Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Άρα οι εξωγήινοι έχουν καθαρούς στόχους αν θέλουν να χτυπήσουν:p

Και γιατι να χτυπησουν ελλαδα δηλαδη?θα μας λυπηθουν μολις μας δουν :sarcastic:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

οαχοαχοαχαοχαοχοαχ

το bigbrother 2010-2011 στο mega alpha πρέπει να είναι Sirina productions [ (Julia) ] για να καταλάβετε πρέπει να είναι reality :dots:

όποιος κατάλαβε κατάλαβε .... απομακρύνετε τα παιδιά σας από τις τηλεόραση

οαχοαχοαχαοχαοχοαχ

το bigbrother 2010-2011 στο mega πρέπει να είναι Sirina productions [ (Julia) ] για να καταλάβετε πρέπει να είναι reality :dots:

όποιος κατάλαβε κατάλαβε .... απομακρύνετε τα παιδιά σας από τις τηλεόραση

στον alpha θες να πεις... θα βγάλουν και dvd το 2011 με best of

Έλειπα το Σου/Κου και βλέπω τώρα δύο mail.

Το ένα λέει ότι θα παραλάβω την παραγγελία μου αύριο, και στην αναλυτική περιγραφή το μόνο προϊόν είναι μεταφορικά 10€, και το δεύτερο λέει ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου έτσι στο άκυρο :s

Άντε βγάλε άκρη τώρα, θα τους πάρω ένα τηλεφωνάκι αύριο....

στον alpha θες να πεις... θα βγάλουν και dvd το 2011 με best of

Για την Μπεκακου λετε?Την ειδα περσυ στο Salon Oriental και ηταν ο ορισμος της ΜΠΟΜΠΑΣ. :jump:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yZ8zr9jQQzk]YouTube - Big Brother greece - Elina Bekakou - s01e01 - paparazzigr.tv[/ame]

Ειναι χωρευτρια σε night clubs

Την ξερω προσωπικα εδω και αρκετο καιρο...

Βρηκε κ αυτη τροπο για 10δευτ διασημοτητας...

Τι να πει κανεις για τα απ'αυτα της αλληνης :hehe:

Xημικος???

wtf...ο λαμπης διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα ..αλλιως τους φανταζομουν :hehe:

26 χρονων... δηλαδη -18 (οπου αποφοιτησε το Λυκειο) = 8 χρονια.... ακομα τελειωνει.....

(ποσα χρονια ειναι το χημικο?)

Έχει χαζέψει ο κόσμος ε; Γιατί να θέλεις να σταματήσεις να βγάλεις φώτος μαζί της; Σιγά τη γυναίκα δηλαδή, μόνο μεγάλα μπαζούκας έχει.

τι μπάλες είναι αυτές?? molten είναι?

( τι γίνεται ρε γμτ.. δεν ήμουν έτσι εγώ.. )

Έχει χαζέψει ο κόσμος ε; Γιατί να θέλεις να σταματήσεις να βγάλεις φώτος μαζί της; Σιγά τη γυναίκα δηλαδή, μόνο μεγάλα μπαζούκας έχει.

Το πρόβλημα με πολλούς...νεοέλληνες( ? ) είναι ότι τους αρκεί το οπλοστάσιο...

Απλα το γελοιο της υποθεσης ειναι το πως ενας σχετικα αγνωστος (σχετικα γιατι μου ηταν απο πριν καπως γνωστη) με μια προβολη σε καποιο χαζοριαλιτι ,γινεται μελλοντικος "σταρ".Εμφανισεις στον Θεμο,συμπαρουσιαστρια σε κανα χαζοπαιχνιδο...και παει λεγοντας.

Και γιατι?Απλα επειδη εχει boobs :D

Και η αλλη με τα γυαλια (λεμε τωρα) που σπουδασε ΜΜΕ,θα παει σκαρτη..

Τουλαχιστον θα περναμε καλα τα βραδυα....

Σιγα τα boobs ναουμ....

1ον ειναι τιγκααααααα στην σιλικονη

και 2ον οταν βγαζει το σουτιεν φτανουν στον αφαλο.... :suicide:

26 χρονων... δηλαδη -18 (οπου αποφοιτησε το Λυκειο) = 8 χρονια.... ακομα τελειωνει.....

(ποσα χρονια ειναι το χημικο?)

4 χρόνια είναι το χημικό, αλλά θέλω να σε δω τι θα λες αν μπεις εσύ σε κάποιο τμήμα της σχολής θετικών επιστημών στην Αθήνα. Γιατί από το σχολείο, κι εγώ εύκολο το έβλεπα

:T:

παντελώς αδιάφορη.

Οχι,βγαινει χωρις το boob-ο-κρατητηρι σε μερικα club.... ;)

@deninho Εγω θα το εβγαζα σε 25 χρονια,γιατι δεν το κατεχω το αθλημα σε αυτον τον τομεα. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.