Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μιλανε για το Linux κοροιδεύοντας το αλλα στην πραγματικότητα δεν εχουν ιδέα τι είναι.

Πες τα βρε δάσκαλε, να ανοίξουν τα μάτια τους!

Lih-nukes

Καλά άστο καλύτερα, τώρα που το ξανασκέφτομαι...

488 απο οτι λενε αλλα δυσκολα να βρεις κατι που εχει αλλο κινητο και δεν το εχει αυτο :>

δεν εχει μπαταρια φιλε , οπως ολα τα νοκια :p

Hoax σιγουρα αφου στη ρωσσια λεει δεν εχουν τετοια ταχυδρομικα κουτια

Θα ανεβάσω βιντεάκι, στο οποίο για να πεθάνει η παλιά μου Striker Extreme, ενώ έφαγε μπουγέλο, στέγνωσε με πιστολάκι, πήρε 7-8 φορές ρεύμα σε μοκέτα με κατσαβιδάκι στο socket και στα pins, πέθανε μόνο όταν ρίξαμε νερό στο socket δίνοντας παράλληλα ρεύμα...

Θα ανεβάσω βιντεάκι, στο οποίο για να πεθάνει η παλιά μου Striker Extreme, ενώ έφαγε μπουγέλο, στέγνωσε με πιστολάκι, πήρε 7-8 φορές ρεύμα σε μοκέτα με κατσαβιδάκι στο socket και στα pins, πέθανε μόνο όταν ρίξαμε νερό στο socket δίνοντας παράλληλα ρεύμα...

Κι τώρα θα την κάνεις κι RMA ? Μπράβο... το διαφημίζεις κιόλας...

Btw, λεω να καθιερωσω το γραψιμο με bold...Μ'αρεσει περισσότερο...:p

Εγώ λέω πάλι όχι :p

Tα bold είναι για τονίσεις ή να φωνάξεις κάτι.. Εκτός αν "φωνάζεις" μόνιμα όταν γράφεις..

Δωρεάν μάθημα emoticon στο Hayabusa

Drool στη γελάδα? Μήπως θες κανα μπιφτεκάκι μιας και μεσημέριασε?

:hehe:

Άλλο αυτό:

:nada: (****)

Άλλο αυτό:

:crazy: (WTF είναι τρελοί?)

Άλλο αυτό:

:-O (καράφλιασα)

Άλλο αυτό:

:blink: (Ο_ο έπαθα αγκύλωση στο να μάτι)

Άλλο αυτό:

:o (πάει κουφάθηκα ο καψερός)

Και άλλο αυτό:

:drool: (το θέεεελω είναι απίστευτο)

Δωρεάν μάθημα emoticon τέλοc

:D

Ρωτούσα πληροφορίες για τοκετό τις προάλλες, επειδή έκανα ασφάλεια ζωής στη γυναίκα μου για να μας καλύψει.

Πας λοιπόν σε εξάκλινο δωμάτιο που κοστίζει 100€ την ημέρα. Κάθεσαι 4 ημέρες για τον τοκετό, άρα πληρώνεις 400€. Τόσα ζητάει κι ο γιατρός σαν αμοιβή, νόμιμη, με απόδειξη, χωρίς φακελάκι.

Πας στο δίκλινο δωμάτιο που κοστίζει 500€ την ημέρα, σύνολο 2000€... Πόσα θέλει ο γιατρός? 2000€!!!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ @@????!?! Τι έκανες για να πάρεις 2000€, ενώ κάνοντας ακριβώς τα ΙΔΙΑ θα ζήταγες 400€??? Ε??? ΑΛΗΤΕΣ :rant:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.