Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μια από τα ίδια, με τη διαφορά ότι πρέπει να δουλέψω και μετριέται η απόδοση μου κατά τη διάρκεια της ημέρας...........

Μια από τα ίδια, με τη διαφορά ότι πρέπει να δουλέψω και μετριέται η απόδοση μου κατά τη διάρκεια της ημέρας...........

Μια απ' τα ίδια.

Πιάσε και μια πατάτες.

Πιάσε και μια πατάτες.

Πατάτες την Παρασκευή.

Πού έχουν εξαφανιστεί ΟΛΟΙ σήμερα από το Λάμπη; Ξεκίνησαν διακοπές;

Πατάτες την Παρασκευή.

XA!

Πατάτες την Παρασκευή.

XA! XA!

Όχι εδώ. Να σχολιάσεις τη φωτό που ανέβασα...

Ποια φωτο ωρε?

Ακομα και που το μετακινησε ο πρωτομαστορας εγω καταφερα και πατησα το "Σημειωσε τα φορουμς ως διαβασμενα".

:p

τι ειναι καλυτερο? να περισσευουν βιδες ή να λειπουν?

(camera operation)

ενταξει ξενερωσα.αγγιξα τον πυκνωτη του φλας και με τιναξε και 8 μικροσκοπικες βιδουλες ειναι παντου τωρα.

γι'αυτο παντα plastic examination gloves.

wow 2 years in prison - A man's story

Μεγάλο κείμενο, αλλά αν ξεκινήσετε και διαβάσετε την πρώτη παράγραφο δεν θα μπορείτε να σταματήσετε. Ένας τύπος πήγε 2 χρόνια φυλακή (2008-2010) για ληστεία και περιγράφει πως είναι πραγματικά η ζωή στην φυλακή σήμερα.

Μπορεί να σας φανεί βαρετό ή ενοχλητικό, αλλά μόνο και μόνο η διαφορά που έχει από την διαφημιζόμενη πραγματικότητα της φυλακής έχει ενδιαφέρον.

Και γιατί ρωτάς εδώ; Δε κάνεις θέμα μπας και βρείς πιο γρήγορα άκρη;

η ερωτηση ειναι ρητορικη, μιας και πολλοι εχουν βρεθει σε αντιστοιχη θεση, εχοντας αποσυναρμολογησει και συναρμολογησει καποια συσκευη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.