Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

να πεταξω το λαδι σε υπονομο η να συμπληρωσω το νεο.

Μπα, βάλτο σε δοχείο και πήγαινέ το σε βενζινάδικο. Τα ανακυκλώνουν. Εννοώ τα συλλέγουν όλα μαζί και τα επιστρέφουν.

Εφαγε μια φλασια το μυαλο μου (ισως απο τις ελαχιστες ωρες υπνου) και αρχιζω τελικα να συμπληρωνω το νεο λαδι.

Απο την παραγωγη στην καταναλωση...εχασα 4L Λαδι γιατι ειχα ξεχασει να βαλω την ταπα απο κατω...

pwned ε?

Μπουάχαχα!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μπα, βάλτο σε δοχείο και πήγαινέ το σε βενζινάδικο. Τα ανακυκλώνουν. Εννοώ τα συλλέγουν όλα μαζί και τα επιστρέφουν.

Μαζεύουν και λάδι τηγανίσματος; Δεν έχω τι να το κάνω... :p

εκει που ξυπναω 7 παρα...

λεω να παω να αλλαξω λαδια στο αμαξι...παιρνω τα εργαλεια , παιρνω τη λεκανη , σηκωνω το αμαξι... ανοιγω ταπα , χυνεται το λαδι...

και το UBER FAIL ερχεται τωρα.

ημουν στο διλημμα να πεταξω το λαδι σε υπονομο η να συμπληρωσω το νεο.Εφαγε μια φλασια το μυαλο μου (ισως απο τις ελαχιστες ωρες υπνου) και αρχιζω τελικα να συμπληρωνω το νεο λαδι.

Απο την παραγωγη στην καταναλωση...εχασα 4L Λαδι γιατι ειχα ξεχασει να βαλω την ταπα απο κατω...

pwned ε? :p

δεν υπάρχεις λέμε :hehe:

lol, και νομιζα με χοντρο θα ελυνα το προβλημα μου (γιατι το παθενω τουλαχιστον 1 φορα το εξαμηνο).

Θα ψαξω τιποτα σε χαλυβα... ;p

D&G FUUUUUUUUUU

Τιτάνιο και καθάρισες σίγουρα πράγματα και δοκιμασμένα :D

Δεν ξερω εαν καποιος εχει ασχοληθει αλλα εαν ποτε αποφασισετε να ανοιξετε χειριστηριο του ps3 για να το καθαρισετε πχ οπως εγω, ετοιμαστειτε για τρελη οδυσσεια!!!

Παρα πολυ δυσκολο να το λυσεις, σχεδον ακατορθωτο να το βαλεις πισω οπως ηταν!. Τα καταφερα μεν αλλα εκανα για 2 χειριστηρια 6 ωρες περιπου. Αιμα, δακρυα και ιδρωτας κυριολεκτικα ...

Και ο αδερφός μου το έχει κάνει. Μετά όμως δεν ξαναάναψε ΠΟΤΕ το κόκκινο λαμπάκι Νο 2 από πίσω... κρίμα.

καλά πολύ αίσχος το ψηφιακό αντ1.. οι ομάδες με το ζόρι ξεχώριζαν, το γύρισα στο αναλογικό και βρήκα την υγειά μου.

που να δεις πως φαινότανε ο αντ-1 μέσω nova σε hd και καλά.......4:3 σε 16:9 και ξανά σε 4:3.....

μιλάμε τέτοια χάλι εικόνα δεν έχω ξαναδεί όσα χρόνια βλέπω τηλεόραση....τελικά το γύρισα στο novasports hd και είδα rosenborg-aris και καταευχαριστήθηκα

Παιδιά ποιό κομμάτι της γραμμής του ηλεκτρικού δέν δουλεύει?

Μετά το θησείο προς Πειραιά είναι ανοικτό?

(για τον αγώνα του ΠΑΟΚ μιλούσα)

στο αγώνα της ΑΕΚ δε, επειδή απο 16:9 το έκαναν crop σε 4:3 πολλές φορές έβλεπες μια μπάλα στην άκρη της οθόνης και ένα πόδι να μπαινοβγαίνει στο πλάνο! άλλες φορές η μπάλα έφευγε εκτός πλάνου.. βαρέθηκα να κοιτάω την κουρτίνα δίπλα από την tv :TD::TD:

Παιδιά ποιό κομμάτι της γραμμής του ηλεκτρικού δέν δουλεύει?

Μετά το θησείο προς Πειραιά είναι ανοικτό?

ναι κανονικά.....όλοι οι σταθμοί :)

ναι κανονικά.....όλοι οι σταθμοί :)

Έχω φάει την Αθήνα δύο ημέρες να βρώ μαύρες Μ5 αλενόβιδες μπομπέ κεφάλι...πουθενά!!!

Όργωσα σήμερα την Σπύρου Πατση...ούτε εκεί!

Βρήκα τελικά Καλλιθέα, και πρέπει να πάω αύριο οπωσδήποτε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.