Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Τι είναι αυτό το Island ρε παιδιά?? Beach bar??

Τώρα το καλοκαίρι στο facebook υπάρχει διαγωνισμός. Ποιος θα βάλει τις καλύτερες φωτογραφίες απο τις διακοπές για να ποζεριάσει στους άλλους. Ασχετο αν ήταν οι πιο χάλια διακοπές που πέρασε ποτέ στην ζωή του. Τέτοιοι χαλβάδες είμαστε...

Κατα βάση αυτός που πέρασε καλά θα βγάλει τις φωτογραφιούλες του και θα τις κρατήσει για τον εαυτό του,αναμνήσεις. Αντε θα βάλει 5-6 στο ίντερνετ να τις δουν κάποιοι φίλοι του για να χαρούν μαζί του

Δεν θα κάτσει να γονατίσει τους server του fakebook ανεβάζοντας 350 φωτογραφίες για τις 4 μερες που πήγε διακοπές στην Μύκονο.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εφυγα για camping παιδες, τα λεμε!

καλες διακοπες σε ολους!!!

Stoupa24.jpg

Κι' εγώ φεύγω! Τυχαίο; :to_pick_ones_nose:

Να φύγετε.. να πάτε αλλού ρε! (Να σας δω τον Οκτώβρη που θα φεύγω εγώ ρε μουαχαχαχα)

ΔΕΥΤΕΡΗ φορά άρρωστος μετά απο μία βδομάδα τώρα 3 μέρες (air condition ) και επιπλέον σήμερα πέθανε ο νονός μου (κάτω απο 70) ....... :(

κάτω τα χερια σου!

μπορεί να την είδες πρώτος αλλα εγώ ξέρω VT!

:p

Ναι αλλά είμαι σίγουρος ότι ο zomg ξέρει panda kung fu!

καλησπέρες ....πρώτη μέρα των διακοπών...είμαι ψηλά..εχω απίστευτη θέα θάλασσα ....ηρεμία....την καταβρίσκω απίστευτα ... καλές διακοπές σε όλους over and out!

Φτάσαμε κάναμε και το μπανακι μας στην παραλία που ειδατε πιο πάνω.φουλ στα πιπινακια λέμε και αυτή την ώρα έχει το λιγότερο κόσμο......:flex:

Καλό χειμώνα:D

120px-Transparent_Trollface2.png

Παντα ψαχνεις τον κλασσικο κομπλεξα μλκ που θα πει πρωτος αυτες τις κουβεντες...

Νομιζω και περσυ παλι εσυ ησουνα!

Congraturation a winrar is you!

Όποιος ξαναπεί καλό χειμώνα μέχρι τα μέσα οκτώβρη που θα γυρίσω από διακοπές έχει 3ήμερο ban-ιο με τον SLN.. Αν και μερικοί (βλ. Shaman) θα το επιδιώξουν..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.