Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

" ιδανική για κακομοίρηδες σαν κι εμένα που αναβαθμίζουν κομμάτι κομμάτι (και πλέον ιδανική

σε όποιον έχει ξεμείνει παληός cpu 775 ώστε να βάλει τη σαβούρα πάνω και να αποκτήσει δεύτερο pc-άκι)"

:hehe: ...that's what i call marketing !!!!! :T:

:worship:

edit

Eχει και συνεχεια...αλλα κριμα ειναι ...μην τον "δωσω" :p

" ιδανική για κακομοίρηδες σαν κι εμένα που αναβαθμίζουν κομμάτι κομμάτι (και πλέον ιδανική

σε όποιον έχει ξεμείνει παληός cpu 775 ώστε να βάλει τη σαβούρα πάνω και να αποκτήσει δεύτερο pc-άκι)"

:hehe: ...that's what i call marketing !!!!! :T:

:worship:

edit

Eχει και συνεχεια...αλλα κριμα ειναι ...μην τον "δωσω" :p

γιατι δεν μας λες και ποιος ενδιαφέρεται για την αγορά της (περιφημης) μόμπο?? αλήθεια δέχεται και o/c? :p

Στις 8 θα παω.Οχι αλλα εχω να διαβασω υλη 3 μηνων για 7 μαθηματα ,τα οποια θα γραφω καθημερινα μεχρι Σαββατο + τα 4ωρα του απογευματος.

Μακαρι να μαζευα διχτυα :D

Ασε με καιγομαι!!! :p

Στις 8 θα παω.Οχι αλλα εχω να διαβασω υλη 3 μηνων για 7 μαθηματα ,τα οποια θα γραφω καθημερινα μεχρι Σαββατο + τα 4ωρα του απογευματος.

Μακαρι να μαζευα διχτυα :D

Ασε με καιγομαι!!! :p

Αν διαβαζες μονος σου λιγο το καλοκαιρι ουτε φροντιστηρια χρειαζονται ουτε να καιγεσαι ενω θελεις να πιεις ποτο (εισαι 18btw?)

ήρθα να πω ένα γεια και το πάρτι συνεχίζεται yeaaaaaaaaaaaaaaa !

είμαι πολύ κωλόφαρδος γίνεται μισό τετράγωνο πιο πέρα από το σπίτι μου :devil:

Αν διαβαζες μονος σου λιγο το καλοκαιρι ουτε φροντιστηρια χρειαζονται ουτε να καιγεσαι ενω θελεις να πιεις ποτο (εισαι 18btw?)

αε 4 μηνες θα γινω 18.Παλι ξεψυγα ομως με την ατιμη την μπυρα.2.5 λιτρα ηπια...:S

Ο ΣΚΑΙ δείχνει τώρα ντοκυμαντέρ για γερά νεύρα, με πίτμπουλ και κυνομαχίες.

Τί αρρωστημένα μυαλά είναι αυτά ρε παιδιά, που βάζουν τα σκυλιά και μονομαχούν?

Σοκαριστικό το θέαμα...

από δευτερα αρχίζω τα βαψίματα στο νέο σπιτικό μου :D

οποιος είναι από σαλόνικα 28/10 είναι καλεσμένος στο σπίτι μου για τα γενέθλια μου (μην περιμένει μεγάλο μπουφέ και τέτοια (είμαι ρέστος από όλη την διαδικασία) επίσης αντί για δώρο, να φέρει ποτό.. κατά προτίμηση θα είναι αυτό που θα πιει k όλας

tumblr_l0d90gqsMo1qbylvso1_250.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.