Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
δεν ισχυει αυτο...

εκπαιδευση ισως να θελεις για να καταλαβεις και να εκτιμησεις πληρως το τι παιζει

αλλα για να καταλαβεις εαν αυτο που παιζει ειναι καλο ή οχι

αρκει να εχεις αυτια και να ακους

αποδειξη τουτου η επιδραση της κλασσικης και ορχηστρικης μουσικης σε φυτα, βρεφη, εμβρυα και ατομα με εγκεφαλικες παθησεις.

Ειναι σαν να λεμε οτι πρεπει κανεις να ειναι ζωγραφος για να του αρεσει ή οχι ενας πινακας ζωγραφικης.

Σιγουρα ενας καλλιτεχνης μπορει να εμβαθυνει περισστοτερο σε αυτο που βλεπει

αλλα κι ενας απλος θεατης μπορει να βρει νοημα σε κατι που αλλος δεν προσεξε καν.

Και μην το τραβατε τοσο το θεμα

δεν ειπε κανεις να παρατησει ο κοσμος τη δουλεια του και να κατσει να στησει εξεδρα στον βιολιστη

Απλα να τον προσεξει την ωρα που ισως περιμενει το συρμο του, εστω να κοντοσταθει 10" και να γνεψει κατι

και μη μου πειτε πως ολοι οι επιβατες του μετρο

ειναι ατομα που πανε στη δουλεια τους και ειναι ολοι οριακα στο χρονοδιαγραμμα τους.

Η πλειοψηφια ισως, αλλα οχι ολοι.

Απλα ειναι επιβεβαιωση στη θλιβερη διαπιστωση

οτι οι συγχρονοι ρυθμοι ζωης και το κλιμα των μεγαλων αστικων κεντρων

δυστυχως μας κανουν κλειστους, δυσπροσιτους και ευκολα κατευθυνομενους.

εγω τουλαχιστον ετσι το αντεληφθην

είδα το αντίστοιχο videaki από [urlhttp://www.thelab.gr/1062919045-post202.html]εδώ.

Δεν είμαι σίγουρος τι άποψη θα διαμόρφωνα εάν δεν γνώριζα το γεγονός αλλά μπορώ να πω ότι κάποιου είδους ποιότητα στη μουσική τη διέκρινα χωρίς να έχω σχέση με το "σπορ".

γρηγορη ερωτηση αναζητα γρηγορη απαντηση.

Yπαρχει κανενα γνωστο servicadiko (sic) για ρολογια στο κεντρο???

(πανεπιστημιου ακαδημιας ...εκει γυρω...)

Sites και τηλ...more than welcome!!!!

Υπάρχει ένα στη στοά Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους...Κοντά στα Χόντος...Είναι μικρό μαγαζάκι δίπλα από μια πολυκατοικία...

Επίσης στη Βερανζέρου στο ύψος της Πατησίων (στοά Φέξη..) είναι τίγκα από τέτοια...

είσαι Αθήνα ωρέ;

:(

Εσπασαν τα γυαλια... η τυπησα στο οπτικα-δικο ειπε θελει 2 μερες (W T F?) και πρεπει να τελειωσω και μια εργασια.

Nice και παλι nice...

Να δω τωρα πως θα παω κεντρο (γιατι εκει εχει χρυσοχοϊο, ωστε να το φτιαξει αυθημερον...)

:getlost:

Δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σου για τους φακους επαφης,αλλα δεν ειναι κακο να χεις και απο αυτους :)

όσο και αν ακούγεται απίστευτο η Tellas σπέρνει σήμερα. :D

δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε, ότι παρά το παραπάνω quote, το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι για σκότωμα :p

Έχω ακόμα να δω τον ντούνκι να κάνει παρατήρηση σε άλλον για άσχετο βίντεο στο θέμα με τα αξιόλογα βίντεο:p

Νομιζω πας με βαση τις αντιπροσωπειες για καλο service αλλα ενα χρυσο-κοσμηματοπωλειο που ειναι χαμηλα στην Σταδιου (πρωτη σταση του τρολλευ οπως ανεβαινει απο ομονοια) ειναι για omega/tissot κλπ κλπ

Τηλ και τετοια δεν εχω.

Μπενάκη από την πλευρά της Πανεπιστημίου είναι τίγκα στα ρολογάδικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.