Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

qq παίδες και σόρρυ κιόλας. Παράτησε το σκύλο και μετά στεναχωρήθηκε που πέθανε;

I am on a tank

●█〓██▄▄▄▄▄▄ ●●●●>>>>QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ

▄▅██████▅▄▃

████████████

◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙

Μόλις έπεσε το δεξί μου πόδι σε ακάλυπτο φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ με αποτέλεσμα να πέσω στο έδαφος... Τσάκωνα, ξέρω οτι αν ήμουν στο Αμερικα δεν θα ξαναχρειαζόταν να δουλέψω απο την αποζημίωση που θα έπαιρνα :hehe:

Εδώ τι κάνουμε; :hehe:

Μόλις έπεσε το δεξί μου πόδι σε ακάλυπτο φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ με αποτέλεσμα να πέσω στο έδαφος... Τσάκωνα, ξέρω οτι αν ήμουν στο Αμερικα δεν θα ξαναχρειαζόταν να δουλέψω απο την αποζημίωση που θα έπαιρνα :hehe:

...post στο thelab :hehe:

Τον σταυρό μας!:p

αντι να λες πάλι καλά που δεν έσκασες με το αμάξι και να το κάνεις καινούργιο γκρινιάζεις και ψάψνεις τρόπο να ρουφήξεις το αίμα του κράτους.

Μα σε τι κόσμο ζούμε Θεέ μου :p

:hehe:

σσσστ είναι ο καθηγητής στην πληροφορική στο σχολείο μου:hehe:

Τι σουτ?

Χτες δεν έλεγες οτι συχαίνεσαι την πληροφορική? :p

Πως κανετε ετσι ρει?

Μπηκε να μαθει 5 πραγματα ο ανθρωπος....

Τουλαχιστον εχει την ορεξη :hehe:

και με g25 το ιδιο ειναι...

αντε να δεις την γλυκα μιας καλης τιμονιερας και οτι δεν εχει σχεση με τα gamepad;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.