Dolly Νοέμβριος 21, 2010 #35182 Νοέμβριος 21, 2010 Πάντως η vanessa mae Πέρσι τα έσπασε στο Ηρώδειο...Η Κλασσική μουσική δεν είναι κάποιος αόρατος εχθρός αλλά είναι απο τα πράγματα που γενικά εκτιμά κανείς με την ηλικία και όχι με το στανιό.(άσχετα με αν σφάζεις δουλειά για να ακούσεις τον Μπετόβεν ή τον Πανούση να παίζει στο μετρό κλπ κλπ).
DJD Νοέμβριος 21, 2010 #35183 Νοέμβριος 21, 2010 Πρόλαβες και δοκίμασες? Ναι, δεν ήθελε και τίποτα ιδιαίτερο.. το ζεσταίνεις στο τηγάνι για 10 λεπτά, και όπως είναι το πετάς στα σκουπίδια
Guest Νοέμβριος 21, 2010 #35184 Νοέμβριος 21, 2010 Πάντως η vanessa mae Πέρσι τα έσπασε στο Ηρώδειο... Vanessa Mae breaks everything
Hydra Νοέμβριος 21, 2010 #35185 Νοέμβριος 21, 2010 classic music breaks everything*fixed :magic:quite everything*
Guest Νοέμβριος 21, 2010 #35186 Νοέμβριος 21, 2010 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι Ο ManolisX λύκειο δεν πηγαίνει? Πότε πρόλαβε και γνώρισε τον ακατονόμαστο? ΥΓ. Παρατηρήσεις που κάνω βραδιάτικα... fixed :magic: quite everything * I was talking about her music bro (δεν θέλω να ξέρω τι φαντάστηκες ότι εννοούσα)
Hydra Νοέμβριος 21, 2010 #35187 Νοέμβριος 21, 2010 Δε φανταστηκα αυτο που φανταστηκες οτι φανταστηκα!! Πιαστηκες στα πρασα. Γενικα την κλασσικη μουσικη εννουσα (δε τη θεωρω ομως καλυτερη απο αλλα ειδη).Αυτο !!
eleozz Νοέμβριος 21, 2010 #35188 Νοέμβριος 21, 2010 http://www.philenews.com/AssetService/Image.ashx?t=2&pg=32221&Δωρεά λογισμικού για 1.700 Λύκεια:shout:ελα πειτε την αληθεια μας δουλεύουν ετσι?Ubuntu-cy - Ubuntu Cyprus local community team • View topic - Δωρεά Λογισμικού απο Κύπρο για 1700 Λύκεια στην Ελλάδα
Lakisss Νοέμβριος 21, 2010 #35189 Νοέμβριος 21, 2010 http://www.philenews.com/AssetService/Image.ashx?t=2&pg=32221&Δωρεά λογισμικού για 1.700 Λύκεια:shout:ελα πειτε την αληθεια μας δουλεύουν ετσι?Ubuntu-cy - Ubuntu Cyprus local community team • View topic - Δωρεά Λογισμικού απο Κύπρο για 1700 Λύκεια στην Ελλάδαθεός συγχωρές τους...
Guest Νοέμβριος 21, 2010 #35190 Νοέμβριος 21, 2010 Δε φανταστηκα αυτο που φανταστηκες οτι φανταστηκα!!Πιαστηκες στα πρασα. Γενικα την κλασσικη μουσικη εννουσα (δε τη θεωρω ομως καλυτερη απο αλλα ειδη).Αυτο !! Το φαντάστηκα ότι δεν φαντάστηκες αυτό που νομίζεις ότι φαντάστηκα πως φαντάστηκες. Happy troll is happy!
raven_g20 Νοέμβριος 21, 2010 #35191 Νοέμβριος 21, 2010 Cosmo.gr - Αληθινοί superheroes σαρώνουν τους δρόμους του Seattle! (vid) κοίτα κάτι φάτσες The Real Life Super Hero Project τώρα που το σκέφτομαι ενώ φοβόμουν ότι η ταινία kick-ass θα επηρεάσει πιτσιρικάδες τελικά επηρέασε τους ενήλικους...ότι ναναι...
