να μήν συνεχίσουμε να βλεπόμαστε στα επισκεπτήρια και να αναστραφεί η κατάσταση.

Απο την Δευτέρα προσπαθώ να καταλάβω άν ήταν ξαφνικό, ή το πρόβλημα συσσωρευόταν χρόνια ολόκληρα.

Προσπαθώ να θυμηθώ σημάδια, κακούς οιωνούς. Ξέρω 'γώ...τα έχω χαμένα.

Μία συμβουλή.

Παρατηρείστε τους ανθρώπους γύρω σας, τους φίλους σας τους οικείους σας, και μήν διστάσετε άν δείτε κάτι να αντιδράσετε πρίν είναι αργά.....

Ίσως να βαρύνω το κλίμα με αυτό που θα πώ, ίσως να μήν είναι η κατάλληλη ενότητα, αλλά θέλω να το πώ.

Μακάρι να ήταν φυλακή ή κάτι άλλο, αλλά δυστυχώς είναι το Δρομοκαίτειο νοσοκομείο.

Έτσι ξαφνικά.....

Μακάρι να μήν συνεχίσουμε να βλεπόμαστε στα επισκεπτήρια και να αναστραφεί η κατάσταση.

Απο την Δευτέρα προσπαθώ να καταλάβω άν ήταν ξαφνικό, ή το πρόβλημα συσσωρευόταν χρόνια ολόκληρα.

Μία συμβουλή.

Παρατηρείστε τους ανθρώπους γύρω σας, τους φίλους σας τους οικείους σας, και μήν διστάσετε άν δείτε κάτι να αντιδράσετε πρίν είναι αργά.....

Καλό κουράγιο σε φίλους και συγγενείς και περαστικά. Πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Θα ήθελες να μας πεις από τι πάσχει; Αν φυσικά θέλεις να το αποκαλύψεις...

Έτσι ξαφνικά.....

Μία συμβουλή.

Έτσι είναι, κανείς δεν το υπολογίζει ως πρόβλημα, μέχρι να δει έναν δικό του άνθρωπο αλλαγμένο.

Αυτή η διαφημισούλα παίζει εδώ και καιρό εδώ πάνω:

Watch the TV Ad | Let Someone Know

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.