Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

μπα....θα το παρουμε το ματς με 2-1.....το θεμα ειναι οτι δεν παιζουν μπαλα.....και αυτο που φταιει ειναι ο προπονητης που δεν ξερει να διαχειριστει στις σωστες θεσεις την καθε μοναδα και με ποιον αλλον συνεργαζεται ο καθενας καλυτερα.

*Η Bolton νίκαγε με 2-0, και η Άρσεναλ έπαιζε με 10. Τελικά η Άρσεναλ νίκησε 3-2

*Η Μπαρσελόνα νίκαγε με 2-0 την Μπέτις, η Μπέτις το πήρε με 3-2

*Ο ΠΑΟ γύρισε ματς από 0-1 σε 2-1 (και ο Πανιώνιος είχε 2 πέναλτυ, αλλά το ένα το έχασε :p)

*Η ΑΕΚ (το ΑΕΚάκι κατ'άλλους) μοίρασε 4 στον Ολυμπιακό

*Ευστόχησε ο ΠΑΟΚ σε μπέναρντυ :p

Δεν βλέπω άλλη μπάλα το Σ/Κ αυτό.. Θα έλεγα ότι κόβω την μπάλα, αλλά Τρίτη-Τετάρτη έχει Ch.L. :p

Ελπίζω το "κάντε" να μην απευθύνεται σε εμένα, παρ'ότι ακριβώς κάτω από δικό μου ποστ γιατί θα ήταν τελείως άστοχο.

Όσο για την ένσταση που αναφέρεις, ο Ολυμπιακό είχε υποβάλει αίτημα για έλεγχο ντόπινγκ πριν το ματς. Ποιος ξέρει γιατί :p

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, ο Pedrosa πάντως κέρασε τσαγάκι το Γιατρουδάκο που το φυσάει και δεν κρυώνει :D
Σαν φανατικός του ping-pong και εντελώς αμέτοχος, νηφάλιος, ανεξάρτητος και αδιάβλητος στα μηχανοκίνητα το μονο που μπορώ να σου πώ είναι go go go CAPI

αλλά ο stoner θα το πάρει και φετος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.