Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Γιατί να μην το κάνεις νέο θέμα να συζητήσουμε εκεί; Ειλικρινά, γιατί το χαντακώνεις στο "πείτε ότι θέλετε";

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Τι ειναι στην φωτο? Αγροτισα?

Αν κρίνω από το filename της φωτογραφίας, η Όπρα είναι :o

Ναι η Όπρα είναι, και η φωτογραφία είναι από την πολυβραβευμένη ταινία ''Το πορφυρό χρώμα''(1985)

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0088939/]The Color Purple (1985)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjEyMTI0NTIzNV5BMl5BanBnXkFtZTYwNjYyMzg5._V1._SX100_SY138_.jpg@@AMEPARAM@@BMjEyMTI0NTIzNV5BMl5BanBnXkFtZTYwNjYyMzg5@@AMEPARAM@@SX100@@AMEPARAM@@SY138[/ame]

Την εχω δει πολύ παλιά, αλλά θυμάμαι ότι είναι πολύ ωραία.

Η ταινία, οχι η Όπρα:p

Ηρθε στο μαιλ του γραφειου πριν λιγο

Χαιρετισμούς σε σας, είναι κατανοητό το γεγονός ότι ίσως να είναι λίγο φοβισμένος επειδή δεν με ξέρεις, αλλά έχω μια κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση του αμοιβαίου ενδιαφέροντος για να μοιραστώ μαζί σας. Πήρα την αναφορά σας στην αναζήτησή μου για κάποιον που ταιριάζει πρόταση επιχείρησή μου. Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με την εισαγωγή μου. Είμαι κ. Patrick Chan εκτελεστικός διευθυντής και γενικός οικονομικός διευθυντής του Hang Seng Τράπεζα Λτδ έχω ένα σκιάζεται πρόταση των επιχειρήσεων για εσάς.

Θα χρειαστεί να με βοηθήσει στην εκτέλεση ενός έργου των επιχειρήσεων από το Χονγκ Κονγκ στη χώρα σας. Αφορά τη μεταφορά ενός μεγάλου χρηματικού ποσού. Τα πάντα σχετικά με τη συναλλαγή αυτή πρέπει να γίνεται νομίμως δεν αναποδιά. Παρακαλείσθε να προσπαθούν να τηρήσουν μεγάλη διακριτικότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν αυτό το θέμα.

Αφού έχουν μεταφερθεί με επιτυχία τα κεφάλαια στο λογαριασμό σας, θα μοιράζονται σε αναλογία που θα συμφωνηθεί από τους δυο μας. Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε τα παρακάτω στοιχεία για να αρχίσουν άμεσα την διαδικασία?

Πλήρες όνομα

Διεύθυνση, εθνικότητα

Ηλικία, το φύλο, το επάγγελμα Οικογενειακή Άγαλμα,

Ιδιωτική Τηλέφωνο, Ιδιωτικό αριθμό φαξ.

Θα προτιμούσα να με φτάσετε στην ιδιωτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: (kwwcpchan@yahoo.com.hk) και, τέλος, μετά από αυτό θα σας παράσχει περισσότερο σε σχηματισμούς για την πράξη αυτή. Παρακαλούμε, αν δεν μας ενδιαφέρει να διαγράψετε αυτό το email και δεν με το κυνήγι, γιατί είμαι θέση καριέρα μου και τη ζωή της οικογένειάς μου που διακυβεύονται για αυτό το εγχείρημα. Αν και τίποτα δεν τόλμησε δεν είναι τίποτα που έχει αποκτηθεί. Παλαιότερη απάντησή σας στην επιστολή αυτή θα είναι ευπρόσδεκτη.

Με τις καλύτερες ευχές,

Κ. Patrick Chan.

:rofl: :rofl:

Εγω θα εφτιαχνα ψευτικο μαιλ κ θα αρχιζα ενα παρε-δωσε για χαβαλε. Κ φυσικα ποστ εδω με updates για να γελαμε !:jump1:

Ηρθε στο μαιλ του γραφειου πριν λιγο

Χαιρετισμούς σε σας, είναι κατανοητό το γεγονός ότι ίσως να είναι λίγο φοβισμένος επειδή δεν με ξέρεις, αλλά έχω μια κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση του αμοιβαίου ενδιαφέροντος για να μοιραστώ μαζί σας. Πήρα την αναφορά σας στην αναζήτησή μου για κάποιον που ταιριάζει πρόταση επιχείρησή μου. Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με την εισαγωγή μου. Είμαι κ. Patrick Chan εκτελεστικός διευθυντής και γενικός οικονομικός διευθυντής του Hang Seng Τράπεζα Λτδ έχω ένα σκιάζεται πρόταση των επιχειρήσεων για εσάς.

Θα χρειαστεί να με βοηθήσει στην εκτέλεση ενός έργου των επιχειρήσεων από το Χονγκ Κονγκ στη χώρα σας. Αφορά τη μεταφορά ενός μεγάλου χρηματικού ποσού. Τα πάντα σχετικά με τη συναλλαγή αυτή πρέπει να γίνεται νομίμως δεν αναποδιά. Παρακαλείσθε να προσπαθούν να τηρήσουν μεγάλη διακριτικότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν αυτό το θέμα.

