Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Και γώ στην ηλικία σου τις ίδιες απόψεις είχα :p

Δεν σε κατηγορώ.

Απλά καλό είναι να αναθεωρήσεις σιγά σιγά τις απόψεις σου και να μην κρίνεις κάποιον απ το αν καπνίζει ή όχι.

Παλιά έτσι έκανα και γώ.

ένας άνθρωπος διαμορφώνει τις απόψεις του ανάλογα και με το περιβάλλον στο οποίο ζει...

έτυχε να γνωρίσω πολλά παιδιά που απ το γυμνάσιο θέλοντας να το παίξουν μάγκες έκαναν την συγκεκριμένη συνήθεια,αυτό εμένα με τσάντιζε πάρα πολύ και γι αυτό απέκτησα και αυτές τις απόψεις περί καπνίσματος.

Φυσικά και δεν κρίνω τους ανθρώπους με το αν καπνίζουν ή οχι,απλά δυστυχώς ή ευτυχώς (για τους δικούς μου λόγους) είμαι (όπως και εσύ λες ) αρνητικά προκατειλημένος απέναντι τους. :)

Δεκτόν αν θες να καπνίζεις, δεκτόν κι άμα δεν θες. Εμένα το μόνο που μου τη σπάει, είναι όταν έχει ο κάθε τελεμές άποψη για το αν θα πρέπει να καπνίζω ή όχι.

Πιο πολλά άτομα σκοτώνονται στους δρόμους, παρά από το κάπνισμα.

Σου είπα εγώ ποτέ ρε φίλε ότι αν μπαίνεις κάθε μέρα στο αμάξι σου ή σε ταξί/λεωφορείο, πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητες να σκοτωθείς στην άσφαλτο, ή ακόμα χειρότερα ότι είσαι ανίδεος, θύμα και κορόιδο αν μπαίνεις σε αυτόκινητα;

Τι έγινε το παλιό καλό "ο καθένας κάνει κριτική πρώτα στον εαυτό του και μετά κρίνει τους άλλους";

TaperCooling

u r officially nuts

:D

---

Για το κάπνισμα, εγώ πιστεύω ότι αφού είναι και κάτι που από αρχαιοτάτων χρόνων υπάρχει, είναι δικαίωμα του καθενός να το κάνει, αν το θέλει. Είναι δικιά του η ευθύνη, ειδικά όταν ξέρει πόσα παίζονται πίσω από τις multi-billion-dollars βιομηχανίες καπνού.

Δεν μπορώ να απαιτήσω από κάποιον να μην κάνει κάτι - είναι καταπάτηση ελευθερίας.

Εκεί που το κάπνισμα πονάει, είναι στην οικογένεια. Όταν ένας καπνίζει, οι άλλοι επειδή νοιάζονται του λένε να το κόψει και αυτός δεν κάνει τπτ, καταλήγοντας σε όλα αυτά που ξέρουμε. Βασανίζουν τις οικογένειές τους μερικοί, ναι μεν άγχος-στρες-κτλ, αλλά αυτό που φαίνεται παραέξω - δυστυχώς - είναι εγωκεντρισμός.

Ξέρω ότι αυτά που λέω είναι σκληρά για αρκετούς από εμάς, αλλά έτσι είναι. Και είναι πραγματικά λυπηρό...:(

btw, δεν έχω αγγίξει ποτέ τσιγάρο, αλλά όλοι με περνάνε για καπνιστή.

ένας άνθρωπος διαμορφώνει τις απόψεις του ανάλογα και με το περιβάλλον στο οποίο ζει...

έτυχε να γνωρίσω πολλά παιδιά που απ το γυμνάσιο θέλοντας να το παίξουν μάγκες έκαναν την συγκεκριμένη συνήθεια,αυτό εμένα με τσάντιζε πάρα πολύ και γι αυτό απέκτησα και αυτές τις απόψεις περί καπνίσματος.

Φυσικά και δεν κρίνω τους ανθρώπους με το αν καπνίζουν ή οχι,απλά δυστυχώς ή ευτυχώς (για τους δικούς μου λόγους) είμαι (όπως και εσύ λες ) αρνητικά προκατειλημένος απέναντι τους. :)

ναι αλλα ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα να εισαι αρνητικα προκατελημενος,απο το να προκαλεις οποιον καπνιζει κομπλεξικο ;)

Δεκτόν αν θες να καπνίζεις, δεκτόν κι άμα δεν θες. Εμένα το μόνο που μου τη σπάει, είναι όταν έχει ο κάθε τελεμές άποψη για το αν θα πρέπει να καπνίζω ή όχι.

Πιο πολλά άτομα σκοτώνονται στους δρόμους, παρά από το κάπνισμα.