DarkSaga Νοέμβριος 21, 2010 #35192 Νοέμβριος 21, 2010 χθες το μεσημέρι νομίζω στη ΝΕΤ έπαιξε μια εκπομπή (Επανάληψη) για πράσινες πόλεις μήπως έτθχε κανείς να την δει?ήταν "Μηχανή του χρόνου" ή κάτι άλλο?το εντόπισα http://tvradio.ert.gr/details.asp?pid=3237666&chid=9http://27europe.blogspot.com/2010/11/links.html
narta Νοέμβριος 21, 2010 #35193 Νοέμβριος 21, 2010 Πάντως η vanessa mae Πέρσι τα έσπασε στο Ηρώδειο...Η Κλασσική μουσική δεν είναι κάποιος αόρατος εχθρός αλλά είναι απο τα πράγματα που γενικά εκτιμά κανείς με την ηλικία και όχι με το στανιό.(άσχετα με αν σφάζεις δουλειά για να ακούσεις τον Μπετόβεν ή τον Πανούση να παίζει στο μετρό κλπ κλπ).Και μερικες φορες δεν την εκτιμάς καθολου γιατι δεν την γουστάρεις, επειδη τα τυμπανάσου και ο κοχλίας σου ενοχλέιται απο τον θορυβο που λέγεται κλασική. (πριν πεσετε ολοι να με φατε, πιειτε σόδα να με χωνέψετε γιατι εχω πράμα)Το τι αξίζει προσοχής, χρόνου και θυσίας ειναι στα γουστα του καθενος. ΠΟΣΟΙ απο αυτους που προχωρούσαν ηξεραν ή τους αρεσε η κλασικη μουσικη; Και επειδη το βιολί εκανε 3.5 εκατ. και ο βιρτουόζος παιρνει 1000$/λεπτο σημαινει οτι πρέπει να μου αρέσει; Fail logic is pure fail.
Guest Νοέμβριος 21, 2010 #35194 Νοέμβριος 21, 2010 Και μερικες φορες δεν την εκτιμάς καθολου γιατι δεν την γουστάρεις, επειδη τα τυμπανάσου και ο κοχλίας σου ενοχλέιται απο τον θορυβο που λέγεται κλασική. (πριν πεσετε ολοι να με φατε, πιειτε σόδα να με χωνέψετε γιατι εχω πράμα)Το τι αξίζει προσοχής, χρόνου και θυσίας ειναι στα γουστα του καθενος. ΠΟΣΟΙ απο αυτους που προχωρούσαν ηξεραν ή τους αρεσε η κλασικη μουσικη; Και επειδη το βιολί εκανε 3.5 εκατ. και ο βιρτουόζος παιρνει 1000$/λεπτο σημαινει οτι πρέπει να μου αρέσει; Fail logic is pure fail.Ποιες είναι οι πιθανότητες σε ένα τέτοιο δημόσιο χώρο η πλειοψηφία των περαστικών να σιχαίνεται τη κλασική?
