Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/282959.html

Ένα επιθετικό ελικόπτερο τύπου Απάτσι κατέπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/07) στην περιοχή των Μεγάρων, με αποτέλεσμα οι δύο χειριστές του να τραυματιστούν θανάσιμα.

κρίμα:(....ξανά τα ίδια...κάφροι πολιτικοί, τσεπώνουν τα λεφτά από προμήθειες και αγοράζουν αρχαία, κατεστραμμένα οχήματα...ούστ..:nono:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εμένα πάλι δε μου αρέσει που πηγαίνουν αεροπορία στρατού άτομα που απλά θέλουν το πριμ των πτητικών και όχι άτομα που το γουστάρουν πραγματικά.

Σε όλα τα κλιμάκια πρέπει να υπάρχει εξειδίκευση και σοβαρότητα και όχι οχαδελφισμός.

Σαφώς και δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη μου και πόσο μάλλον μπροστά σε χαμό ανθρώπινης ζωής, αλλά μια και δυο...όλα είναι λάθη χειρισμών είτε τεχνικών είτε πιλότων.

Τώρα εισάγουν την αξιολόγηση για την απόκτηση κάποιου ανώτερου - ανώτατου βαθμού λένε... δηλαδή θα βάζουν τους 'δικούς' τους ή όντως θα συμβεί αυτό;; ίδωμεν..

κρίμα, πολύ κρίμα..

Απο το σκαι που άκουγα πρίν λίγο έλεγαν οτι είναι απο την τελευταία παρτίδα, τα πιο συγχρονα, καινούρια μπλα μπλα μπλα μπλα...

RIP στους 2 πιλότους

Για να μπορεί να πετάξει ένα ελικόπτερο/αεροπλάνο θέλει άρτια τεχνική βάση από πίσω. Δεν φταίνε για όλα οι πολιτικοι.

Και το apache longbow δεν ειναι απαρχαιωμενο - κατεστραμενο οχημα . Κατι με την συντηρηση του εχει παιχτει η απο λαθος χειρισμο .

πέρασα σήμερα μπροστά από το Applestore στον κεντρικό δρόμο της Ζυρίχης, στις 2 το μεσημέρι, και γινόταν χαμός. Είχε ακόμη και γιάπιδες που περίμεναν με τις ώρες στην ουρά για να πάρουν από την πρώτη μέρα το iphone 4.

Την κάνω για κουζίνα, να πλύνω κανένα πιάτο και να ρίξω καμιά σκούπα, σφουγγάρισμα μπας και περάσει η ώρα.

Καλό καλοκαίρι μακάκα αλέξανδρε που ήθελες πρακτική μέσα στις διακοπές...

ΥΓ. @Billys: FU

Την κάνω για κουζίνα, να πλύνω κανένα πιάτο και να ρίξω καμιά σκούπα, σφουγγάρισμα μπας και περάσει η ώρα.

dentist.jpg

δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω, που κάνεις πρακτική εσύ ? (απαντάς όταν επιστρέψεις από κουζίνα :whistle2:)

Someone thinks, that everyone lives with his maaaaaaaam

@stathid90: Αγροτική σε κάποιο απ' όλα τα κεντρικά γραφεία - Αθήνα. (τελικά δεν σφουγγαροσκούπισα) Εσύ;

Ποιος ψήνει για καφέ και μένει και Δυτικά;

Σε λίγο με βλέπω να ρουφάω βενζίνα με το λάστιχο από ότι τετράχρονο υπάρχει στο σπίτι :mamba:

@stathid90: Αγροτική σε κάποιο απ' όλα τα κεντρικά γραφεία - Αθήνα. (τελικά δεν σφουγγαροσκούπισα)

πως πάει από τρέξιμο εκεί ? εγώ είμαι στην εφορία και με έχουν ξεπατώσει στο αρχείο καλοκαιριάτικα..

πως πάει από τρέξιμο εκεί ? εγώ είμαι στην εφορία και με έχουν ξεπατώσει στο αρχείο καλοκαιριάτικα..

Τελικά με έσωσε ένας φίλος από την αυτοκτονία (και εγώ αυτόν).

Normal είμαστε, αν και πλέον έχει έρθει και άλλη μία υποδ/νση σε μας και έχει διπλασιαστεί η δουλειά. Γενικά υπάρχουν μέρες με ανελέητο ξύσιμο και μέρες με 6 στις 7 ώρες full δουλειά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.