Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ενα μελος του thelab απο την κρητη δεν ξερει να παιζει ρακετες...

Ονοματα δεν λεμε...

Τουλαχιστον επεσε πολυ γελιο στην παραλια... :whistle2:

Ενα μελος του thelab απο την κρητη δεν ξερει να παιζει ρακετες...

Ονοματα δεν λεμε...

Τουλαχιστον επεσε πολυ γελιο στην παραλια... :whistle2:

Δε σε συμφέρει να μιλήσεις... εγώ δεν ήξερα να παίζω, αλλά τουλάχιστον δεν πετύχαινα τους "αμάχους". :hehe:

(Τουλάχιστον μόνο προσπάθησα χωρίς αποτέλεσμα, ξέρεις εσύ). :hehe::hehe::hehe:

καλά τώρα λέω τον χειμώνα να πάω cairo :hehe:

Oχι αν θες ελα Πηλιο , ειμαστε πολυ φιλοξενοι

Good_morning_son.jpg

:hehe::hehe::hehe:

Δεν ξαναπαίρνω DVD-RW, δεν φτάνει που το χρειάζομαι μία φορά το εξάμηνο για να κάνω install κανά game, δεν φτάνει που γράφω ένα CD το 3μηνο, αποφασίζουν να πεθάνουν έτσι ξαφνικά.

Από το NEC δεν το περίμενα με τίποτα, από δω και πέρα εξωτερικό USB να το έχω και στο Netbook.-

1) Σήμερα το βράδυ (3-5) είπαν θα έρθουν και θα ραντίσουν για τα κουνουπάκια του Νείλου..Προβλέπω όμως να μην ξυπνάω και εγω το πρωϊ...μαζί με κάτι άλλα κουνουπάκια..

Οπότε,μπορεί να είναι το τελευταίο μου ποστ...Goodbye my friends!! Ήταν τιμή μου που σας γνώρισα! :thank_you2:

2)

Αν έχετε καρδιακά προβλήματα, σας παρακαλώ μην το δείτε...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NAF-XaS0ZxA&feature=related]YouTube - Ti na' nai ti na'nai (funny video)[/ame]

Μήν με βρίσετε...

usbflashdrive era killed dvdrw

Ναι αλλά τι να κάνω τώρα που θέλω να κάνω Install το game? Πάλι θα ξηλώνω και θα τρέχω Π για RMA. Ξανά x3.

Και διωχτη περιστεριων ;p

Πλάκα πλάκα, ψάχνω κάτι για τα περιστέρια που σκάνε στο μπαλκόνι. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ CD. Κάτι μου είχαν πει για ψεύτικο πουλί or something, ξέρει κανείς τίποτα?

Αν είχα γάτα δεν θα είχα θέμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορώ να έχω αυτή τη στιγμή :)

Ναι αλλά τι να κάνω τώρα που θέλω να κάνω Install το game? Πάλι θα ξηλώνω και θα τρέχω Π για RMA. Ξανά x3.

Να τα αγοράζεις από το steam...επίσης κατέβασε iso, βάλε τον κωδικό σου...

Αν είχα γάτα δεν θα είχα θέμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορώ να έχω αυτή τη στιγμή :)

δανείσου μια από τον αστρολάβο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.