Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Χαλαρωστε ρε παιδες λιγακι...

Βγηκε το ξεκ@λ@.... μεσα στο μουτροβιβλιο με 500+ μυρια χρηστες να πει οτι σημερα θα τον ρουφηξω ανελεητα... σηκωνω και βιασμο και τα λοιπα... και θιχτηκαμε που το ποσταρε στο πειτε οτι θελετε ο dunkel σε ενα φορουμ με 15.000 χρηστες...

Εδω θελει η τανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει... και εμεις κακολογουμε τον dunkel που εβαλε το λινκυ... ελεορ δηλαδη... γιατι μπορει λεει να μαθουμε ποια ειναι...

μηπως στο φατσαμπουκι αυτη κυκλοφορει με το καλλιτεχνικο της;;;;;

Στειλτε την και σε 'μενα,γιατι οι δικες μου θελουν λεφτα...

Ρε ξεκολλατε,να ξερατε ποσες απο τα friends μου λενε αυτες τις πιτες καθε μερα....

Αυτος που ανακαλυψε το fb ηταν μεγαλος νταβατζης!!!!

Χαλαρωστε ρε παιδες λιγακι...

Βγηκε το ξεκ@λ@.... μεσα στο μουτροβιβλιο με 500+ μυρια χρηστες να πει οτι σημερα θα τον ρουφηξω ανελεητα... σηκωνω και βιασμο και τα λοιπα... και θιχτηκαμε που το ποσταρε στο πειτε οτι θελετε ο dunkel σε ενα φορουμ με 15.000 χρηστες...

fail. Η κοπέλα το facebook της το έχει κλειδωμένο, και ότι γράφει, προφανώς το μοιράζετε με φίλους/γνωστούς της.

Δεν είπε "θέλω να με βιάσουν".

Για να φύγει και η περιέργεια από κάποιους, η κοπέλα πήγε σε ένα underground rockadiko εκείνο το βράδυ και το μαγαζί θα ήταν γεμάτο με κάτι τυπάδες με leather/tattoo/piercings etc και επειδή αυτή είναι petite και sexy ήξερε ότι θα της την πέσουν. Απλά πιωμένοι άγγλοι είναι λίγο επικίνδυνοι, πόσο μάλλον οι hardocorάδες, και το διακωμώδησε λίγο.

Πάντως dunkel αγόρι μου, δεν σε τιμάει ιδιαίτερα να εκθέτεις την κοπέλα επεδή σου έριξε άκυρο...

Το "ανετα σημερα σηκωνω και βιασμο" ειναι διακωμωδηση???? μαλιστα...

Δηλαδη ποτε θα επρεπε να το παρουμε στα σοβαρα?

αν φορουσε ταμπελα " Περαστε απο πανω"....?

Αν λοιπον ειναι διακωμωδηση ολο αυτο... τοτε και ολα αυτα που λεμε τοση ωρα διακωμωδηση ειναι...

Οσο για το κλειδωμενο account και καλα για να μην φαινεται σε ολους..... ελπιζω να μην στηριζεσαι σε αυτο...

Το "ανετα σημερα σηκωνω και βιασμο" ειναι διακωμωδηση???? μαλιστα...

15.000 μέλη, είσαι ο μόνος που ερμήνευεσε το "αν δε με βιάσουν σήμερα, δε θα με βιάσουν ποτέ" σε "άνετα σήμερα σηκώνω βιασμό". :confused:

Τέλως πάντων. Πολύ ασχοληθήκαμε με το θέμα. Καλό ξημέρωμα...:yawn:

Κρας τεστ για την δευτεροβαθμια εκπαιδευση στην ελλαδα

Άλλο το να συλητίζω 5 παλιά laptops και να πουλάω τα κομμάτια τους για τάληρα και δεκάρικα, που στο κάτω κάτω, πολλοί θα εξυπηρετηθούν και λίγοι θα χάσουν και αν

οσοι ξερουν τι σημαινει η 4η (τεταρτη ) λεξη εκτος απο τον αστρολαβο να κανουν θενκς...

Εγω πραγματικα παντως κολλησα και καλα που θυμηθηκα μια περιεργη διαταξη στον ποινικο κωδικα οποτε καταλαβα τι σημαινει η λεξη...

Αρθρο 373.

Ως υπαίτιος Κλοπής τιμωρείται και όποιος νεκροσυλήσει σε

τυμβωρυχία, σκοπεύοντας να αποκτήσει παράνομα ο ίδιος ή τρίτος

περιουσιακή ωφέλεια.

Καλημερα σε ολους :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=T5QZ2uQZAjg]YouTube - ΟΟΞΉΞ±ΞΎΞ΅ ΞΊΞ±Οδια ΞΌΞΏΟ ΟΞΏ δικο ΟΞΏΟ ΟΞ±ΟΞ±ΞΌΟΞΈΞΉ -΀ΣΞΞΞΞΞ£[/ame]

Σπετζόφαι, μπεκρή μεζέ, λουκάνικα, πίτες, φέτα και μπόλικη ρακί......

Ότι πρέπει για Σάββατο

μωρε μαζι σου ...ας πιουμε ενα καφεδακι πρωτα να ανοιξει το ματακι μας...

Ι saw the sun.....alleilouia

Κρας τεστ για την δευτεροβαθμια εκπαιδευση στην ελλαδα

οσοι ξερουν τι σημαινει η 4η (τεταρτη ) λεξη εκτος απο τον αστρολαβο να κανουν θενκς...

Εγω πραγματικα παντως κολλησα και καλα που θυμηθηκα μια περιεργη διαταξη στον ποινικο κωδικα οποτε καταλαβα τι σημαινει η λεξη...

Εδώ δεν ξέρει το google θα ξέρουμε εμείς...

Η πρώτη απόπειρα για δομημένη καλωδίωση (:p) στέφθηκε με επιτυχία. UTP CAT5e φεύγει από switch, περνάει πίσω από ντουλάπες, μέσα από σοβατεπιά, γωνιακά στη σχισμή που κάνει το λαμινάτ (στόχος να μη φαίνεται καθόλου αλλά και να μη σπάει), και δίνει τα παρακάτω:

992768901.png

Εν τω μεταξύ αφού είχα κάνει όλα τα παραπάνω, διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει να περάσω το ένα RJ45 της μιας απόληξης, και ήμουν με το crimping tool χωμένος μέχρι τη μέση πίσω από κάτι ντουλάπες με ελάχιστο φωτισμό και ήμουν σε φάση:

Ασπρο/πορτοκαλί, πορτοκαλί, άσπρο/πράσινο, μπλε... ωπ, τώρα είν' αυτό το μπλε ή ειναι κανα άλλο; Κοπελιά για πιάσε φακό... :hehe:

Από το μέλλον είσαι...?

Στην Ελλάδα δεν θα υπάρξουν τέτοιες ταχύτητες για τα επόμενα 20 χρόνια, περίπου... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.