narta Νοέμβριος 21, 2010 #35195 Νοέμβριος 21, 2010 Ποιες είναι οι πιθανότητες σε ένα τέτοιο δημόσιο χώρο η πλειοψηφία των περαστικών να σιχαίνεται τη κλασική?Να την σιχαίνεται ελάχιστες, να μην την ενδιαφέρει παρα, μα παρα πολλες
Κοπρίτης Νοέμβριος 21, 2010 #35196 Νοέμβριος 21, 2010 Για να μπορέσεις να καταλάβεις την διαφορά ενός βιρτουόζου από έναν τυχαίο πρέπει να έχεις εκπαιδευτεί ( πανάκριβο σπορ )σε αυτό το είδος. Πόσοι νομίζεις από αυτούς που πέρασαν είχαν ξανακούσει ρεσιτάλ βιολιού;Τεράστια αστοχία Αντώνη. Αυτοί που θα τον καταλάβαιναν δυστυχώς δεν πηγαίνουν στη δουλειά με το μετρό.δεν ισχυει αυτο...εκπαιδευση ισως να θελεις για να καταλαβεις και να εκτιμησεις πληρως το τι παιζειαλλα για να καταλαβεις εαν αυτο που παιζει ειναι καλο ή οχιαρκει να εχεις αυτια και να ακουςαποδειξη τουτου η επιδραση της κλασσικης και ορχηστρικης μουσικης σε φυτα, βρεφη, εμβρυα και ατομα με εγκεφαλικες παθησεις.Ειναι σαν να λεμε οτι πρεπει κανεις να ειναι ζωγραφος για να του αρεσει ή οχι ενας πινακας ζωγραφικης.Σιγουρα ενας καλλιτεχνης μπορει να εμβαθυνει περισστοτερο σε αυτο που βλεπειαλλα κι ενας απλος θεατης μπορει να βρει νοημα σε κατι που αλλος δεν προσεξε καν.Και μην το τραβατε τοσο το θεμαδεν ειπε κανεις να παρατησει ο κοσμος τη δουλεια του και να κατσει να στησει εξεδρα στον βιολιστηΑπλα να τον προσεξει την ωρα που ισως περιμενει το συρμο του, εστω να κοντοσταθει 10" και να γνεψει κατι και μη μου πειτε πως ολοι οι επιβατες του μετρο ειναι ατομα που πανε στη δουλεια τους και ειναι ολοι οριακα στο χρονοδιαγραμμα τους.Η πλειοψηφια ισως, αλλα οχι ολοι.Απλα ειναι επιβεβαιωση στη θλιβερη διαπιστωση οτι οι συγχρονοι ρυθμοι ζωης και το κλιμα των μεγαλων αστικων κεντρωνδυστυχως μας κανουν κλειστους, δυσπροσιτους και ευκολα κατευθυνομενους.εγω τουλαχιστον ετσι το αντεληφθην
aggelopas Νοέμβριος 21, 2010 #35197 Νοέμβριος 21, 2010 επειδη ειχα παρα πολυ καιρο να βρεθω σε φυσικο καταστημα, και παρευρεθειν σε πλαισιο, κωτσοβολο του mall, απο ποτε οι πωλητες εγιναν τοσο κολλητσιδες/φιλοι/προθυμοι για ολα μαζι σου?οτι παιρνουν 700 ευρω το ξερω, αλλα τοσο σθενος να σου δειξουν τα προιοντα?φοβομουν να κοιταξω πραγματα γιατι απο καπου ξεφυτρωνε ο πωλητης, και να σου οι dslr και να οι φακοι της, και να οι τηλεορασεις αυτη ειναι λεντ, αυτη ειναι 3d φορα και τα γυαλια κλπ κλπ.και οταν ξεφορτωνοσουν το εναν, εσκαγε αλλος και ξαναπερνουσες τα ιδια.τι κολαση ειναι αυτη? ιντερνετακι, με ριβιου, φωτο απο ολες τις μεριες, 3δ βιου και ησυχια.τελος.
jiohkor3 Νοέμβριος 21, 2010 #35198 Νοέμβριος 21, 2010 Nάταν έτσι όταν ζήταγες και ΡΜΑ ε? Πάντως σήμερα ένιωσα ολοκληρωμένος, είδα διαφήμιση σε greeklish...
Lakisss Νοέμβριος 21, 2010 #35199 Νοέμβριος 21, 2010 Μόλις ξεκίνησαν στο Mega οι ''Πρωταγωνιστές''.Θέμα η μετανάστευση.
spresv Νοέμβριος 22, 2010 #35200 Νοέμβριος 22, 2010 Απλα ειναι επιβεβαιωση στη θλιβερη διαπιστωση οτι οι συγχρονοι ρυθμοι ζωης και το κλιμα των μεγαλων αστικων κεντρωνδυστυχως μας κανουν κλειστους, δυσπροσιτους και ευκολα κατευθυνομενους.εγω τουλαχιστον ετσι το αντεληφθηνΑν δεν απατωμαι, ο οριτζιναλ τιτλος του αρθρου ηταν "Do you have time for beauty?". Συμφωνω απολυτως με το συμπερασμα σου. Με μια υπονοια, να προσθεσω, οτι ταυτοχρονα, με ολα τα (τηλε ή οχι) σκουπιδια, γινομαστε και πιο απαιδευτοι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.