Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Απο Αγγλια ειναι η φωτο,ενος φιλου :)

Εγω εχω δοκιμασει στη Ζακυνθο σε ενα Ιρλανδεζικο μαγαζι προπερσυ.Φετος ξαναπηγα με το σχολειο,αλλα δεν ειχε.

Δοκιμασα ομως Irish Flag (καμια σχεση αλλα τεCπα...) :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ποιο ακριβως συστατικο σε αφυδατωνει?

Η ζάχαρη και η καφεΐνη.Απο τη μια σου δινει καποια ενέργεια και απο την αλλη στην παίρνει.Στεγνώνει το στομα μου και οσο νερο και να πιω μετα δεν βοηθαει.

Η ζάχαρη και η καφεΐνη.Απο τη μια σου δινει καποια ενέργεια και απο την αλλη στην παίρνει.Στεγνώνει το στομα μου και οσο νερο και να πιω μετα δεν βοηθαει.

Εγω δεν εχω παρατηρησει να διψαω παντως ειτε πιω χαπι καφεινης 200mg , ειτε καθαρη γλυκοζη 40 γρ.

Γενικα ομως ενυδατωνομαι.

Caffeine has diuretic properties when administered in sufficient doses to subjects that do not have a tolerance for it.[6] Regular users, however, develop a strong tolerance to this effect,[6] and studies have generally failed to support the common notion that ordinary consumption of caffeinated beverages contributes significantly to dehydration.

[ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Caffeine[/ame]

το Monster energy εχει διπλασσια ποσοτητα καφεινης απο το red bull

Ειναι και αναλογα τον ανθρωπο.Δεν εχω προβλημα με την καφεινη.Γενικοτερα ειμαι σε εγρηγορση, πινω και ενα καφε και με πιανει λιγο, αν πιω μετα redbull κτλπ γινομαι βεγγος

και πηγαινοέρχομαι συχνα στην τουαλετα!

Πέρσι το καλοκαίρι έπινα έναν φραπέ και καπάκι ένα Red Bull και πήγαινα στην παραλία.

Ένα πράμα σαν τον Phelps ήμουν κολυμπούσα 2 ώρες ασταμάτητα με τόση υπερένταση :hehe:

Αυτό που ξαφνικά γίναμε κολλητοί με τους Τούρκους δεν το έπιασα...

Μας δουλεύουν κάργα, λέμε...

ποιος σου ειπε οτι γιναμε κολλητοι?

Μόνο γλωσσόφιλα δεν έδωσαν...

Άκουσα τις δηλώσεις και νόμιζα ότι ήταν οι καλύτεροι μας φίλοι... Ο Γιωργάκης μέχρι και στον ενικό του μίλαγε...

Μακάρι να ήμασταν έτσι πραγματικά με τους Τούρκους (από πολιτικής άποψης, γιατί από κοινωνικής δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα), αλλά μετά από τόσα χρόνια και γενιές, που έχουν ψήσει το κεφάλι του κόσμου ότι είμαστε θανάσιμοι εχθροί, δεν μπορεί ξαφνικά να ανταλλάζουν σάλια...

Αν δεν τελειώσω με το σπίτι μου, δεν πρόκειται να χαλαρώσω... γι' αυτούς δεν με νοιάζει, το ξεπέρασα ήδη... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.