Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Την ωρα που το ειδα εγω (και αρκετοι αλλοι)?

Το πηραν χαμπαρι η Admins μετα απο λιγα λεπτα και το κατεβασανε, τωρα βγαζει "Σύντομα κοντά σας..."

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

παμε να κανουμε ενα ντου . να χεστούν πάνου τους :devil:

edit

πέρα την πλάκα κανένας δεν ανέφερε τιπότα ...

τυχαίο ?

δεν νομίζω !

edit

τι κάνεις z3et πως πάει στο pcmagazine (έχει νέκρωσει τώρα, που ήταν οι καλές εποχές που δεν προλάβενες να διαβάσεις κάτι και είχε γεμίσει πάλι με νέα άρθρα)

μόλις τώρα είδα ότι κάνουν και αυτοί συντήριση

,σημερα ντρεπομαι για λογαριασμο της χωρας μου και για την καταγογη μου οσο ποτε αλλοτε.

:nothing:

Από το πρωί ελεύθεροι Σαραλιώτης-Κορκονέας

ENA ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.

Α Ι Σ Χ Ο Σ ,σημερα ντρεπομαι για λογαριασμο της χωρας μου και για την καταγογη μου οσο ποτε αλλοτε.

Επιβητορα,πριν μας πιτσιλισεις ολους,ακου λιγο κομμον σενς.

Οταν ο εγκληματιας δικαζεται και δεν εχει αποφασισει το δικαστηριο,υπαρχει η προσωρινη κρατηση.Τι ειναι η προσωρινη κρατηση?Σε κραταω στη φυλακη επειδη κανει μπαμ οτι εισαι ενοχος αλλα δεν σε εχω καταδικασει ακομα.Επειδη ζουμε σε δημοκρατικη χωρα,δεν καταδικαζεσαι χωρις αποφαση δικαστηριου.

Για να μην μπορει ομως να φυλακιζεται ο καθενας για πλακα,στο συνταγμα μας υπαρχει περιορισμος για την μεγιστη διαρκεια της προσωρινης κρατησης (18μηνο).Αν δεν υπηρχε,θα μπορουσαμε πανευκολα να ειμαστε ολοι μας φυλακη χωρις αποφαση δικαστηριου,παρα μονο με το βουλευμα του δικαστικου συμβουλιου.

Στις 6/6/2010 συμπληρωνεται 18μηνο απο τις 6/12/2008 και ο εγκληματιας πρεπει να αφεθει ελευθερος μεχρι να αποφασιστει η ποινη του απο το δικαστηριο.

Αν δεν αφεθει τιμωρουνται βασει συνταγματος ολοι οι υπευθυνοι.Απο τον δεσμοφυλακα μεχρι την καθαριστρια.Και παιρνει και τεραστια αποζημιωση απο το κρατος.Και μπορει να τρεχει και την χωρα σε διεθνη δικαστηρια.

για να καταλαβεις λιγο ,σιγουρα ειναι τα εξης

ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ

ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (4 ΠΟΛΙΤΕΣ -3ΔΙΚΑΣΤΕΣ)

Οκ,ολα αυτα βγαζουν νοημα.Εγω θελω να δω ομως σε εναν χρονο απο τωρα που μιλαμε θα ειναι παλι μεσα?...

Αυτο μετραει,για μενα δεν διαφερει απο εναν κοινο δολοφονο.Σκοτωσε,θα πληρωσει.

Το πρόβλημα είναι ότι έχουν περάσει 18 μήνες και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, για κάτι προφανές...

Jaco για κάτι προφανές, που αφορούσε την οικογένειά μου, κάναμε 20 χρόνια να δούμε την απόφαση. Είναι προβληματικό το δικαστικό σύστημα

Μια απ' τα ίδια... 5 χρόνια και ακόμα μετράμε... το έχουν στήσει καλά το κύκλωμα, ξέρουν πως να επιλέγουν δικαστές που λαδώνονται και πως να αποφεύγουν δικαστές που δεν λαδώνονται με διάφορα τερτίπια, από απειλές, μέχρι τηλεφωνήματα για βόμβες στο δικαστήριο την μέρα της δίκης για να πάρει αναβολή, ώστε να αλλάξει δικαστής... ότι να' ναι... και δεν λέει να ξεβρομίσει ο τόπος...

Edit:

http://www.nike78.co.uk/nick-marsh/

[ame=http://vimeo.com/12093541]NIKE78 - Nick Marsh | β€˜NIKE Wiis’ on Vimeo[/ame]

Ban me ban me :jump1:

Thread ban, full ban, εβδομαδιαίο, μηνιαίο, ετήσιο; δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω, να ξέρω τι απόδειξη να ετοιμάσει το λογιστήριο...

Thread ban, full ban, εβδομαδιαίο, μηνιαίο, ετήσιο; δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω, να ξέρω τι απόδειξη να ετοιμάσει το λογιστήριο...

:rofl::rofl::rofl:

:rofl: Ελιωσα! Ήξερα πως αν θα πετάξω τίποτα τέτοιο στο ποθ θα αρχίσετε τα epic :hehe: μου φτιάξατε την μέρα!!!!!! :D Δύσκολο πράγμα με συνεφιά και εξεταστική!!! Love you guyz

Είσαι τυχερός που κάνει update στην ταμειακή ο DJD, δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα, ειδικά όταν είναι online ο Astrobanos.

Μήπως έπρεπε να το ποστάρω στα Αξιόλογα Videos;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kag4tU6B3yc]YouTube - This is the most popular water balloon shot[/ame]

^^

Μετά από προσεκτική ανάλυση δηλώνω ότι διέκρινα πάνω από ένα μπαλόνι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.