Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πατακης φιλε , μην ζοριζεσαι

μπα μεταίχμιο(α βασικά, Ξενοφώντας και Θουκιδίδης σε διαφορετικά βοηθήματα :S). Ντάξει καλά έγραψα.. κανα 17αρι πρέπει να το πιασα

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
α εσυ εισαι καλος , για 3η δεσμη πας ε?

θεωρητική,θετική,τεχνολογική κατεύθυνση πλέον :)

όχι για θετική πάω... απλά όλο το χρόνο το είχα ψιλοφορτώσει το διάβασμα(ειδικά τα αρχαία) και είπα να διαβάσω τώρα στις εξετάσεις λίγο XD

Και εγω εγραφα Αρχαια κατευθυνσης σημερα :p

Καλουτσικα εγραψα...

Και την Πεμπτη μας ακυρωσαν την Αλγεβρα και τωρα ξαναγραφω Τριτη παλι,λογω απεργιας λεει.

Η αδερφη μου πως γινεται να γραφει την Πεμπτη ομως? WTF....

308 LELE!!

Καλη πολιτες , και καλη τυχη σε ολους τους απολυομενους και μη φιλους , που εν καιρο κρισης , ανεργιας , μηδενικης παραγωγικοτητας , συνεχιζουν και πορευονται μπροστα , διχως κανεναν να μπορει τους αφαιρεσει τα ονειρα τους

Ας οικοδομησουμε αυτο που οι προγονοι μας απετυχαν παταγωδως να κανουν

Καιρος πια το επι δεκαετιων "Γιαπι" να αποκτησει τοιχους

308 LELE!!

Καλη πολιτες , και καλη τυχη σε ολους τους απολυομενους και μη φιλους , που εν καιρο κρισης , ανεργιας , μηδενικης παραγωγικοτητας , συνεχιζουν και πορευονται μπροστα , διχως κανεναν να μπορει τους αφαιρεσει τα ονειρα τους

308; τι είναι αυτό; τελική από porsche;:hehe:

Καλός πολίτης:)

Χμμ βλεποντας τους συγχρονους μου και γενικοτερα τους νεους μεσα απο τις συμπεριφορες,τις ασχολιες και τον χρονο που διαθετουν σε ορισμενες απο αυτες,ας μην πω τι θα χτισουμε...

;)

Όπως είχε πει και κάποιος ωραίος τύπος "τον κόσμο δεν τον κληρονομήσαμε από τους γονείς μας, τον δανειστήκαμε από τα παιδιά μας". Εύχομαι (ειλικρινά) να είσαι συνέχεια τόσο θετικός, κάτι το οποίο δε μπορώ να καταφέρω... :D

oO

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=136119&cid=25

μπα μεταίχμιο(α βασικά, Ξενοφώντας και Θουκιδίδης σε διαφορετικά βοηθήματα :S). Ντάξει καλά έγραψα.. κανα 17αρι πρέπει να το πιασα

Εγώ πέρυσι έγραψα 12.. Φέτος δεν έχω ιδέα τι θα γράψω, ευτυχώς που 'γραψα 17 στο διαγώνισμα του 4μήνου (:shifty:) και δεν κινδυνεύω :p

Μου σπάει τα νεύρα που κάθε φορά που θέλω να εγκαταστήσω drivers για ένα πολυμηχάνημα είμαι αναγκασμένος να γεμίζω τον υπολογιστή μου με ένα ένα σωρό άχρηστα εργαλεία και "σουίτες" που δεν κάνουν κυριολεκτικά απολύτως τίποτα!

Α στα δι@λα!:rant:

Ένας Lexmark είναι που μου τον είχαν κάνει δώρο και τον συνδέω μόνο όταν θέλω να σκαννάρω κάτι :p

Ένας Lexmark είναι που μου τον είχαν κάνει δώρο και τον συνδέω μόνο όταν θέλω να σκαννάρω κάτι :p

x1290 των 50 ευρώ;:p

Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί πια, ένας Lexmark X3330 είναι...

νομιζα οτι εχουμε τον ιδιο:p

Aυτο με τους εκτυπωτες-πολυμηχανηματα οντως πολυ σπαστικο,οταν βαζεις drivers.

Εγω ειχα εναν παλιοτερο,τον Lexmark X83 και ειχα πολλα προβληματα.

Τωρα με το καινουριο τον EPSON RX585,εχω πραγματικα χαθει ,αλλα βαζω,αλλα μου εκαθιστα τελικα και καθε φορα που το βαζω στη USB τραβαω ζορια.... :rant:

εδω παλι δεν χρειαζονται ουτε drivers

στους περισσοτερους εκτυπωτες βαζεις το usb

και ετοιμος για χρηση:p

το linux εχει και τα θετικα του:yes4:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.