Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αν σε 1000 χρόνια, το μόνο που βρουν από την εποχή μας, είναι το ποθ τυπωμένο και πλαστικοποιημένο, στα ερείπια του άλλοτε σπιτιού του haya, τότε ποιο το συμπέρασμα που θα βγάλουν για τον πολιτισμό μας...?

Αν σε 1000 χρόνια, το μόνο που βρουν από την εποχή μας, είναι το ποθ τυπωμένο και πλαστικοποιημένο, στα ερείπια του άλλοτε σπιτιού του haya, τότε ποιο το συμπέρασμα που θα βγάλουν για τον πολιτισμό μας...?

Ότι στον 21το αιώνα οι "μαμάκες" είχαν ιντερνετ και ψηφιακά μέσα αλλά καθόντουσαν να εκτυπώνουν σε χαρτί τις πληροφορίες του ΠΟΘ.

Μωρέ καλά να βρουν το ΠΟΘ, μη βρουν τις αστείες εικόνες με τις τρολόφατσες και πουν ότι είμασταν εντελώς καθυστερημένοι :hehe:

Μωρέ καλά να βρουν το ΠΟΘ, μη βρουν τις αστείες εικόνες με τις τρολόφατσες και πουν ότι είμασταν εντελώς καθυστερημένοι :hehe:

200px-RealTrollFace.jpg

για ποιον χτυπάει η καμπάνα Astrolabe ; :p

:(

Εσπασαν τα γυαλια... η τυπησα στο οπτικα-δικο ειπε θελει 2 μερες (W T F?) και πρεπει να τελειωσω και μια εργασια.

Nice και παλι nice...

Να δω τωρα πως θα παω κεντρο (γιατι εκει εχει χρυσοχοϊο, ωστε να το φτιαξει αυθημερον...)

:getlost:

Grand Optical

Προσφορά που τρέχει εδώ και 2-3 μήνες. Γυαλιά + φακοί 20 ευρώπουλα. Σε κανα 2 ωρίτσες στα έχουν έτοιμα.

Για 2ο ζευγάρι είναι ότι πρέπει

το καλυτερο phising που εχω δει!

σχετικα με προηγουμενο ποστ μου επειδη ο φιλος αρχισε να μην καταλαβαινει τι γινεται ως πρωταρης, μπηκα στους λογαριασμους του mail, bank, paypal και τσεκαρα μονος μου τι εγινε.

ο τυπος απο αγγλια του ειχε στειλει fake email απο paypalkati και καλα και ελεγε οτι εστειλε 5800 και οτι τα 800 ειναι για σιπινγκ που θα επρεπε ο φιλος να τα καταθεσει σε συγκεκριμενο ονομα με western union. Αυτο το western union μας εβαλε σε προβληματισμο και μετα μου ειπε οτι τα mail τα παιρνει στα σπαμ του, και τωρα συνεχιζουμε στην πλακα με τον τυπο οτι και καλα ναι θα τα στειλουμε κλπ.

εν τομεταξυ αυτος τον πηρε 2-3 τηλεφωνα, του εστειλε και sms στα αγγλικα αν ειναι ολα ενταξει... οτι ναναι.

το καλυτερο phising που εχω δει!

σχετικα με προηγουμενο ποστ μου επειδη ο φιλος αρχισε να μην καταλαβαινει τι γινεται ως πρωταρης, μπηκα στους λογαριασμους του mail, bank, paypal και τσεκαρα μονος μου τι εγινε.

ο τυπος απο αγγλια του ειχε στειλει fake email απο paypalkati και καλα και ελεγε οτι εστειλε 5800 και οτι τα 800 ειναι για σιπινγκ που θα επρεπε ο φιλος να τα καταθεσει σε συγκεκριμενο ονομα με western union. Αυτο το western union μας εβαλε σε προβληματισμο και μετα μου ειπε οτι τα mail τα παιρνει στα σπαμ του, και τωρα συνεχιζουμε στην πλακα με τον τυπο οτι και καλα ναι θα τα στειλουμε κλπ.

εν τομεταξυ αυτος τον πηρε 2-3 τηλεφωνα, του εστειλε και sms στα αγγλικα αν ειναι ολα ενταξει... οτι ναναι.

και εσύ καντού μια πλακα, στείλε μια απάντηση από το κινητό σου "this number is suspended by Scotland yard, police heading to your place. thank you for your cooperation!"

Κατάληψη ως και Παρασκευή. Και την άλλη βδομάδα, μάλλον πάλι τα ίδια.

Θα κάνω την καρδιά (και τα πνευμόνια μου) πέτρα και θα πάω την επόμενη φορά να ψηφίσω κατά.

Ο καθένας ό,τι θυμηθεί είναι εκεί μέσα και μετά τρέχουμε :mad:

Κατάληψη ως και Παρασκευή. Και την άλλη βδομάδα, μάλλον πάλι τα ίδια.

Θα κάνω την καρδιά (και τα πνευμόνια μου) πέτρα και θα πάω την επόμενη φορά να ψηφίσω κατά.

Ο καθένας ό,τι θυμηθεί είναι εκεί μέσα και μετά τρέχουμε :mad:

Φυσικό κι εσύ; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.