Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

^^^

Special message for Greek listeners, from Merle Hazard, regarding the Greek Debt Song:

Για τους ακροατές μου στην Ελλάδα: Είμαι ειλικρινής θαυμαστής της Ελλάδας, του λαού της και της ένδοξης ιστορίας της. Ζηλεύω τον πλούτο της πολιτιστικής σας παράδοσης και είμαι θαυμαστής του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Ευκλείδη, του Πυθαγόρα και του Αριστοφάνη. Το τραγούδι μου για την κρίση του ελληνικού χρέους αφορά μόνο οικονομικά θέματα. Δεν στρέφεται κατά του ελληνικού λαού ή της ελληνικής παιδείας. Να θυμάστε ότι πριν τραγούδησω για τα ελληνικά οικονομικά προβλήματα, είπα πολλά τραγούδια για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μου, των ΗΠΑ. (Για παράδειγμα, αυτά τα τραγούδια: Bailout, Inflation or Deflation?, H-E-D-G-E.)

Δε θέλω να πουλήσει η Ελλάδα την Κρήτη. Αυτό δε θα συμβεί ποτέ. Κατά τη γνώμη μου, μια τέτοια ιδέα θα ήταν παράλογη και αδύνατη. Δε μιλώ πολιτικά ούτε για την Ελλάδα ούτε για την Κρήτη. Αυτό που σατιρίζω είναι τα λάθη της κυβερνητικής πολιτικής, ποτέ ένα έθνος στο σύνολό του. Και ούτε τραγουδώ πραγματικά σε φυλακές. Και αυτό αστείο είναι. Ό,τι κάνω είναι απλώς σάτιρα.

MERLE HAZARD

Λινκ...

Μόνο και μόνο που μπήκε στην διαδικασία να μεταφράσει όλο αυτό το πράγμα στα ελληνικά, κάτι λέει...

Πάντως ήταν πολύ σουρεάλ σκηνικό, πλάκα έχει...

έχει μια δόση χιούμορ, αλλά υπάρχουν και κάποια ευαίσθητα θέματα, αλλά κανένας δεν νοιάζεται όσο δεν τον αγγίζουν

Το χιούμορ είναι χιούμορ αδερφέ, δε μπορεί μια ζωή να λέμε ανέκδοτα για "αράπηδες" και "πόντιους" χωρίς να νοιαζόμαστε για τις επιπτώσεις στους άλλους και ξαφνικά να γινόμαστε drama queens όταν βλέπουμε ένα 100% σατιρικό βίντεο.

Εγώ περισσότερο αισθάνθηκα άσχημα με ορισμένες απαντήσεις, όχι λόγω έλλειψης χιούμορ, αλλά λόγω έλλειψης έξυπνης απάντησης.

Το χιούμορ είναι χιούμορ αδερφέ, δε μπορεί μια ζωή να λέμε ανέκδοτα για "αράπηδες" και "πόντιους" χωρίς να νοιαζόμαστε για τις επιπτώσεις στους άλλους και ξαφνικά να γινόμαστε drama queens όταν βλέπουμε ένα 100% σατιρικό βίντεο.

Εγώ περισσότερο αισθάνθηκα άσχημα με ορισμένες απαντήσεις, όχι λόγω έλλειψης χιούμορ, αλλά λόγω έλλειψης έξυπνης απάντησης.

εγώ απλά χαλάστηκα που έχουμε γίνει τροφή για τέτοιου είδους σάτιρα ως ελλαδα(για ακόμα μια φορά)

αναρωτήθηκες ποτέ γιατί κάποια άλλα κράτη δεν δίνουν τροφή για σάτιρα? π.χ. Σκανδιναβικές χώρες

δηλαδή?

εγώ πιστεύω οτι την τροφή για σάτιρα την δίνεις ο ίδιος......αν δεν είμασταν σε πολλά θέματα ελληναράδες υπερόπτες χωρίς να σκεφτόμαστε το μέλλον των παιδιών μας θα είμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα......

έχουμε μάθει όμως να εξαρτόμαστε από τους άλλους....αδύναμοι να πάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας γιατί έτσι είναι απλά πιο εύκολο.....άσχετα αν κινδυνεύει να έρθει η κατρακύλα και στο τέλος να γινόμαστε υποχείρια στα παιχνίδια των έξω.

εγώ πιστεύω οτι την τροφή για σάτιρα την δίνεις ο ίδιος......αν δεν είμασταν σε πολλά θέματα ελληναράδες υπερόπτες χωρίς να σκεφτόμαστε το μέλλον των παιδιών μας θα είμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα......

έχουμε μάθει όμως να εξαρτόμαστε από τους άλλους....αδύναμοι να πάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας γιατί έτσι είναι απλά πιο εύκολο.....άσχετα αν κινδυνεύει να έρθει η κατρακύλα και στο τέλος να γινόμαστε υποχείρια στα παιχνίδια των έξω.

πολύ σωστά

αλλά αυτό νομίζω είναι κατάλοιπα των γονιών μας και έχουμε φτάσει έτσι

επίσης εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μεσογειακές χώρες είναι όλες πολύ κατώτερες απο της σκανδιναβικές (από θέμα οικονομίας, νόμους κλπ)

ΕΥΧΟΜΑΙ να μην τύχει κάτι κακό σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο αυτών που απεργούν (βενζίνη), ώστε να παρακαλάει θεούς και δαίμονες να βρεθεί λίγη βενζίνη την οποία θα χρειαστεί για την μεταφορά σε κάποιο μακρινό νοσοκομείο....

ΑΝ πάθει όμως κάτι ο ίδιος.....εκεί.....στο χαντάκι να μείνει.....

:rant::rant::rant:

umo_2009_bd_02+(4).jpg

Από το video:

Why you didn't make a song with this kind of lyrics but you tried to be sarcastic and present this nasty video under Mr. G. Papandreou speech? Just because you'll never reach to our high level, because you feel and are very small

Κατάλαβες; Γιατί το high level το κληρονομήσαμε από τον Περικλή και τον Ιπποκράτη άνευ όρων και περιορισμών, ενώ δεν μας "κατεβάζει" επίπεδο ούτε η κουτοπονηριά μας ούτε η καφρίλα μας. Όσο ανίκανοι κι αν έχουμε αποδειχθεί να διαχειριστούμε ο,τιδήποτε μεγαλύτερο από ένα περίπτερο ή μια ταβέρνα, απαιτούμε από τους άλλους (και νομίζουμε ότι αυτό γίνεται κι όλας) να μας βλέπουν ως ανώτερους ανθρώπους.

Πήραμε το "είναι καλό να μην ξεχνάς την ιστορία σου" και το κάναμε "η ιστορία σου είναι αρκετή για άφεση αμαρτιών εώς και 5.000 χρόνια μετά"...

Αν ξαναδώ κάποιον να κάνει like σε αυτή τη μάνα που μπήκε φυλακή, θα σβήσω το account μου... :wall:

ΡΕ!!! μόλις το κοίταξα στο facebook acount που έχει η γραμματέας μου και δεν έχει τέτοιο πεδίο :(

μάλλον δεν είναι σε αυτό το testing ποσοστό :(

μόλις κατάλαβα γιατί μου βγάλανε το thread ban :to_pick_ones_nose3:

Αν ενδιαφερεται κανεις να του δωσω μια ασπρομαυρη μεγαλη αφισα του Bruce Lee (απο το Enter The Dragon ειναι) ή τιποτα αλλες παλιες απο ταινιες (Aliens, etc) να μην πανε χαμενες

ΠΜ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.