Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

αουτς...αν δεν έχουν backup, μεγάλη πίκρα..πόσο ζωο πρέπει να είσαι για να καταστρέφεις τέτοια site..άλλη δουλεία δεν έχουν τα scriptkiddies?

@tifozif1: Δεν έχει προς το παρόν, αλλά πιστεύω θα αποκτήσει. Βέβαια, στο Δάλλα ανήκει κι το Bikenet και δεν ξέρω αν θέλει να κάνει άλλο

@ΚΟΜΜ: Δεν είναι "scriptkiddies" η KEMAL TEAM... Αλλά δεν έχασαν και τίποτα σπουδαίο. Απλά την 1η σελίδα αλλάζουν, εκτός αν είναι κακοήθεις.

για αρχή ανέβηκε πάλι το site, η φωτό είναι όλα τα λεφτά.

παίζει να είναι και αστείο -αλλά πολύ κακόγουστο-

Τέλος, τους ξες προσωπικά; Και σιγά το δύσκολο να κάνεις deface, welcome to 10 years ago δλδ ήμαρτον...σε λίγο θα παίζουν και με netbus ?:hehe:

ποσο γκαντεμης μπορει να ειναι καποιος ωστε να κανει reset το pc μερικα δευτερολεπτα πριν πατησει το καταραμενο το κουμπακι για να ποσταρει μια ειδηση; Αντε παλι απο την αρχη...:rant: :mad:

Δεν λέγεται γκαντεμιά αλλά μ@μ@κι@.

Και συγκεκριμένα.

Έχε το σε σταθερές συχνότητες :hehe:

μα δεν την πατησα στο δικο μου, στης σχολης εγινε η ζημια (δεν το εχω κλοκαρει ακομα, αλλα που θα μου παει...:hehe:)

Παρακαλω πολυ, οποιος εχει προχειρο, ας δωσει λινκ για "resistance is futile" lolcat...

Ευχαριστω.

ναι το γιουσουρουμ γιουσουρουμ(αλα ελληνικα)ειναι ολα τα λευτα!

χαχαχα η μαύρη τρούπα όλα τα λεφτά....έχει τρελό γέλιο να διαβάζεις ότι να ναι

Καλα βρηκαν τετοιο κενο ασφαλειας στο vBulletin Version 3.6.8 ; Τι να πουν και αυτοι με τα Joomla, Zoogla, Phpbb τοτε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.