RootX Ιούλιος 8, 2010 #31201 Ιούλιος 8, 2010 Βρε Φραγμούλη, ένα thread δεν παρακολουθώ στο thelab, γιατί δεν το βάζεις εκεί; :cry:
greekfragma Ιούλιος 8, 2010 #31202 Ιούλιος 8, 2010 σνιφ......σόρυ φανούκο.......η κακιά στιγμή.....οι απο πάνω φταίνε! :whistle2:
raven_g20 Ιούλιος 8, 2010 #31203 Ιούλιος 8, 2010 http://trelokouneli.blogspot.com/2010/07/blog-post_9176.htmlόποιος ενδιαφέρεται....:whistle2:
RootX Ιούλιος 8, 2010 #31204 Ιούλιος 8, 2010 :whistle2: Oh Bobbie Eden, the pipes, the pipes are calling. :whistle2:
deninho Ιούλιος 8, 2010 #31207 Ιούλιος 8, 2010 Αύριο βράδυ πάω για τριήμερο Βαρκελώνη -ναι διακοπές από τον ένα μήνα διακοπές στη Ζυρίχη -, οπότε το ερώτημα: Έχει κανείς καμιά πρόταση τι να κάνω και τι να πάω να δω; Δεν έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο
RootX Ιούλιος 8, 2010 #31208 Ιούλιος 8, 2010 Αύριο βράδυ πάω για τριήμερο Βαρκελώνη -ναι διακοπές από τον ένα μήνα διακοπές στη Ζυρίχη -, οπότε το ερώτημα: Έχει κανείς καμιά πρόταση τι να κάνω και τι να πάω να δω; Δεν έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο Υιοθέτησε κι εσύ έναν πτωχό πλην τίμιο μετανάστη, μπορείς !!!
Nephiλiμ Ιούλιος 8, 2010 #31209 Ιούλιος 8, 2010 Έχει κανείς καμιά πρόταση τι να κάνω και τι να πάω να δω; Παρε το γυαλιστερο κεφαλι σου και πηγαιντε Ibiza.
Dolly Ιούλιος 8, 2010 #31210 Ιούλιος 8, 2010 Λολ διαβάστε για το εσοπ, ειδικά εκεί που λέει για σερβις!
greekfragma Ιούλιος 8, 2010 #31211 Ιούλιος 8, 2010 πώπω σάλια.......βραχυκύκλωσε το σύμπαν. πλάκα θα έχει να βγάλουν δημόσια και καμιά απάντηση της άλλης πλευράς....θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Dolly Ιούλιος 8, 2010 #31212 Ιούλιος 8, 2010 ε ναι, είναι φανερά αγαναχτισμένος ο κακόμοιρος ο υπάλληλός που του υποβιβάσανε τον εργοδότη....μην πω τίποτα βαρύ πάλι...
johncsj Ιούλιος 8, 2010 #31213 Ιούλιος 8, 2010 Πωπω... σα να το έγραψε ο πρέκας δεν είναι (στην αρχή ειδικά)? Πάιζει πάντως να το έγραψε κι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του e-shop.
dunkel_Stern Ιούλιος 8, 2010 #31214 Ιούλιος 8, 2010 Λολ διαβάστε για το εσοπ, ειδικά εκεί που λέει για σερβις!εμενα μου άρεσε εκεί που λέει πως έχει δείξει ο κόσμος πως το προτιμάει...XAXAXAXAXAνα ποστάρουμε μονο τα threads που έχουμε στο thelab με παράπονα σε σχέση με το eshop?
zampONakiaskiou Ιούλιος 8, 2010 #31215 Ιούλιος 8, 2010 Μορα - Μορα κακαβου,μετρα τ'αστρα τ'ουρανουν,την φακη του κιλου,τα βοτσαλα της θαλασσης και τις πετρες της γης και μετα ελα σ'εμενα.Μεχρι να την μαθω,θα της εχω σπασει ηδη τη μουρη.... Ακου εκει με τι καθονται και ασχολουνται μερικοι. http://www.youtube.com/watch?v=8cHFWZzXHUY Φαντάζομαι δεν έτυχε ποτέ να νιώσεις αυτό που περιγράφει το βίντεο...
