Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καλημερες.

Χθες λοιπον Τριτη και 13.... ο επεξεργαστης για ελεγχο στο Πλαισιο... 2 μερες αναμονη

Η μητρικη για ελεγχο στο xtremeshop... δεν γνωριζω μερες αναμονης...

Εβαλα αλλη μητρικη και αλλο cpu... δεν κουμπωσε καλα ο δισκος απο τον perc...

εσπασε το raid5... rebuild μερικες ωριτσες χωρις λογο...

Παλι καλα που δεν ψωνησα οτι ηθελα χθες απο Πλαισιο.... ολα καμμενα θα ηταν...

Και το χειροτερο απ'ολα... μετα απο 8 μερες... επιστροφη στη δουλεια... Καταρα στο λαδεμπορα....

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Καλημερες.

Χθες λοιπον Τριτη και 13.... ο επεξεργαστης για ελεγχο στο Πλαισιο... 2 μερες αναμονη

Η μητρικη για ελεγχο στο xtremeshop... δεν γνωριζω μερες αναμονης...

Εβαλα αλλη μητρικη και αλλο cpu... δεν κουμπωσε καλα ο δισκος απο τον perc...

εσπασε το raid5... rebuild μερικες ωριτσες χωρις λογο...

Παλι καλα που δεν ψωνησα οτι ηθελα χθες απο Πλαισιο.... ολα καμμενα θα ηταν...

Και το χειροτερο απ'ολα... μετα απο 8 μερες... επιστροφη στη δουλεια... Καταρα στο λαδεμπορα....

κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει:whistling

το πιο απλο πραγμα ειναι το πιο δυσκολο στην Ελλαδα.

Χθες εκανα την καθημερινη μου προπονηση στο Αλσος Ν.Σμυρνης.

Δεν σας κρυβω οτι σε ενα σημειο εκανα ενα σπριντ (30μετρων)και μπορει να σηκωσα ελαφρως σκονη.(ελαφρως ετσι)

μετα απο 15λεπτα μου λεει ενας φιλαρακο μπορεις να μην τρεχεις στην εξωτερικη ;

γιατι ;

γιατι σηκωνεις σκονη.

του λεω δε τρεχω για να σηκωσω.

πριν ετρεξες

ακου να δεις.με τα νταπα ντουπα σας , εσεις σηκωνετε σκονη οχι εγω.τα παραπονα σου στον φυλακα.bye

μετα απο 2-3 γυρους με φωναζει ο φυλακας

στην εσωτερικη μερια επιτρεπονται τα ποδηλατα.

και ποιος το λεει αυτο ;

αυτες οι εντολες εχουν δωθει.

απο ποιον ;

τι απο ποιον ; απο την Δημαρχεια.

Θα το μαθουμε του κανω γιατι πολυ παραξενους εχουμε μαζεψει εδω.(παστελιδη θυμασαι παλιοτερα μια βλαμμενη τι μας ειχε πει ε;)

Και φευγω

Και λεω θα παω δημαρχειο να μαθω τους κανονισμους γραπτως να τους εχω παντα πανω μου

Παω δημαρχειο Ν.Σμυρνης σημερα κατω στον βαρεμενο υπαλληλο που εχει πιασει αραχνες η καρεκλα

Που μπορω να μαθω τους κανονισμους του αλσους ;

1 λεπτο σιγη.....Τι ?

τους κανονισμους.Τα δικαιωματα μου.πως μπορω να τα μαθω ; να τα φωτοτυπισω

........τι? (καταλαβαινε απλως δεν τον εχουν ξαναρωτησει κατι τετοιο:p)

σε ποιον οροφο να παω;

πηγαινε γραφειο δημαρχου πανω

Παω...ρωταω μια υπαλ. με ροζ φανελακι πηγαινε μεσα στο γραφειο και ρωτα.

παω στο γραφειο , ρωταω την γραμματεια δημαρχου και μου κανει πηγαινε στο βαθος εξω στην υπαλ. με το ροζ

( ! )

η υπαλ αυτη μου ειπε να ερθω σε σας

Δεν πειραζει , θα την ενημερωσω εγω.

