Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Γι αυτο κι εγω δεν θα μείνω έγκυος ΠΟΤΕ.- :hehe:

@Wiz: Ρώτησες τον λόγο για τον οποίο ισχύει αυτό; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι θα σου απαντούσανε...

Ναι στρώνεις και άσφαλτο αν θες. Υπερβολή ναι μεν το όλο θέμα, αλλά όντως αν δεις πνεύμονες από καπνιστές, βλέπεις κάτι σαν μαύρα "φλεβίδια", που στην ουσία είναι συγκεντρώσεις πίσσας...

Η νικοτίνη είναι το ναρκωτικό και το τσιγάρο είναι ο τρόπος να τη μεταδόσεις ;)

Εγώ πάντως μαύρα φλεβίδια δε βλέπω...

uchr_02_img0171.jpg

Αριστερά Υγιής πνεύμονας - Δεξιά πνεύμονας καπνιστή.

και ξερεις τι θα σου πει καποιος καπνιστης αν του δειξεις την παραπανω φωτο;

"Ελα μωρε...Υπερβολες..."

Ειναι απιστευτο το ποσο κολλημενοι ειναι μερικοι...Τουλαχιστον υπαρχουν και αλλοι που αναγνωριζουν οτι αυτο που κανουν σταδιακα τους σκοτωνει...

και ξερεις τι θα σου πει καποιος καπνιστης αν του δειξεις την παραπανω φωτο;

"Ελα μωρε...Υπερβολες..."

Ειναι απιστευτο το ποσο κολλημενοι ειναι μερικοι...Τουλαχιστον υπαρχουν και αλλοι που αναγνωριζουν οτι αυτο που κανουν σταδιακα τους σκοτωνει...

Γιατί βιάζεται κανείς να πεθάνει;:hehe:

(πλέον είμαι καθαρός:D)

Κι τώρα θα την κάνεις κι RMA ? Μπράβο... το διαφημίζεις κιόλας...

Δεν θα κάνω RMA. Για 230 ευρώ δεν γίνομαι ρόμπα σε φίλους στο Πλαίσιο. Μέχρι και για τους κολλητούς μου ψωνίζω και μπαίνουν προιόντα στο όνομά μου.

Αριστερά Υγιής πνεύμονας - Δεξιά πνεύμονας καπνιστή.

Αυτός που είχε τον υγιή πνεύμονα, από τι πέθανε; :nerd:

Μόλις αγόρασαμε 2 Asus μητρικές για να παίξουν με επεξεργαστή Intel, φοράνε northbridge της Ati άρα ΑΜD, ενώ το southbridge είναι της Uli άρα nVidia! καλή φάση...

(και οι sata drivers ήταν από το site της Gigabyte)

ρε boys τι λέει πρωι πρωι- καλημέρα κιόλας- θέλετε να μας κάνετε να κόψουμε το τσιγάρο;;;;...

ρε boys τι λέει πρωι πρωι- καλημέρα κιόλας- θέλετε να μας κάνετε να κόψουμε το τσιγάρο;;;;...

καλημερα??? η γραφεις πολυ αργα ή μολις ξυπνησες...χιχιχιχ καλημερα.....

μονο εμενα ξηπνησανε απο τις 8 παρα γρρρρρρ

Γιατι αν πεθάνετε εσείς οι καπνίζοντες, ο φόρος που θα αναλογεί σε εμάς θα είναι περισσότερος:hehe:

γιατί;

χμμ..

α)έχεις χάσει επεισόδια (σελίδες στο ΠΟΘ)?

β)δεν έχεις πιει ακόμα καφέ

γ)κάνεις τον χαζό

Γιατί ο πατέρας μου πέθανε από καρκίνο στα πνευμόνια.

και ο δικός μου..... και πρόσφατα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.