jiohkor3 Ιούλιος 8, 2010 #31216 Ιούλιος 8, 2010 Φαντάζομαι δεν έτυχε ποτέ να νιώσεις αυτό που περιγράφει το βίντεο...Προσωπικά είχα μικρός μια...περίεργη εμπειρία αλλά μου είπαν πως ότι είχα δει το είχε δημιουργήσει ο νους μου...Επίσης κάνουν πολύ κακό οι μαμάδες που τρομάζουν τα παιδιά απο μικρά καθώς η μνήμη είναι πολύ δυνατή και απορροφά τα πάντα...:banging:
zampONakiaskiou Ιούλιος 8, 2010 #31217 Ιούλιος 8, 2010 Εγώ πάλι το έπαθα σε αρκετά μεγάλη ηλικία...22 χρονών!Δε ξέρω κι ούτε θέλω να μάθω αν πρόκειται για κάποια "μεταφυσική" εμπειρία ή απλά μία υπνωτική παράλυση όπως είναι ο επιστημονικός όρος, όμως πραγματικά η αίσθηση που σου προκαλεί είναι τρομακτική...Είναι σα να ξέρεις ότι πεθαίνεις και να μην μπορείς να αντιδράσεις!Το μόνο που λειτουργεί (ή μήπως υπολειτουργεί?) είναι ο εγκεφαλός σου...Και δεν υπάρχει η "έννοια" της εμπειρίας καθώς και τις 2 φορές που το έπαθα ξανά (συνολικά 3 μέσα σε 1μιση χρόνο) οι αντιδράσεις μου ήταν οι ίδιες...Έκλασα μέντολες!Σοζ για την έκφραση...:baby:
dunkel_Stern Ιούλιος 8, 2010 #31218 Ιούλιος 8, 2010 Εγώ πάλι το έπαθα σε αρκετά μεγάλη ηλικία...22 χρονών!Δε ξέρω κι ούτε θέλω να μάθω αν πρόκειται για κάποια "μεταφυσική" εμπειρία ή απλά μία υπνωτική παράλυση όπως είναι ο επιστημονικός όρος, όμως πραγματικά η αίσθηση που σου προκαλεί είναι τρομακτική...Είναι σα να ξέρεις ότι πεθαίνεις και να μην μπορείς να αντιδράσεις!Το μόνο που λειτουργεί (ή μήπως υπολειτουργεί?) είναι ο εγκεφαλός σου...Και δεν υπάρχει η "έννοια" της εμπειρίας καθώς και τις 2 φορές που το έπαθα ξανά (συνολικά 3 μέσα σε 1μιση χρόνο) οι αντιδράσεις μου ήταν οι ίδιες...Έκλασα μέντολες! Σοζ για την έκφραση...:baby: α εγώ klain, το χάρηκα, μακάρι να μου ξανασυνέβαινε σαν lunapark ήταν :D άσε που είμαι καταραμένος άνθρωπος... ...στην ζωή μου δεν έχω δει ούτε έναν εφιάλτη
Κοπρίτης Ιούλιος 8, 2010 #31219 Ιούλιος 8, 2010 Εγώ πάλι το έπαθα σε αρκετά μεγάλη ηλικία...22 χρονών!Δε ξέρω κι ούτε θέλω να μάθω αν πρόκειται για κάποια "μεταφυσική" εμπειρία ή απλά μία υπνωτική παράλυση όπως είναι ο επιστημονικός όρος, όμως πραγματικά η αίσθηση που σου προκαλεί είναι τρομακτική...Είναι σα να ξέρεις ότι πεθαίνεις και να μην μπορείς να αντιδράσεις!Το μόνο που λειτουργεί (ή μήπως υπολειτουργεί?) είναι ο εγκεφαλός σου...Και δεν υπάρχει η "έννοια" της εμπειρίας καθώς και τις 2 φορές που το έπαθα ξανά (συνολικά 3 μέσα σε 1μιση χρόνο) οι αντιδράσεις μου ήταν οι ίδιες...Έκλασα μέντολες!Σοζ για την έκφραση...:baby:πηγαινε να κανεις μια μελετη υπνουαυτα που περιγραφεις μου θυμιζουν απνοια υπνου
Jaco Ιούλιος 8, 2010 #31220 Ιούλιος 8, 2010 Λολ διαβάστε για το εσοπ, ειδικά εκεί που λέει για σερβις!Τέτοιους εργαζόμενους θέλουν όλα τ' αφεντικά του κόσμου... να τους τραλαλά και να τους λένε ευχαριστώ που τραλαλά αυτούς και όχι κάποιον άλλο με λιγότερα λεφτά... Αυτός που έχει γράψει το κείμενο, όπως φαίνεται έχει εθιστεί στο πολύ τραλαλά (αν είναι πραγματικά από υπάλληλο, γιατί σαν πλάκα φαίνεται)...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.