Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πολυ καλο το νεο μετρο παιδια...

Απο το πρωι εχω κανει 2 τσιγαρα γιατι πολυ απλα βαριεμαι και δεν προλαβαινω να βγαινω εξω.

κανονικα θα ειχα κανει γυρο στα 10-12 μεχρι αυτη τη ωρα...

Ευτυχως υπαρχουν και καπνιστες σαν εσενα Πολωνε και το βλεπουν σαν ευκαιρια για να το ελλατωσουν.Στο fb καναν ακομη και γκρουπ περι απαγορευσης καπνισματος ,οτι και καλα ειναι ρατσισμος και φασισμος κτλπ. LOL

Πες αντε το iPhone,αλλα σορυ ρε μαν ακουω μουσικη και με 300 ευρω φτηνοτερα. wtf

Τι συγκρίνεις τώρα; To shuffle που παίζει μουσική έχει 300€;

Δηλαδή θες να μας πεις ότι θα πάρει κάποιος το touch μόνο για να ακούει μουσική; FaceTime, HD Video Recording, Retina, 802.11n, iOS 4. Όλα αυτά δεν τα πρόσεξες;

η παιρνεις ενα netbook που κανει ακομα περισσοτερα με τα ιδια λεφτα

ας μην το συνεχίσουμε ερχονται καρτες

Ξέθαβα κάτι παλιές αποδείξεις σήμερα, και βρήκα μία, από ένα setακι 4gb dd2-800. Αγορασμένες τον 12ο του 2008, στην τιμή των...41e...σήμερα, οι ίδιες ακριβώς στο ίδιο κατάστημα 105.

Είναι λογικό έτσι...οι σεισμοί στην Κίνα σε συνδιασμό με τις φωτιές στα δάση του Αμαζονίου και το καινούριο -φιλικό προς το περιβάλλον- κάμπριο του CEO της samsung προκάλεσαν αυτήν την μικρή, της τάξεως του 250%, αυξησούλα.

ατακα απο βιντεο γιουτιουμπ εναντιον ατομων που εκαναν dislike στο mother russia :

for 56 people who disliked this video,In soviet russia videos dislike you...
2*(-1)=-2 ;)

ευχαριστώ

-*-=+

+*-=-

& guess what...

+*+=+

:D

είναι το lag τριών μηνών (που έχω να κάνω εξάσκηση στα ΜΑΘ):rubik:

edit

και δεν μου έβγαινε η άσκηση για αυτόν τον λόγο για ενα $!#%!@$ (-) πλην

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.