Παω παλι στην υπαλ. με το ροζ και της αφηνω στοιχεια που μου ζητησε για να επικοινωνησει ο αντιδημαρχος? / αντιπροεδρος πρασινου ; τηλεφωνικως με μενα.

Και ερωτω....ποσο ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι να γινει αυτο που ζηταω ; Δεν εχω το δικαιωμα σαν δημοτης ??? το αλσος ΔΕΝ γραφει απαγορευονται τα ποδηλατα, αλλα ουτε απαγορευεται και το τρεξιμο!γιατι να στερουν την αθληση μας επειδη εχουμε ροδες και αυτοι που εχουν ποδια να ειναι οι κερδισμενοι ;

499 λίρες το άτιμο, με έχει βάλει σε δίλημμα.

Ήτοι 598 ευρώ.

Και ψαλίδισμα στη sim...

Και ο νοών νοείτω!

Με 600 ευρώ πας ταξίδι βρε, και σου μένει και κάτι. Το "άλλο" θα καταλήξει σε καμιά αγγελία αργά η γρήγορα...επειδή θα βγεί ο απόγονος του.

το πιο απλο πραγμα ειναι το πιο δυσκολο στην Ελλαδα.

Χθες εκανα την καθημερινη μου προπονηση στο Αλσος Ν.Σμυρνης.

Δεν σας κρυβω οτι σε ενα σημειο εκανα ενα σπριντ (30μετρων)και μπορει να σηκωσα ελαφρως σκονη.(ελαφρως ετσι)

μετα απο 15λεπτα μου λεει ενας φιλαρακο μπορεις να μην τρεχεις στην εξωτερικη ;

γιατι ;

γιατι σηκωνεις σκονη.

του λεω δε τρεχω για να σηκωσω.

πριν ετρεξες

ακου να δεις.με τα νταπα ντουπα σας , εσεις σηκωνετε σκονη οχι εγω.τα παραπονα σου στον φυλακα.bye

μετα απο 2-3 γυρους με φωναζει ο φυλακας

στην εσωτερικη μερια επιτρεπονται τα ποδηλατα.

και ποιος το λεει αυτο ;

αυτες οι εντολες εχουν δωθει.

απο ποιον ;

τι απο ποιον ; απο την Δημαρχεια.

Θα το μαθουμε του κανω γιατι πολυ παραξενους εχουμε μαζεψει εδω.(παστελιδη θυμασαι παλιοτερα μια βλαμμενη τι μας ειχε πει ε;)

Και φευγω

Και λεω θα παω δημαρχειο να μαθω τους κανονισμους γραπτως να τους εχω παντα πανω μου

Παω δημαρχειο Ν.Σμυρνης σημερα κατω στον βαρεμενο υπαλληλο που εχει πιασει αραχνες η καρεκλα

Που μπορω να μαθω τους κανονισμους του αλσους ;

1 λεπτο σιγη.....Τι ?

τους κανονισμους.Τα δικαιωματα μου.πως μπορω να τα μαθω ; να τα φωτοτυπισω

........τι? (καταλαβαινε απλως δεν τον εχουν ξαναρωτησει κατι τετοιο:p)

σε ποιον οροφο να παω;

πηγαινε γραφειο δημαρχου πανω

Παω...ρωταω μια υπαλ. με ροζ φανελακι πηγαινε μεσα στο γραφειο και ρωτα.

παω στο γραφειο , ρωταω την γραμματεια δημαρχου και μου κανει πηγαινε στο βαθος εξω στην υπαλ. με το ροζ

( ! )

η υπαλ αυτη μου ειπε να ερθω σε σας

Δεν πειραζει , θα την ενημερωσω εγω.

Παω παλι στην υπαλ. με το ροζ και της αφηνω στοιχεια που μου ζητησε για να επικοινωνησει ο αντιδημαρχος? / αντιπροεδρος πρασινου ; τηλεφωνικως με μενα.

