Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πως να διαβασω,οταν ειναι σαν να ζω σε θριλερ.Τρεις ανθρωπινες απωλειες σε 2 βδομαδες. :wall:

• Το τραγουδι που παιζει διαπασων στο κλαμπακι κανει μια αποτομη παυση ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμη που σχολιαζεις τα βυζια της διπλανης γκομενας.

το χει παθει φιλος μου μονο που ηταν διπλα του και η δικια του.φανταζεστε αυτα που ακολουθησαν :p

τώρα θες να ακούσεις κανένα καντήλι.... αλλά ...

να ακούσω δεν μπορώ (δεν έχεις το τηλέφωνο μου) ούτε να διαβάσω μπορώ (παραφυλάει ο Αστρολάβος 2 thred πιο πέρα)

όλο ευχάριστα πράγματα διαβάζω τελευταία

Ρουμπίνι: «θέμα χρόνου η πτώχευση της Ελλάδας» : ΣΚΑΪ - www.skai.gr

O Ρουμπινί κάθε λίγο και λιγάκι κάνει δηλώσεις. Πολύ ζεστά το έχει πάρει το θέμα και δε μου αρέσει

να ακούσω δεν μπορώ (δεν έχεις το τηλέφωνο μου) ούτε να διαβάσω μπορώ (παραφυλάει ο Αστρολάβος 2 thred πιο πέρα)

Τώρα και στη γειτονιά σας:p

Καλό και αδαιμόνιστο μήνα

Problem Lakisss?

Problem δέν λές τίποτα!:wall:

Ρε σείς, άν σηκώσω την photo μπορείτε να μου φτιάξετε τις αποστάσεις του σχεδιαγράμματος σε πραγματικές διαστάσεις? Να την τυπώσω και να κάνω δουλειά μου! :help1:

Ρε σείς, άν σηκώσω την photo μπορείτε να μου φτιάξετε τις αποστάσεις του σχεδιαγράμματος σε πραγματικές διαστάσεις? Να την τυπώσω και να κάνω δουλειά μου! :help1:

what?

Για explain...:nothing:

είναι φυσιολογικό να έχει κουνούπια με αυτό τον καιρό;

PS: Lakisss, ευχαριστώ για τα λινκ στο θέμα με τα αυτοκίνητα. Case solved :T:

Αν μένεις στον βάλτο της Στυμφαλίας ναι.

ρε δεν παλεύεται λέμε, το καλοκαίρι δεν φάνηκε ούτε φτερό τον τελευταίο καιρό σκοτώνω 3-4 την ημέρα

PS: Lakisss, ευχαριστώ για τα λινκ στο θέμα με τα αυτοκίνητα. Case solved :T:

Βρήκες τελικά? τετράδα ή ένα και πόσο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.