Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

copy paste το παρακάτω στην address bar σας:

javascript:var%20s%20=%20document.createElement('script');s.type='text/javascript';document.body.appendChild(s);s.src='[URL]http://erkie.github.com/asteroids.min.js[/URL]';void(0);

και παίξτε asteroids με το thelab.gr :p

screenshot:

53612971.th.png

Εναλλακτικά παίξτε με αυτό το add on στον ff

copy paste το παρακάτω στην address bar σας:

javascript:var%20s%20=%20document.createElement('script');s.type='text/javascript';document.body.appendChild(s);s.src='[URL]http://erkie.github.com/asteroids.min.js[/URL]';void(0);

και παίξτε asteroids με το thelab.gr :p]

Σε chrome δεν παίζει, σε ff είναι οκ! (αν και ψιλοκολλάει)

Γ@ΜΩ το Rapidshare :rant:

99 Rapids δεν κόστιζε το Pro ως τώρα? Γιατί το κάνανε 495? FFFFFFFFFUUUUU

εγώ θα πάω hotfile δεν παλεύεται άλλο η ιστορία (σκέφτομαι και usenet)

πας να καθαρίσεις τα γυαλιά σου και... σου μενουν στο χέρι την τύχη μου τη χορεύτρια μέσα.

Ψάχνεις στα τυφλά να βρεις την εποξική μα που και τελικά logo από το περίπτερο

πας να καθαρίσεις τα γυαλιά σου και... σου μενουν στο χέρι την τύχη μου τη χορεύτρια μέσα.

Ψάχνεις στα τυφλά να βρεις την εποξική μα που και τελικά logo από το περίπτερο

πω το χα πάθει ένα πρωί μόλις ξύπνησα... έβαλα τα γυαλιά και αναρωτιόμουν γιατί δν βλέπω καλά. Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω* (εδιτ για ορθογραφικό :Ρ ) ότι έλειπε ένας φακός :Ρ

Αυτό είναι από άλλο επεισόδιο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=H0E0i5vO2WQ]YouTube - ΞΟΞ½ΟΟΞ±Ξ½ΟΞ―Ξ½ΞΏΟ ΞΊΞ±ΞΉ ΞλένηΟ-Ξ¦ΟΞ½ΞΏΟ ΟΟΞΏ ΞΟ΢άνΟΞΉΞΏ[/ame]

Χόντρο έχω

lol, και νομιζα με χοντρο θα ελυνα το προβλημα μου (γιατι το παθενω τουλαχιστον 1 φορα το εξαμηνο).

Θα ψαξω τιποτα σε χαλυβα... ;p

D&G FUUUUUUUUUU

εμένα με κοκάλινο λύθηκε έχω να το πάθω χρόνια.. στον παλιό σκελετό μια φορά έπεσε ο φακός όσο περίμενα το λεωφορείο (απο μόνος του)

ρε γκαηζ στα σινεμα πριν τα τραιλερ συνηθιζονται κανα 10λεπτο διαφημισεις?

ειχα καιρο να παω και μεχρι να αρχισει η ταινια ειχα φαει τα μισα νατσος και τα μισα ποπ κορν και οταν αρχισε το τυρι των νατσος ειχε γινει κολλα πλακιδιων.

οοο γιες...δηλαδη για να μην αγχωνεσαι μην χασεις την αρχη το κανουν οχι τιποτα αλλο

εκει που ξυπναω 7 παρα...

λεω να παω να αλλαξω λαδια στο αμαξι...παιρνω τα εργαλεια , παιρνω τη λεκανη , σηκωνω το αμαξι... ανοιγω ταπα , χυνεται το λαδι...

και το UBER FAIL ερχεται τωρα.

ημουν στο διλημμα να πεταξω το λαδι σε υπονομο η να συμπληρωσω το νεο.Εφαγε μια φλασια το μυαλο μου (ισως απο τις ελαχιστες ωρες υπνου) και αρχιζω τελικα να συμπληρωνω το νεο λαδι.

Απο την παραγωγη στην καταναλωση...εχασα 4L Λαδι γιατι ειχα ξεχασει να βαλω την ταπα απο κατω...

pwned ε? :p

ρε γκαηζ στα σινεμα πριν τα τραιλερ συνηθιζονται κανα 10λεπτο διαφημισεις?

ειχα καιρο να παω και μεχρι να αρχισει η ταινια ειχα φαει τα μισα νατσος και τα μισα ποπ κορν και οταν αρχισε το τυρι των νατσος ειχε γινει κολλα πλακιδιων.

15 λεπτά για την ακρίβεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.