Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εγω σαν παναθηναικος,ειχα προβλημα ψυχικης ηρεμιας..

Μεχρι που το πηρα αποφαση. Το εριξα στο Birdwatching και βρηκα την υγεια μου..

απιστευτο σπορ,με τρομερες συγκινησεις και δεν υπαρχει και στο στοιχημα..

Ελληνα κροισε ιδιοκτητη καφενειου με 7 γραμματα,απελυσε τον "καφετζη" πεσειρο ΤΩΡΑ !

1 χρόνο μεγαλύτερος

EDIT: Τo iPhone δεν είναι δικό του, το έφερε για έναν άλλον φίλο μου. Ο άλλος φίλος μου είναι στην ηλικία μου.

Πωρώθηκε όμως πολύ άσχημα και θα πάρει και αυτός..

Απλά δεν καταλαβαίνω πώς στην ηλικία σας(14 χρονών 1-2 Γυμνασίου) έχετε κινητά των 600€.

Και δεν το λέω μόνο για εσένα.Αλλά για όλα τα παιδιά.

Μετά βγαίνουν τα βράδια με αυτά τα κινητά,τα κλέβουν και μετά απορούμε.

Και δεν είναι μόνο αυτό...αν στα 14 σου ζητάει 600ε κινητό...όταν πάει 20 θα θέλει Porsche

Εμείς όταν ήμασταν στο γυμνάσιο όχι απλά δεν βλέπαμε εύκολα κινητό,αλλά δεν το σκεφτόμασταν κάν.

Και τώρα βλέπει παιδάκι του δημοτικού να χτυπιέται για να πάρει κινητό....

Θέλω να δώ τα παιδιά μου(όταν με το καλό) τι θα μου ζητάνε...έχω ένα προαίσθημα ότι θα χάσω πολύ νωρίς τα μαλλιά μου :hehe:

Απλά δεν καταλαβαίνω πώς στην ηλικία σας(14 χρονών 1-2 Γυμνασίου) έχετε κινητά των 600€.

Και δεν το λέω μόνο για εσένα.Αλλά για όλα τα παιδιά.

Μετά βγαίνουν τα βράδια με αυτά τα κινητά,τα κλέβουν και μετά απορούμε.

Και δεν είναι μόνο αυτό...αν στα 14 σου ζητάει 600ε κινητό...όταν πάει 20 θα θέλει Porsche

Εμείς όταν ήμασταν στο γυμνάσιο όχι απλά δεν βλέπαμε εύκολα κινητό,αλλά δεν το σκεφτόμασταν κάν.

Και τώρα βλέπει παιδάκι του δημοτικού να χτυπιέται για να πάρει κινητό....

Θέλω να δώ τα παιδιά μου(όταν με το καλό) τι θα μου ζητάνε...έχω ένα προαίσθημα ότι θα χάσω πολύ νωρίς τα μαλλιά μου :hehe:

Έλα ρε ΚΝΕ ΑΝ7 :hehe:

Εσύ δεν είσαι με το N95?

Άσε τα σάπια τώρα, απλά δεν υπάρχουν πιο ακριβά κινητά να πάρεις για να τη λες στα 14χρονα, όχι ότι σε νοιάζει τι έχουν τα παιδιά. :p :P

Μόνο το δικό μου είναι official approved αριστερό κινητό:

The USSR mobile

:hehe:

Ναι το Ν95 έχω....με την μόνη διαφορά ότι έχω περάσει σε μια σχολή,είμαι 20,δουλεύω και το πήρα 300 παρά κάτι € :p:P:P:P:P

Και δεν είμαι αριστερός...:mad:...αλλά ούτε και δεξιός :p:P:P

Έλα ρε ΚΝΕ ΑΝ7 :hehe:

Εσύ δεν είσαι με το N95?

Άσε τα σάπια τώρα, απλά δεν υπάρχουν πιο ακριβά κινητά να πάρεις για να τη λες στα 14χρονα, όχι ότι σε νοιάζει τι έχουν τα παιδιά. :p :P

Μόνο το δικό μου είναι official approved αριστερό κινητό:

The USSR mobile

parta.gif

:hehe:

Ναι το Ν95 έχω....με την μόνη διαφορά ότι έχω περάσει σε μια σχολή,είμαι 20,δουλεύω και το πήρα 300 παρά κάτι € :p:P:P:P:P

Και δεν είμαι αριστερός...:mad:...αλλά ούτε και δεξιός :p:P:P

Γιαυτο σ'αγαπαω!!

:inlove::inlove::inlove:

1) O Oλυμπιακος σε όλο το πρωταθλημα φετος καπως έτσι έπαιζε και δεν εχασε λόγο

τζόγου.

2) Γενικά, όμως το πρωταθλημα στην Ελλάδα δεν είναι καθαρό χρονια τωρα και το ξερουμε, εμεις που

το βλέπουμε, όπως συμβαινει και σε άλλες χωρες, ίσως μερικες φορες όχι τόσο απροκαλυπτα.

3) και σημαντικοτερο

Οπως πολλοι απο μας ξερουμε ότι πηγαινοντας απο το απο το 965 στο 975 στο P35 και μετα στο X38 και μετα στο X48 στην ουσία δεν θα κερδισουμε τιποτα, παρα θα πλουτισουμε τις τσεπες μερικων θα ικανοποιησουμε την καταναλωτική μας μανια και θα κάνουμε το hoby μας, καθως πραγματικα την δουλεια μας θα την καναμε και με το 965, έτσι λοιπον υπάρχουν οπαδοι και φιλαθλοι που την Κυριακή θα κάνουν το hobby

τους, το χαβαλε τους και θα δουν το αγαπημενο τους άθλημα, που κατα πολλους μεταξυ των οποιων ειμαι και εγώ, θεωρειται το καλυτερο όλων.

Εμεις που βλέπουμε-παιζουμε ποδοσφαιρο, ξερουμε ότι ειναι στημενο,δεν χαιρομαστε για αυτο

ΑΛΛΑ

ξερουμε ότι δεν συγκρίνεται με κανενα άλλο άθλημα μας αρεσει και ΔΕΝ ειμαστε ηλιθιοι.

(14 χρονών 1-2 Γυμνασίου)

:whip::whip::whip:

Εντάξει, οι άλλοι δύο έχουν χρήμα και παίρνουν. Αυτός που έφερε το iPhone έχει το MacBook Pro των 2.500€ (Α' Λυκείου - Άχρηστο laptop)

Εγώ με ένα 50ράκι το μήνα τη βγάζω:giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.