Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

δεν καταλαβα γιατι σβηστηκε το ποστ.

εγω αυτο γουσταρα να πω στο "πειτε οτι θελετε"

εκανε τον κοπο να το σβησει αλλα οχι να το μεταφερει?

αρκουδεηδες

Γιατί φίλε μου το ποστ σου 1. έχει αναφερθεί αλλού 2. είναι τεχνολογικού περιεχομένου και δεν είναι εδώ η θέση του.

Επίσης το "όπου γουστάρω γράφω" δεν ταιριάζει σε μια οργανωμένη κοινότητα χρηστών, γιατί αν αρχίσει ο καθένας να κάνει ό,τι γουστάρει, θα το κλείσουμε.

δεν καταλαβα γιατι σβηστηκε το ποστ.

εγω αυτο γουσταρα να πω στο "πειτε οτι θελετε"

εκανε τον κοπο να το σβησει αλλα οχι να το μεταφερει?

αρκουδεηδες

το να το σβησει κανεις ειναι 2κλικς

το να το μεταφερει ειναι 4-5 κλικς + κοπι πεηστ τα λινκς.

Γιατί φίλε μου το ποστ σου 1. έχει αναφερθεί αλλού 2. είναι τεχνολογικού περιεχομένου και δεν είναι εδώ η θέση του.

Επίσης το "όπου γουστάρω γράφω" δεν ταιριάζει σε μια οργανωμένη κοινότητα χρηστών, γιατί αν αρχίσει ο καθένας να κάνει ό,τι γουστάρει, θα το κλείσουμε.

πειτε οτι θελετε, ελευθερα σημαινει πειτε οτι γουσταρετε.

απεχει απο το να "αρχισει ο καθενας να κανει οτι γουσταρει"

δεν νομιζω οτι πιστευεις οτι ακομα και να μην το εσβηνες θα διαταρασσε την πολυ λεπτη ισσοροπια που κραταει τους χρηστες απο το να γινει μπαχαλο στο ποθ.

καλυτερα προειδοποιηση/καρτα παρα σβηνω χωρις να φαινομαι την εκφραση καποιου και ασ τον να ψαχνει.

πιο συντομα γραφεις ενα ποστ,μηνυμα "το ποστ σου ειναι τεχνολογικο,σβηστο" και εισαι διακριτικος και δειχνεις και τροπους.

λιγες σελιδες πισω τεχνολογικο ποστ http://www.thelab.gr/1062899775-post33888.html

http://www.thelab.gr/1062900357-post33903.html

πειτε οτι θελετε, ελευθερα σημαινει πειτε οτι γουσταρετε.

απεχει απο το να "αρχισει ο καθενας να κανει οτι γουσταρει"

δεν νομιζω οτι πιστευεις οτι ακομα και να μην το εσβηνες θα διαταρασσε την πολυ λεπτη ισσοροπια που κραταει τους χρηστες απο το να γινει μπαχαλο στο ποθ.

καλυτερα προειδοποιηση/καρτα παρα σβηνω χωρις να φαινομαι την εκφραση καποιου και ασ τον να ψαχνει.

πιο συντομα γραφεις ενα ποστ,μηνυμα "το ποστ σου ειναι τεχνολογικο,σβηστο" και εισαι διακριτικος και δειχνεις και τροπους.

λιγες σελιδες πισω τεχνολογικο ποστ http://www.thelab.gr/1062899775-post33888.html

http://www.thelab.gr/1062900357-post33903.html

η γενική γραμμή με την οποία και συμφωνώ είναι να μην χάνονται πληροφορίες μέσα στο ΠοΘ. Το ότι κάποιες φορές μπορεί να μην τηρήθηκε αυτό δεν σημαίνει ότι πρεπει να γινει καιο κανόνας.

η γενική γραμμή με την οποία και συμφωνώ είναι να μην χάνονται πληροφορίες μέσα στο ΠοΘ. Το ότι κάποιες φορές μπορεί να μην τηρήθηκε αυτό δεν σημαίνει ότι πρεπει να γινει καιο κανόνας.

δεν διαφωνω αλλα οταν μπαινω και δεν βλεπω πουθενα το ποστ μου και δεν βλεπω καποια ειδοποιηση οτι κατι συνεβη, ειμαι αυνανισμος,οπως και να το κανουμε, εχω χασει καποιο χρονο για να το γραψω 2 φορες, και δεν ηταν κατι ακυρο,χωρις νοημα.

και στο κατω κατω αν εχουν τοσο ελευθερο χρονο, για να μου σβηνουν 2 φορες το ποστ, ας μου βαλουν και τονους οπου εχω ξεχασει.

χαλαει το κλιμα για xxx, επειδη δεν υπαρχει η στοιχειωδης ευγενεια.

edit.το οτι σβηστηκε και δεν μεταφερθηκε, σημαινει οτι χαθηκε παντως ειτε στο ποθ,ειτε παντου.

Δε διαφωνείς αλλά επιλέγεις να με αγνοείς όταν έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω να μην ποστάρουμε τέτοιες πληροφορίες στο ποθ. Επίσης επεξεργάσου το πόστ σου, γιατί αν φας κάρτα για τη γλώσσα που χρησιμοποίησες, θα με πεις και εμπαθή και από πάνω.

Σχετικά με τα παραπάνω και τον aggelopa: Τα 'χω πει κι εγώ για τις διαγραφές post.

Αν δεν πρέπει να είναι εδώ, πηγαίντε τα στην bh. Αλλιώς τι νόημα έχει η bh?

Αν βαριέστε (ανθρώπινο είναι κι αυτό) να τα μεταφέρετε, να ορίσετε κι άλλους mods.

Καμία καλή συζήτηση δεν ξεκίνησε ποτέ με επίθεση και απότομο τόνο παιδιά :)

Ο ένας έχει εγγραφή: 02-02-2004, ο άλλος 09-01-2005.

Νομίζω ότι αυτό σας αντιστοιχεί να έχετε δει το "ΟΧΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΘ" περίπου 3.000 με 4.000 φορές ο καθένας, αν θεωρήσουμε ότι το λέμε γύρω στις 12-13 φορές την κάθε βδομάδα.

Excuse me, αλλά κι εμείς άνθρωποι είμαστε και όχι υπάλληλοι κανενός, την ελεύθερη ώρα μας περνάμε και το χόμπι μας. Έτσι, αν μου λες ότι βαριέμαι να κάνω τη δουλειά μου (ποια; ) και ότι κάνω παπαριές, μην περιμένετε συζήτηση επιπέδου. Ας αφήσουμε λοιπόν τις έχθρες και τα μίση και να πιάσουμε το Διονύση (2 έχουμε, διαλέχτε όποιον θέτε) :hehe:

να πιάσουμε και τους 2 και να τους στείλουμε πακέτο στον Chosen μπας και αξιωθεί να μου στείλει τα Dolly Surround ακουστικά μου :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.