Αφού έχουν μεταφερθεί με επιτυχία τα κεφάλαια στο λογαριασμό σας, θα μοιράζονται σε αναλογία που θα συμφωνηθεί από τους δυο μας. Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε τα παρακάτω στοιχεία για να αρχίσουν άμεσα την διαδικασία?

Πλήρες όνομα

Διεύθυνση, εθνικότητα

Ηλικία, το φύλο, το επάγγελμα Οικογενειακή Άγαλμα,

Ιδιωτική Τηλέφωνο, Ιδιωτικό αριθμό φαξ.

Θα προτιμούσα να με φτάσετε στην ιδιωτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: (kwwcpchan@yahoo.com.hk) και, τέλος, μετά από αυτό θα σας παράσχει περισσότερο σε σχηματισμούς για την πράξη αυτή. Παρακαλούμε, αν δεν μας ενδιαφέρει να διαγράψετε αυτό το email και δεν με το κυνήγι, γιατί είμαι θέση καριέρα μου και τη ζωή της οικογένειάς μου που διακυβεύονται για αυτό το εγχείρημα. Αν και τίποτα δεν τόλμησε δεν είναι τίποτα που έχει αποκτηθεί. Παλαιότερη απάντησή σας στην επιστολή αυτή θα είναι ευπρόσδεκτη.

Με τις καλύτερες ευχές,

Κ. Patrick Chan.

:rofl: :rofl:

Εγω γιατί κοίταξε στην μια τέτοια αρχή ούτε ούτε και κοιτάξε εσυ δεν ήθελες τους για να γίνει αυτη η αυτη τη συνεργασια αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπα με ότι αυτό εγω δεν δεν καν θέλω εσυ είπες όχι σου λέω θέλω να γίνει

Ε και μετά εγω είπα όχι λέμε ε λέμε δεν θα δεν θα γίνει

θα κάνει γίνει αυτό πάλι νέος νέος διευθυντης για να ορίσει για να για να ξαναγίνει πάλι η δουλεια

μπράβο, ύστερα ,ακούς, μόλις είπες εσυ, είπες κοιταξεε αυτος ότι ότι ότι

όχι δεν θελω για να γίνει η μεταφορα ε και γω ύστερα είπα εντάξει θέλω εε δε θέλω κι εγω και οι Κινεζοι ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε έιπαμε αυτό που θέλουμε άμα δε θέλουμε και μείς το αλλάξαμε και λές εσυ εντάξει δεν, ούτε και μεις θέλουμε μετά είπαν αυτοί πάλι ότι , ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει ε εμείς όμως μετά δε δεχτήκαμε μετά από όλα αυτά και είπαμε να γίνει όποτε το κάνει να το ορισει ο τσακωνας.

αυτο ακριβως τιποτε αλλο

Με φιλικους χαιρετισμους

Πολωνος

. Θα ζητηθεί από τα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και από τα τμήματα των ΙΕΚ που προβλέπουν πρακτική άσκηση να μπορεί να θεωρηθεί η προσφορά υπηρεσίας κατά τη διάρκεια της θητείας ως χρόνος πρακτικής άσκησης και να χορηγείται σχετική βεβαίωση.

Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό :innocent:

Nαι , σου εγραφε ο εκαστοτε διοικητης οταν εφευγες απο το ταγμα βεβαιωση οτι προσφερες υπηρεσιες στο ταδε αντικειμενο για ταδε χρονικο διάστημα , Εγω πχ ημουν 2-3 γραφειο και 4ο για καποιο καιρο αλλα δεν την ζητησα ποτε . , Μιλαμε για το 2001-2-3 δεν ξερω αν ακριβως αυτο ρωτας.

Athens2004 Για τους τελειόφοιτους ΑΕΙ ΤΕΙ και ΙΕΚ που υπηρετούν και έχουν την ειδικότητα που σπούδαζαν π.χ ηλεκτρονικούς κ.λ.π τελικά μπορεί να θεωρηθεί η προσφορά υπηρεσίας κατά τη διάρκεια της θητείας ως χρόνος πρακτικής άσκησης και να χορηγείται σχετική βεβαίωση, ξέρεις εάν ισχύει?

Nαι εγω ειμαι αποφοιτος ιεκ πληροφορικης και ημουν σε γραφειο πληροφορικης ενα διαστημα .. Μου ειχανε πει αυτο που σου γραφω πιο πανω ασχετα αν δεν το διεκδικησα ποτε . Παρε ενα τηλ στο κατα τοπο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου για επιβεβαιωση.

Κοπηκαν ή θα επανεξεταστουν (νομιζω γινεται επανεξεταση στις πανελληνιες)?

ακομη και επανεξέταση να γινει, μπορεί να μου πει κανεις ένα λόγο για τον οποίο αξίζει να υποστούν όλη αυτή την ταλαιπωρία και το επιπλέον άγχος; ειλικρινά απορώ που δεν τους μαύρισαν στο ξύλο...

δε ξέρω ποιος θυμάται αυτούς που θέλαν να κλείσουν το λιμάνι στη Ρόδο όταν ερχόταν το Zenith......και τι είχα γράψει τότε.......ούτε καν τόλμησαν να εμφανιστούν......αλλά εδώ που θα τα έβαζαν με μερικούς γονείς μπόρεσαν και τα έκαναν.....με τους ταβερνιάριδες και τους ξενοδόχους τους πήγε κοκομπλόκο.:rant:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.