Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ξυπναω βλεπω τον racer ξυπνιο....του μιλαω στο msn και για καλημερα μου στελνει carbon σκελετους...

Αυτος δεν διαβαζει , ονειρα βλεπει :p

Μονο εγω εχω προβλημα με το πρωινο* ξυπνημα ? :to_pick_ones_nose3:

* 9:30 πρεπει να ξυπνησω και δεν την παλευω :whistle2:

ΥΓ καλημερες!

Μονο εγω εχω προβλημα με το πρωινο* ξυπνημα ? :to_pick_ones_nose3:

* 9:30 πρεπει να ξυπνησω και δεν την παλευω :whistle2:

ΥΓ καλημερες!

6:30 εδώ. Εξόντωση

ΑΠΟΣΤΑ-CIA

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AWB0wS6THh4]YouTube - 15 ΞΞΏΟΞ»Ξ―ΞΏΟ 1965 - Ξ Ξ±ΟΞΏΟΟΞ±ΟΞ―Ξ± [ΞΞ­ΟΞΏΟ 1ΞΏ][/ame]

BTW Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην αριστερά που μετά από 24 χρόνια αποφάσισε να αναγωρίσει το έργο αυτού του μεγάλου.... πείτε τον όπως θέλετε...

P46.jpg

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πτώση της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου σχετίζεται με τις εξελίξεις στο Κυπριακό, αφού ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε αρνηθεί να υποστηρίξει τις αμερικανικές προτάσεις επίλυσης του προβλήματος, επικαλούμενος το Σύνταγμα της Ελλάδας που απαγόρευε την παραχώρηση ελληνικού εδάφους (στο τραπέζι είχε πέσει τότε η ιδέα παραχώρησης του Καστελόριζου στην Τουρκία, ως αντάλλαγμα για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα)."

Αναρωτιέμαι τι θα έκανε ο σημερινός Γεώργιος Παπανδρέου σε παρόμοια περίσταση:hehe:

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πτώση της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου σχετίζεται με τις εξελίξεις στο Κυπριακό, αφού ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε αρνηθεί να υποστηρίξει τις αμερικανικές προτάσεις επίλυσης του προβλήματος, επικαλούμενος το Σύνταγμα της Ελλάδας που απαγόρευε την παραχώρηση ελληνικού εδάφους (στο τραπέζι είχε πέσει τότε η ιδέα παραχώρησης του Καστελόριζου στην Τουρκία, ως αντάλλαγμα για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα)."

Αναρωτιέμαι τι θα έκανε ο σημερινός Γεώργιος Παπανδρέου σε παρόμοια περίσταση:hehe:

Ε εντάξει, μπορεί να είναι μια τρίχα από τα φρύδια του παππού του και του πατέρα του αλλά ελπίζω να έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη ώστε να μην κάνει καμμιά λακαμία.. :hehe:

Το τελευταίο δίμηνο, η διαφορά στην τιμή του WD Green 2TB 64MB, ανάμεσα σε Πολύ μεγάλο ελληνικό κατάστημα υπολογιστών, και σε συγκεκριμένο κατάστημα στο εξωτερικό, αυξήθηκε από τα 14€ [η οποία διαφορά μπορούσε να δικαιολογηθεί από τη διαφορά στο ΦΠΑ των δύο χωρών] στα 28€ [η οποία διαφορά μπορεί να δικαιολογηθεί από τις συνεχείς αυξήσεις του εν λόγω καταστήματος]. μΠράβο, μΠράβο...

Ανατρίχιασα! Με την καλή έννοια. Αύριο αναχώρηση για 3ήμερο κάμπινγκ, τα λέμε Κυριακή βράδυ!!!

Ανατρίχιασα! Με την καλή έννοια. Αύριο αναχώρηση για 3ήμερο κάμπινγκ, τα λέμε Κυριακή βράδυ!!!

ωραίος..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.