Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καλημερα,αλλα να σου πω και την αληθεια,μερικοι ξεχναμε.Εγω εχω ξεχασει ενα σωρο "καλημερα" και γενικοτερα δεν μου αρεσει το chat καθολου,οσο και να σε παω,βαριεμαι αφορητα να γραφω και να γραφω και να γραφω.Μια κοπελα που μιλαγαμαε καμποσο ειχαμε βγει σε μια συναυλια (προσφατα του Μαλαμα) και την γωνρισα,οκ καλη κοπελα,αψογος χαρακτηρας,αλλα δεν ξερω πως τα ηρθαν ετσι τα πραγματα και δεν της εχω μιλησει καθολου απο τοτε,ουτε αυτη βεβαια και χτες μαλιστα μου ειπε στο fb "Καληνυχτααα" ,εγω πιωμενος που ημουν και λιγο ζαλισμενος,απλα το κλεισα και επεσα για υπνο.Να παω τωρα να ζηταω συγγνωμη που δεν απαντησα,λες και ηταν υποχρεωση μου?Δεν νομιζω.

Συνεπως δεν εχω κατι μαζι της και την παω πολυ την κοπελα,αλλα δεν την εχω ξεγραψει απο το μυαλο μου οπως φαινεται,επειδη εχω να της στειλω τοσον καιρο...

Αλλα τι να κανω?Να ξενυχταω στο fb,μεχρι να την πετυχω και μετα να ριξω αλλες τοσες ωρες να μιλαμε και να αφησω τα μαθηματα κτλπ,να χαλασω το ωραριο μου για ενα τσατ?Μπααα

Καλα εγω βαριεμαι και μηνυματα στο κιν. να γραψω,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.

Το θεμα ειναι...οτι και τωρα δεν εχω ορεξη να της μιλησω,δεν ξερω γιατι απλα δεν εχω.

Προσωπικα θεωρω και τελειως χαζουλικα τα κλασσικα "γεια σου τι κανεις?" εγω: καλα εσυ:που μενεις? εγω:εεε καπου στο Φαληρο εσυ:ποσο εισαι ? εγω : 17,εσυ? εσυ:21 . Your contact is offline.Η τυπισσα δεν εψαχνε για γκομενο η κατι τετοιο ξερω γω...:happy2:

p.s : εχω 1000+ φιλους στο fb .Με 15-20 θα χω βγει ή θα χω γνωρισει και απο κοντα σε lives,μαγαζια κτλπ

Οι 100 ειναι απο το σχολειο.Οι 50 ειναι φιλοι ,οι 10 ειναι φιλαρακια και οι 5 ΦΙΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.

Με τους αλλους υποτιθεται οτι πρεπει να μιλαω?Δεν θα προλαβαινα να φαω κιολας...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εκεί είναι το point μου.......Οτι δε το κάνεις από υποχρέωση.....Αφού σου στειλε αυτή τη καληνύχτα δεν έκάτσες να πεις.....ρε γμτ...ας της στείλω ένα μήνυμα να δω τι κάνει...ή να της πω ένα επιφανειακό sorry που δεν απάντησα γιατί ήμουν πιωμένος έστω και για να μη φανείς ο μλκς της υπόθεσης......

αυτό το αυτονόητο για μένα προσπαθώ να καταλάβω πόσο και αν είναι αυτονόητο για τους άλλους....και κυρίως γιατί δεν είναι......αν δεν υπάρχει.

δεν εχω fb

αλλα τους 20 φιλους και καμια δεκαρια αλλα ατομα

(οπος ατομα μεσα απο το lab)

δεν υπαρχει περιπτωση να μην απαντήσω σε μηνυμα αν ειμαι

μπροστα στον υπολογιστη

ειναι σαν να σου μιλαει ο αλλος και εσυ να κοιτας αλλου

καπως ετσι το βλεπω εγω

και στην τελικη ενα καλημερα πεστο και ας παει στον #enter name here

Στην δουλειά όταν μου λένε "καλημέρα" τους απαντάω "μέρα"... Τώρα πια το έχουν μάθει, αλλά στην αρχή μου έλεγαν "τι μέρα? μια φορά να σε ακούσουμε να λες καλημέρα" και τους έλεγα το αν ήταν καλή ή όχι θα σας το πω στο σχόλασμα... :hehe:

Μη ντετερμινιστική εξίσωση σε binary εγκέφαλο... τι περίμεναν ν' ακούσουν...? :p

Καλημέρα!!!

Εγώ όταν φτάνω στο γραφείο μπαίνω και χαιρετώ "Γειά σας!", οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσω ως απάντηση: "Πού την είδες;" LOL.

