Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
:whip::whip::whip:

Εντάξει, οι άλλοι δύο έχουν χρήμα και παίρνουν. Αυτός που έφερε το iPhone έχει το MacBook Pro των 2.500€ (Α' Λυκείου - Άχρηστο laptop)

Εγώ με ένα 50ράκι το μήνα τη βγάζω:giveup:

Καλά είσαι... Εγώ την έβγαζα με ότι έπαιρνα στα γενέθλια και τη γιορτή ;) Και μάλιστα, τότε τα μισά πήγαιναν στον καταθετικό λογαριασμό (που ακόμα δεν τον έχω αγγίξει, παρά μόνο προσθέτω αραιά και που)

Βασικά, ένας λόγος για την ακρίβεια στις μέρες μας είναι ακριβώς αυτό που έθιξε ο ΑΝ7.. Όταν το πιτσιρίκι έχει κινητό 500€ (η ξαδέρφη μου, 13 ετών έχει κινητό διπλάσιας αξίας από εμένα :S), όταν βλέπεις στους δρόμους να κυκλοφορούν τόσα Cayene, τόσες Mercedes slk, όταν βλέπεις τις τηλεοράσεις να φεύγουν σαν κουλούρια, και από την άλλη βλέπεις τον κόσμο να λέει πανάκριβα τα λάχανα, κάπου έχουμε χάσει το θέμα... Για αυτό είμαστε υπερχρεωμένοι (ως λαός, όχι προσωπικά εγώ ή εσείς) στις τράπεζες γιατί ξέρουμε να δίνουμε λεφτά για την περιτή πολυτέλεια, και δεν κοιτάμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς

Ξέρετε γιατί για κάποιους δεν αξίζει μία σα σπορ :p

Mα φυσικα...δεν μιλησα για όλους...αυτο ελλειπε να αρεσε σε όλους το ίδιο πραγμα.

Δεν έβαλα τυχαια το "εμεις που" ουτε ειπα "Ολοι ξερουμε"

Η δικαιολογια ειναι στημενο και πλουτιζουν μερικοι εις βαρος μας και για αυτο δεν βλέπω ποδοσφαιρο

ΔΕΝ στεκει, αυτό λέω.Κανεις που αγαπάει το αθλημα δεν ειναι χαρουμενος με αυτο.

Με αυτη την λογική όμως δεν θα έπρεπε να ασχολεισαι και με πολλα άλλα πραγματα.

ΔΕΝ ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο γιατί στην πραγματικοτητα ΔΕΝ σου αρεσει,

και ΔΕΝ ξερεις πως ειναι σε καποιον να του αρεσει, και ειναι φυσιολογικο,

απλα ειναι τα πραγματα. -

ο 2ος ενικος ειναι για χάρη λόγου και το ποδοσφαιρο ειναι το καλυτερο αθλημα του κοσμου, face it :p

Καλά είσαι... Εγώ την έβγαζα με ότι έπαιρνα στα γενέθλια και τη γιορτή ;) Και μάλιστα, τότε τα μισά πήγαιναν στον καταθετικό λογαριασμό (που ακόμα δεν τον έχω αγγίξει, παρά μόνο προσθέτω αραιά και που)

Βασικά, ένας λόγος για την ακρίβεια στις μέρες μας είναι ακριβώς αυτό που έθιξε ο ΑΝ7.. Όταν το πιτσιρίκι έχει κινητό 500€ (η ξαδέρφη μου, 13 ετών έχει κινητό διπλάσιας αξίας από εμένα :S), όταν βλέπεις στους δρόμους να κυκλοφορούν τόσα Cayene, τόσες Mercedes slk, όταν βλέπεις τις τηλεοράσεις να φεύγουν σαν κουλούρια, και από την άλλη βλέπεις τον κόσμο να λέει πανάκριβα τα λάχανα, κάπου έχουμε χάσει το θέμα... Για αυτό είμαστε υπερχρεωμένοι (ως λαός, όχι προσωπικά εγώ ή εσείς) στις τράπεζες γιατί ξέρουμε να δίνουμε λεφτά για την περιτή πολυτέλεια, και δεν κοιτάμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς

α μπράβο . Επισης το ''κακο'' σήμερα ειναι και ο τρόπος της απόκτησης ο οποιος μοιάζει πανεύκολος στην πορεία ομως :slap: .. . Αυτοκίνητο 70 δόσεις , πλάσμα- tft 36 , κινητο 24 , φτάνεις στο οριο και τις 2-3 πιστωτικές και υσηχαζεις . :p

η δεύτερη τηλεόρασή μας, εμάς είναι μια Loewe του 1992 (θάνατη όμως) Αλλάξαμε, γτ είχε αρχίσει να κάνει κάποια τερτίπια, κι όταν βλέπεις τον τελικό του Ch.L δεν μπορεί να σου αλλάζει 200 χρώματα :p Αλλά αλλάξαμε όταν χρειάστηκε, όχι όταν βγήκε καινούριο μονδέλο

είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων. Άλλοι βάζουν πρώτα τα λεφτά, άλλοι πρώτα το να είναι εν τάξει με τον εαυτό τους.

Επίσης, ο θέμας, είναι δημοσιογράφος. Το επάγγελμά του, τα λέει όλα για την ηθική του :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.