Σου είπα εγώ ποτέ ρε φίλε ότι αν μπαίνεις κάθε μέρα στο αμάξι σου ή σε ταξί/λεωφορείο, πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητες να σκοτωθείς στην άσφαλτο, ή ακόμα χειρότερα ότι είσαι ανίδεος, θύμα και κορόιδο αν μπαίνεις σε αυτόκινητα;

Τι έγινε το παλιό καλό "ο καθένας κάνει κριτική πρώτα στον εαυτό του και μετά κρίνει τους άλλους";

I double that Sir Ninja :D

@gznp

ο μεγαλυτερος πονος του καπνισματος ειναι στην τσεπη του καπνιστη,teloC :p

ρε καντε κανα τσιγαρο λεμε να την ακουσετε..πιειτε και κανα μπυρονι..μην εισαστε ξενερωτοι λεμε..:hehe:

BAN-akis εφαγες και συ Infraction το νου σου λεμε...μετα λες για μενα..

Εγώ που δεν βλέπω τα infractions καλά είμαι? :hehe:

btw

http://www.million-dollar-pc.com/systems-2008/silverstone/murderbox/murderbox-silverstone-tj07.htm

Αυτό είναι απλά πανέμορφο, πιο "γήινο" κιόλας, πολύ καλές φωτό, χρώματα, ζηλεύω :drool:

άργησες framerate junkie...

Όχι απλά το έστριψα...αλλά το έκανα κι όλας :p

mr αναζητώντας την αλήθεια,

Είπαμε..εγώ είμαι επίτιμο μέλος των ban/infractions Και τα βλέπω όλα :hehe:

murderbox-08.jpg

Αυτό είναι ωραίο :drool:

cravenακι + silver rizzlas = full flavor FTW

αντε να καψουμε ενα ακομα :p

old holborn yellow + rizzla silver εδώ :p

old holborn yellow + rizzla silver εδώ :p

με OH ξεκινησα το καπνισμα αλλα εδω και ~5 χρονια τον αλλαξα με τον κορακα

Απλα καμια σχεση,κλασεις ανωτερος ο Craven.Try it out ;)

Με τον ΟΗ ξερενωταν ο λαιμος και γενικα μου εμενε μια ασχημη αισθηση μετα το τσιγαρο (κατι που εξακολουθω να παθαινω οταν ξεμενω και αναγκαστικα κανω τρακα απο καποιον φιλο,μιας και 4/6 κανουν ΟΗ μ@μω...:whip:)

Πω ρε επιτέλους ρεπο!!!! :happy2:

Τωρα οσον αφορα το κάπνισμα που λέτε.... δυστυχως εδω στην Ελλάδα και να θες να το κοψεις ειναι πιο δυσκολο καθώς παντου ερχεσαι αντιμέτωπος με αυτο ή επιτρέπεται να καπνίσεις.... οταν ημουν Λονδίνο (πριν την απαγορευση στις pubs, clubs κτλ) μου ηταν πιο ευκολο να μην καπνιζω, παρα μονο 1-2 τσιγάρα και αυτα μονο σε κανα διάλειμμα... δεν το μυριζεις, ειναι ακριβο, και απαγορευεται παντου...ασε που δεν καπνιζει και πολυς κόσμος και θεωρειται οτι ανηκεις σε b-class ανθρώπων....

τωρα εδω πηγα και σε νέα δουλεια, 60 απο τα 70 ατομα του τμηματος καπνιζουν, και να ξεμεινεις απο τσιγαρα θα βρεις, επιτρέπεται, δεν ενοχλει κανέναν...πας για κάφε τα ιδια, στα εστιατόρια το ιδιο, σε bar/clubs το ιδιο, οι περισσότεροι φιλοι καπνίζουν, η οικογένεια επίσης, αντε βρες άκρη...

Ακουγονται ως δικαιολογιες αλλα για μένα ειναι πιο ευκολο να το κοψεις η εστω ελαττώσεις οταν δεν ερχεσαι σε επαφη ή δεν μπορεις να καπνισεις...

Εκει που καταριέμαι την ωρα και την στιγμη που αρχισα το καπνισμα ειναι οταν ειμαι στο γυμναστηριο και μετα το μπανιο ανοιγω το ντουλάπι και μου ερχεται η μποχα απο το τσιγαρο απο τα ρουχα μου.... η οποια παρεπιπτόντως δεν εντοπιζεται σε κανέναν αλλο χώρο και απο κανέναν.... το ιδιο problem ειχα οταν ξενοκοιμόμουν στο Λονδίνο και η πρωτη σκέψη ηταν να μεινουν τα ρουχα εκτός κρεβατοκάμαρας...

Που θα πάει...πλέον καπνιζω ενα πακετάκι απο 2-2,5 που έκανα.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.