Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

οχι για αυτό το λόγο επειδή έχει καταντήσει μπ@#!@@#! ...

1tb σαν c και του έχουν μείνει 100gb free :)

Τι να πω και γω που κανω unrar και μου λεει "not enough space in your hard disc" ,σβηνω κανα 5αρι giga και σε 6 ωρες τα ιδια. :p

Αυτο και στους 3 δισκους.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τα φώτα σας παρακαλώ οι πρωτεουσιάνοι Νο#2

Μέσα μαζικής μεταφοράς από και προς τα μαρκαρισμένα σημεία...και πόσο χρόνο παίρνει περίπου η κάθε διαδρομή.

Δηλαδή Από-προς Αθήνα-κέντρο, Κατεχάκη, Γλυφάδα (το σημείο της Ποσειδώνος που έχω μαρκάρει).

Ευχαριστώ.

post-1143-1416074658,9179_thumb.jpg

Μέσα μαζικής μεταφοράς από και προς τα μαρκαρισμένα σημεία...και πόσο χρόνο παίρνει περίπου η κάθε διαδρομή.

Δηλαδή Από-προς Αθήνα-κέντρο, Κατεχάκη, Γλυφάδα (το σημείο της Ποσειδώνος που έχω μαρκάρει).

Ευχαριστώ.

Αθήνα κέντρο με ποσειδώνος τραμ,αργά αλλά απλά και κατανοητά...πάνω απο 40 λεπτά...

κατεχάκη έχει μετρό αναλόγως που σε βολεύει το οποίο σε πάει και σύνταγμα κέντρο για τραμ

Ευχαριστώ.

YouDrive.gr | "Πράσινη Διαδρομή" | Εύρεση διαδρομής με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. :)

X  γεια φίλος, πουλάμε κυρίως ψηφιακά και ηλεκτρονικά προϊόντα, εάν υπάρχει κάτι που χρειάζεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας, ελπίζω να μπορέσουμε να γίνει συνεταίρος.

Μιλάω για την φωτογραφία που διαγράψαμε. Επειδή κάποιοι βλέπουν το thelab από τον χώρο εργασίας τους, καλό είναι να μην είναι το thelab ο λογος που θα τους κάνουν επίπληξη ή θα τους απολύσουν.

α οκ, βεβαια σε αυτη φαινοταν ενας τυπος με φερραρικο χωρις κατι ιδιαιτερο απο μια πρωτη μονο ματια...

κανω εντιτ και προηγουμενο ποστ

Ευχαριστώ τα παιδιά που βοήθησαν. Λόγω βαρεμάρας θα μείνω κοντά στον Σταθμό Λαρίσης. Μέχρι τι ώρα λέτε να γυρίζω έξω; Για στείλτε με και κάπου καλά για ωραίο φαγητό με θέα για νύχτα κτλ...να είναι σχετικά κοντά και να μην πιάνουν κώλους. Θησείο-Πλάκα κτλ λέτε;

Θησειο/Πλακα= 90% πιθανοτητα να πιασουν πωπο, και ασχημα κιολας.

Θελει ΠΟΛΥ ψαξιμο για να βρεις κατι που λογω view to acropolis greek salad 8 euros.

Ωραριο οσο γουσταρεις.

Εγω ολο κεντρο βολταρω, ποτε δεν ειχα θεμα.

για να εχει θεα μαλλον πρεπει να καθεσε εξω.

με 10 βαθμους δεν νομιζω οτι υπαρχουν μαγαζια που σερβιρουν ακομα εξω.

παρε σουβλακια σε σακουλα και παγενε φιλοπαππου, η για καφε στο λυκαβητο πανω, η αν θελεις απλα φαγητο καλο χωρις θεα πηγαινε στο επ'αυλη διπλα στο καλλιμαρμαρο απο την πανω μερια.εχει και ταρατσα αλλα δεν νομιζω να ειναι ανοιχτη.

επισης πολυ κοντα σου ειναι το el bandoneon αλλα δεν εχει καν θεα αλλα μπορεις να πας για ποτο αν εχεις καταλληλη παρεα.

Βασικα το ΕΠΟΣ πλεον ειναι τα πολυκαταστηματα/μαγαζια που χουν roof garden.Εκει και πληρωνεις φθηνα το καφεδακι σου και η θεα ειναι ΕΠΟΣ.

το θεμα ειναι να εχεις θεα ομως, οχι να βλεπω τις κεραιες και τα πιατα στις απενταντι ταρατσες απλα.

εκτος απο πιασοκωλαδικα δεν μου ερχεται καποιο μαγαζι στο νου.

άρε forthnet... με σκλαβώνεις με την ταχύτητα σου.. βαρέθηκα να ψάχνω τι φταίει, την μια μέρα να πηγαίνει κομμάτια την άλλη λες και εχω 1.000 torrent (και να 'λεγα οτι ασχολούμε με torrent...)

Ατάκα φίλου από το fb :rofl:

"Το Age of Empires με δίδαξε ότι για να φτιαχτεί ένας καινούργιος δημότης χρειάζονται 50 μπριζόλες. Μπριζόλες, περισσότερες μπριζόλες!"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.