και αποχαιρετάς λέγοντας "One love"? :p

μου θυμισες τη διαφημιση της Cosmote

αυτο το "κουτσουμπι - κουτσουμπι - κουτσουμπιλο" που εχουν βαλει

ηταν φοβερη εμπνευση

κι η πλακα ειναι οτι μου θυμιζει αληθινα περιστατικα στο στρατο

με παρεα αποφοιτων δημοτικου κι ολιγον κατσικομπηχτες,

να προσπαθουν να τραγουδησουν "ρεγκες" the kenny lee way

Πρααγματικα επικες στιγμες και κριμα που δεν τραβαγαν video τοτε τα κινητα

μου θυμισες τη διαφημιση της Cosmote

αυτο το "κουτσουμπι - κουτσουμπι - κουτσουμπιλο" που εχουν βαλει

ηταν φοβερη εμπνευση

κι η πλακα ειναι οτι μου θυμιζει αληθινα περιστατικα στο στρατο

με παρεα αποφοιτων δημοτικου κι ολιγον κατσικομπηχτες,

να προσπαθουν να τραγουδησουν "ρεγκες" the kenny lee way

Πρααγματικα επικες στιγμες και κριμα που δεν τραβαγαν video τοτε τα κινητα

Ελεος τωρα που θα βγει και η κοσμοτε να... πρωτοτυπησει με αυτο που τα Hmiz ειχαν πει πριν 10 χρονια....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5tUosfwp04g]YouTube - Imiskoumpria-Greek lover[/ame]

2:42 για να μην το ψαχνεις... καθως ειναι και αθλιο video clip.

greekfragma καλημέρα και +1 αδερφέ... και ιδικά με facebook μην το ψάχνεις..... μια κοπελιά παράδειγμα με έκανε φίλο facebook γιατι είχαμε κάπου 20 κοινούς γνωστούς. Λέω έλα ρε του Μήτσου (random name) κολιτή είσαι ; μπες στην λίστα... οπότε άρχισε το news feed μου να βάζει μηνύματα της, ε έκανα και εγώ τα comments μου. Η απάντηση της; Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις δεν χρειάζεται να μιλάμε κιόλας.... ε τι με κάνεις φίλο λεω τότε... δεν απάντησε. προφανώς ήθελε μεγάλο νούμερο στο friendlist τι να πω.. anyway man για internetochat με αγνώστους μην σκοτίζεσαι δεν αξίζει.. εμένα ποιο πολύ με ενοχλεί να αποφεύγει το καλημέρα ο RL "φίλος"...

Ελεος τωρα που θα βγει και η κοσμοτε να... πρωτοτυπησει με αυτο που τα Hmiz ειχαν πει πριν 10 χρονια....

http://www.youtube.com/watch?v=5tUosfwp04g2:42 για να μην το ψαχνεις... καθως ειναι και αθλιο video clip.

ξεβαμμενε nigga μου, you're missing the point

με την ιδια λογικη κι αυτο θα το χε πει αρχικα κανενας ψαρας στο la luna το '86 και τρεχαγυρευε...

το θεμα ηταν η εμπνευση τους να το προσθεσουν σε ενα σποτακι

με θεμα τα φανταρια στις καλοκαιρινες εξορμησεις τους

και ειδικα τα wannabe hitech ατομακια που θα ψαξουν και τους στιχους ενος τραγουδιου για να ειναι πιο ενημερωμενα

ασχετο εαν δεν ξερουν καλα καλα να το προφερουν

ειδικα για οσους το εχουν δει-ζησει-ακουσει απο κοντα ειναι απλα priceless

οριστε, στο ανελυσα και χαλασε ολη η πλακα του για μενα

must fix this

παω να το ξαναδω να ξαναγελασω

ότι νάνε σημερααα

ρωτά η μάνα μου να μάθει ένα τραγούδι πως λέγεται και ποια το λέει

λέω όνομα καλλιτέχνη συλλαβιστά και το καταλαβαίνει (duffy)

ρωτά και όνομα τραγουδιού, την λέω Mercy και με το που πάω να ξεκινήσω να το πω συλλαβιστά, λέει: Μαίρη εσύ(?) :boxed:

(σήμερα στη δουλειά)

περιμένω τηλ από τη γυναίκα του αδερφού μου(συνήθως κάνουμε πλάκες στο τηλ)

χτυπάει, το σηκώνω το ακουστικό

εγώ: παρακαλώ?

γυναίκα: καλησπέρα σας, θα μπορούσα να μιλήσω με τον Κ. Δ.Γιώργο?

εγώ: βέβαιος, μισο λεπτό σας παρακαλώ

εγώ: (κάνω έναν ήχο γκλιγκλιντικιντογκ) και λέω, παρακαλώ?

γυναίκα: ναι για σας Κ Δ.Γιώργο, σας παίρνουμε από την alpha bank (και αρχίζει να με λέει ένα πακέτο προσφοράς), μήπως θα σας ενδιέφερε?

εγώ: οχι σας ευχαριστώ πολύ

γυναίκα: να είστε καλά

εγω: γεια σας

γυναίκα: γεια σας

(...και τελικά διαπίστωσα ότι δεν ήταν η γυναίκα του αδερφού μου...)

:boxed:

Καλα δεν θα με χαλαγε η Brooklyn Decker,αλλα οι πιο σεξυ γυναικες δεν ειναι σιγουρα τα μοντελα.Απο τα 10 μοντελα οι 2-3 θα ναι γυναικαρες.Οι αλλες ειναι ανορεξικα κοκαλιαρικα κοριτσακια χωρις πιασηματα και απλα λαμπερο προσωπο.:hehe:

Οι πιο ωραιες κυκλοφορουν γυρω μας :p

ζητείται άνθρωπος ο οποίος διατίθεται να γράψει 5 μαθήματα στις επόμενες τρεις μέρες με ποσοστό επιτυχίας τουλάχιστον 4/5.

Προσφέρεται παχυλή αμοιβή και λουκουμάδες με αυτόματο μηχανισμό τινάγματος της ζάχαρης !

οκ, δεν την παλεύω καθόλου !

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.