Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

θα ακολουθησω συμβουλη φραγμα για αρχη...αλλα με εχετε βαλει σε σκεψεις για την ταινια...πως γινεται μια παντοφλα με τσολια να γινει τοσο χειροτερη, πρεπει να το δω για να το πιστεψω....:hehe:

ενα θα σου πω

στην πρωτη σκηνη δυο ντιγκινταγκες παντρευονται

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

καλα λεμε πριν εριξεε τρελη βροχα κ χαλαζι, ο δρομος ηταν ποταμι, κ τωρα εχι στεγνωσει..

Γιατι οταν καθε φορα που κανονιζω να παω για μπανιο ετοιμαζεται να ριξει καρεκλες ? :hehe:

yup! και απο ότι λένε είναι και ωραία, παράγγειλα απο ebay 2 όταν πιω θα σου πω αν είναι ωραία

πηρα και εγω :X:

Να'ταν η ζηλια ψωρα...

6 κομματια (λουλουδια) 4 δολαρια

Βρηκα αυτο το gift set

http://cgi.ebay.co.uk/Teaposy-Blossom-Gift-Set-12-oz-Teapot-1-Teacup-/260612179955?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cadb247f3

Αλλα απο αμερικα

Κατσε να ριξω ενα βλεφαρο στα λινκς σου

Τηχ μαν!

προτείνω 2 απλές διάφανες κούπες απο οποιοδήποτε μαγαζί με κούπες :p και μια ανάλογη μεγάλη κανάτα. Φαντάσου τώρα να τραπεζώσεις την κοπελιά σου και μετά το φαΐ να της βγάλεις αυτό.. με σβηστά φώτα και ένα ρεσό . Την συνέχεια την ξέρεις :)

Είχα δοκιμάσει ένα τέτοιο τσάι πριν 1,5 χρόνο στη Ζυρίχη, αλλά ήταν αηδία [και είμαι φαν του ζεστού τσαγιού, το χειμώνα]. Σα θέαμα, όντως, ήταν όμορφο και εντυπωσιακό, αλλά ως εκεί..

Πηρα ενα πακετο 24αρι να δοκιμασω και να μοιρασω και σε φιλους , 15 με τα μεταφορικα

Οσο δηλαδη 2 pizza hut με αναψυκτικο , χωρις τις θερμιδες ομως :nothing:

Δεν το εχω δει ποτε σε πραξη , ουτε εχω δοκιμασει κατι παρομοιο

Ειδωμεν!

Δόξα σοι ο Μεγαλοδύναμος, επιτέλους δρόσισε ο καιρός εδώ κάτω. Πλέον δεν πετάς αυγό στην ασφαλτό και γίνεται τηγανητό σε δευτερόλεπτα :flower:

Γιατι οταν καθε φορα που κανονιζω να παω για μπανιο ετοιμαζεται να ριξει καρεκλες ? :hehe:

Να ποσταρεις το εβδομαδιαιο σου προγραμμα φιλος, για να ξερουμε να κανονιζουμε κι εμεις αναλογα (αλλες μερες).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.