Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

εγω αμα τσακωνονται οι διπλα σηκωνομαι και παιζω μπουκετα στο σακο στο 2ο μπουκετο δεν ακουγεται τσιμουδια.... δεν καταλαβα και δεν ρωτησα ποτε γιατι..... :jump1:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
epic fail :p (η μηπως το απλόντ ηταν 58 :p )

Δεν βαριεσαι τουλαχιστο βρηκα βενζινη σημερα , κλασικα επειδη ειμαι της τελευταιας στιγμης και αυριο φευγω για σκ βγηκα φοβισμενος αλλα και τα 3 πρωτα που πηγα ειχανε .

Έβαλες βενζίνα και στα τα 3;

:p

κόνεξ ο ένας νόβα ο άλλος, κάτσε ντε, τελευταίο καιρό νιώθω ότι με σπρώχνουν να πλερώσω για να δώ έναν αγώνα ....:rant:

Σκαει εξω απο την μπαλκονοπορτα μου η σπιτονοικοκυρα και αρχιζει να μιλαει με εναν φιλο του αντρα της δυνατα Σαν να ηταν και οι 2 τους μονοι στο υπερπεραν .

Στο καπακι ριχνω την εξωτερικη αλουμινιενια κουρτινα και βαζω τερμα το in my mind @ anarcusan . Σε 30 sec την ειχαν κοπανησει και οι 2 τους απ εξω . H αλλες φορες πχ ειναι στον κηπο απο εξω απο το παραθυρο μου και μιλανε στο κινητο λες και ειναι μονοι τους στον κοσμο .

Γιατι μερικοι ειναι τοσο αξεστοι και ηλιθιοι και σε αναγκαζουν να βγαλεις κομματια του κακου σου εαυτου ? :hmm:

Γιατί δεν τους μπουγελώνεις με κάτι;

κόνεξ ο ένας νόβα ο άλλος, κάτσε ντε, τελευταίο καιρό νιώθω ότι με σπρώχνουν να πλερώσω για να δώ έναν αγώνα ....:rant:

Πάρε ενα φίλο, βγείτε στην πλησιέστερη καφετέρια με προβόλι, πιείτε μια παγωμένη μπυρίτσα και απολαύστε το...

Γιατί δεν τους μπουγελώνεις με κάτι;

Νταξ αν ειναι στοκαδι ο αλλος δεν πεφτεις στο ιδιο επιπεδο ( Προτιμω ''ευγενικα'' παραδειγματα σαν το ανωτερω. ) . Ειδικα με καποιον που μενει στο ιδιο κτιριο και τον βλεπεις καθε μερα. For the record μενω στο ισογειο και η μπαλκονοπορτα μου βλεπει στον κηπο που εχει μπροστα το κτισμα . Αυτο που θα του κανω και δεν θα τον χαλασει ειναι τον Σεπτεβρη που θα την κανω απο το σπιτι και θα του το πω 10 μερες πριν γιατι παω σε αλλο διαμερισμα που νοικιαζει συγκενικο προσωπο ( η αδερφη μου με τον αντρα της ) Γιατι θα τον χαλασει ? Γιατι του πληρωνω το ενοικιο 5 μερες μπροστα παντα ενω με τους υπολοιπους τσακωνετε μεχρι και για τα κοινοχρηστα . Θα μπορουσα να γραφω σελιδες και σελιδες με τις ιδιοτροπιες τους αλλα βαριεμαι και προσπαθω να μην τα σκεφτομαι .

Πάρε ενα φίλο, βγείτε στην πλησιέστερη καφετέρια με προβόλι, πιείτε μια παγωμένη μπυρίτσα και απολαύστε το...

Σωστά τα λες και αυτό γίνεται συνήθως αλλά θυμάμαι και μπάλα στο σπίτι χωρίς συνδρομές...

Καλημέρες ταυτοποιημένοι καρτοκινητ-οί συμφορουμίτες...:hi:

Ανώνυμος είπε...

οι αντρες αποντουν σφυρι κοκκινο και οι γυναικες δονιτης μαυρος

30/7/10

Ανώνυμος είπε...

οι αντρες αποντουν σφυρι κοκκινο και οι γυναικες δονιτης μαυρος

30/7/10

...και όσοι έχουν φαντασίωση αυταρχική φάση με γερμανίδα Dominatrix,

με μπόλικα μπινελίκια στα γερμανικά και μουσική υπόκρουση Rammstein.

:inlove:

Μααααλιστα. Κλείνω το Tab, μην το δει η μαμά μου και μου απαγορέψει να ξαναμπώ στο thelab

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.