Και ερωτω....ποσο ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι να γινει αυτο που ζηταω ; Δεν εχω το δικαιωμα σαν δημοτης ??? το αλσος ΔΕΝ γραφει απαγορευονται τα ποδηλατα, αλλα ουτε απαγορευεται και το τρεξιμο!γιατι να στερουν την αθληση μας επειδη εχουμε ροδες και αυτοι που εχουν ποδια να ειναι οι κερδισμενοι ;

Πριν κάτι μέρες είχαμε πάει στο Πάρκο Βεϊκου και για όσους ξέρουν έχει ένα θερινό σινεμά και ακριβώς δίπλα την πίστα για rollers και bmx με τα αλματάκια τους βατήρες και τα γνωστά κεκλιμένα κάγκελα για κόλπα.

Μπουκάρουμε λοιπόν κατά τις 8 το βράδυ στη πίστα 2-3 mountain-άδες και ακόμα ένας με roller να χαβαλεδιάσουν.

Μεταξύ πίστας σινεμά υπάρχει ένας τοίχος από καλάμι θαλάσσης που χωρίζει τα 2 ύψους 4μέτρων.

Δε παιρνάνε 5λεπτά και έρχεται ο αλλοδαπός υπάλληλος να μας πει να σταματήσουμε γιατί ενοχλούμε το σινεμά.......

Σιγά μη ψαρώναμε και συνεχίσαμε ακάθεκτοι.....μετά από 2λεπτά επιστρέφει μαζί με τον έλληνα ιδιοκτήτη του σινεμά.

Μας λέει παρακαλώ να φύγετε. Να πάτε αλλού. Απαγορεύεται γιατί ενοχλείτε. Αρχίζω και φορτώνω και του λέω.....

1ον δε βλέπω ταμπέλα να λέει ώρες λειτουργίας.

2ον δε βλέπω πόρτα κλειστή στη πίστα

3ον αν η πίστα ενοχλεί το σινεμά θα έπρεπε να μεριμνήσετε να βάλετε κάνα πλεξυγκλάς μαζί με τα καλάμια στη μεσοτοιχία.

Μου λέει έχω συφμωνήσει με το Δήμο όταν έχει παράσταση το σινεμά να μην είναι κανείς στην πίστα.

Οκ του λέω....Φέρε μου το χαρτί.

Μου λέει δώσε μου ονοματεπώνυμο και διεύθυνση να στα στείλω σπίτι.

Όχι σπίτι άνθρωπέ μου.

το ΧΑΡΤΙ με ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ της συμφωνίας με το ΔΗΜΟ και το επόμενο λεφτό τα μαζεύουμε και ζητάμε και συγγνώμη.

κλασομεντέν ο τύπος....αλλά εμφανώς ενοχλημένος να μας λέει δε σέβεστε και άλλα τέτοια.....του λέω οτι εμείς ήρθαμε στο πάρκο και αυτή είναι μια ελεύθερη πίστα χωρίς ταμπέλες και φύλακα και πόρτες. Αν ενοχλείτε το σινεμά πάρε δικά σου μέτρα προστασίας ή φέρε το χαρτί με το πρωτόκολλο της απόφασης. Σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει δικαίωμα να μιλάει.

kthnxbai.

κάποια στιγμή πρέπει να ΞΕΡΟΥΜΕ τι δικαιώματα έχουμε.

Το pet του Chuck Norris:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=c81bcjyfn6U]YouTube - MUST WATCH: Honey Badger-The Most Fearless Animal on Earth[/ame]

Πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ζεστη σημερα... :suicide:

Να δω πως θα παω για μπασκετ μετα... :-O

Eγκεφαλικο μαζι με τριπλο καρδιακο θα παθω..

ΟΧΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. GET OUT OF MY HEAD!!!!

Καταραμένε, αμάν έκανα να μου ξεκολλήσει από το κεφάλι!

ΟΧΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. GET OUT OF MY HEAD!!!!

Καταραμένε, αμάν έκανα να μου ξεκολλήσει από το κεφάλι!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VAtxwFvvuxE]YouTube - Flying Squirrels[/ame]

:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.